Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Fuente Osmena, Cebu City, Filipíny (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Koupelna Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Vchod Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Lobby Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Recepce Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty
Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty Gran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hosty
Oblast: Fuente Osmena Počet pokojů: 39

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 705 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,4
Personál
6,4
Stav hotelu/čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
5,2
Všechna hodnocení (705)
Seřazeno podle:
Gaius G. Jednotlivci Singapore, 25. ledna 2016
Hotel needs a facelift

Location, Location & Location
8,3
Been staying in this hotel quite often for the past 3 years. The hotel needs a major renovation. Wifi did not work, room essentials are missing. Toilet was chocked up. And cockroaches were seen. Will not stay here any more.
Nahlásit hodnocení
Reynaldo L. Páry Philippines, 24. ledna 2016
3star

location
6
cool
Nahlásit hodnocení
Mohammed A. Jednotlivci Saudi Arabia, 21. ledna 2016
best location ever

price, location and staff
7
My favorite stay
Nahlásit hodnocení
Mohammed A. Skupiny Saudi Arabia, 21. ledna 2016
My favorite

Location, Price and staff
7
My favourite
Nahlásit hodnocení
Roseminda B. Obchodní cestující United Kingdom, 8. ledna 2016
no comment

Location
9,3
Nice and looking forward to stay at this hotel soon.
Nahlásit hodnocení
Eugene D. Jednotlivci Philippines, 2. ledna 2016
Not Worth the Stay

Accessibility, Near Shopping Mall
4,3
I am surprised that the room was very small. They do not have closet or dresser. They only have a small bedside side table. Very small that it would only hold the lampshade, bible and telephone. You cannot anymore place personal belongings. To my dismay, there were crawling small cockroaches on the floor and in the shower area. What really bothered me was since my bags and other personal things were on the floor, those cockroaches may enter my bags and other belongings. A day after my stay at GranPrix i noticed that i have cockroach bites in my legs that up to this time its still red and itchy.
Nahlásit hodnocení
Shiela V. Páry Philippines, 26. prosince 2015
Our stay was not that good! I got a creepy feeling

The room is small, the ceiling is so low & we don't like the ambiance
4,7
We don't find the room amusing because we felt creepy on the room. Given that the building is quite old but still the environment itself is not good. On the first day itself, I told my husband that we just transfer to other hotel but since we already paid it in full so we stayed in the hotel. But overall, we don't like the ambiance.
Nahlásit hodnocení
Ronald K. Jednotlivci United States of America, 24. prosince 2015
No phones in room on 4th floor

location location cold air con
6,3
Ok it is my go to place but They have no phones on the 4th floor no ref in rooms and just ask and they will clean room but wont if you don't ask the air con is one of the coldest in Cebu
Nahlásit hodnocení
Kevin A. Jednotlivci United Kingdom, 21. prosince 2015
Not clean

Location
4,7
Not great
Nahlásit hodnocení
Lucas V. Jednotlivci Belgium, 20. prosince 2015
Grand Prix

Location,
5,7
No wifi in room,only lobby,forget to clean,no fresh towels
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Gran Prix Hotel & Suites Cebu CityGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - KoupelnaGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - VchodGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - RecepceGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Pokoj pro hostyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - RecepceGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Interiér hoteluGran Prix Hotel & Suites Cebu City - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - LobbyGran Prix Hotel & Suites Cebu City - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01