Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Continental Kuching Hotel

Lot 42, Section 46, Jalan Ban Hock,, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 765 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
6,8
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (765)
Seřazeno podle:
Yusuf A. Obchodní cestující Malaysia, 20. ledna 2016
Cheap Convenient Hotel

Reasonably Cheap & Convenient, Not Far from City Centre
6
Nahlásit hodnocení
Yusuf A. Obchodní cestující Malaysia, 30. prosince 2015
Convenient Hotel Close to City Centre

Convenient Clean Hotel Close to City Centre
6
Nahlásit hodnocení
Liau S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 30. prosince 2015
Spacious room but location - inconvenience without

Size of the room, cozy bed and helpful ground staff
7,3
This is my first stay in this hotel and i find the room is just nice with cozy and comfortable bed. However the location was not very good as it is not located exactly at the town centre. You really need to rent a car to enable you to visit the main tourist spot in town. The buffet breakfast was not very well presented as the varieties are not enough to cater the tourists' tastebud. Most of the food were cold except the egg corner which we could directly ordered scrambled eggs to be cooked on the spot. Worst is the kitchen staff as we need to check out as early as 4 am, we had informed the ground staff that we, three of us needed our breakfast to be packed. When we checked out, he only packed 1 breakfast which is not enough to cater for three of us. This is really disappointing.
Nahlásit hodnocení
Nagamangala R. Páry India, 27. prosince 2015
Very good and worth to Money...!

Location, Calmness & Service
8
Very Good
Nahlásit hodnocení
Azmi S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. prosince 2015
Swimmimg Pool, Breakfast & Airconditioner

Nil
3,3
No swimming pool for kids, the same menu of breakfast for 3-days stay with the hotel with limited choice and the air conditioner is old fashioned, no temperature control.
Nahlásit hodnocení
Tan Y. Páry Malaysia, 26. prosince 2015
Fake advertising

The location
3,7
Unpleasant. The room has funny smell. The toilet curtain also dirty and smelly.
Nahlásit hodnocení
Rahmad A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 25. prosince 2015
fantastic experiences..keep the rate value 4 money

room staf comfort
8,7
Nahlásit hodnocení
Augustine B. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 21. prosince 2015
-

Near food shops
7
Just okay. Needs renovation. No hot water in bathroom after two days complain
Nahlásit hodnocení
Rabiatul A. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 12. prosince 2015
Good

Food, parking, wifi
7,7
Everything is good except for the toilet. Should improve the condition of the toilet.
Nahlásit hodnocení
Sii W. Obchodní cestující Malaysia, 12. prosince 2015
NIce to stay

clean, friendly staff, comfortable
7,3
Good and clean room
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grand Continental Kuching Hotel KuchingGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KoupelnaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - KoupelnaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - RecepceGrand Continental Kuching Hotel Kuching - LobbyGrand Continental Kuching Hotel Kuching - LobbyGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Obchodní centrumGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníGrand Continental Kuching Hotel Kuching - BazénGrand Continental Kuching Hotel Kuching - BazénGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Jídlo a nápojeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Executive LoungeGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníGrand Continental Kuching Hotel Kuching - BazénGrand Continental Kuching Hotel Kuching - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02