Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Hyatt Hong Kong

1 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 170 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,8
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (170)
Seřazeno podle:
Khalid A. Rodiny s malými dětmi Saudi Arabia, 14. ledna 2016
Nice Hotel

Luxury, Location, Pool
7
Nice hotel and very good service, There was a noise for ongoing constructions in the area, you need to choose staying after the project is complete.
Nahlásit hodnocení
Rezaul C. Rodiny s malými dětmi Bangladesh, 2. ledna 2016
good location

good hotel
10
Nahlásit hodnocení
Ho N. Páry Hong Kong, 21. listopadu 2015
A happy stay

Staff services, hotel condition and food
10
Perfect - I got upgraded to a seaview room as it's for my hubby's birthday celebration and the staff were very helpful. The buffet breakfast was great. Hotel condition was great. Highly recommended to anyone who wants a happy hotel stay.
Nahlásit hodnocení
Kin J. Páry Brunei Darussalam, 26. října 2015
Nice Hotel

Food was excellent. Good Location
9,7
Nahlásit hodnocení
Monica J. Páry Norway, 2. srpna 2015
Great experience

Great service, awesome breakfast buffet, very good room standard
10
We had a wonderful time at this hotel. We had booked a mountain view room because it is less expensive, but the staff upgraded us to a harbour view room for free. Everyone were so helpful and friendly, and the rooms were fantastic. We loved this hotel!
Nahlásit hodnocení
Sarah D. Jednotlivci Australia, 25. května 2015
Fabulous

The view, the pool, the spa
9,7
2 nights.
Nahlásit hodnocení
Siew L. Obchodní cestující Malaysia, 30. dubna 2015
excellent stayed

attentive and friendly staffs, cleaned and tidy
8,7
nice friendly staffs around.
Nahlásit hodnocení
Siew M. Obchodní cestující Malaysia, 28. ledna 2015
Brilliant hotel

newly renovated room, location and view
9
Very good newly renovated layout. Love the coffee machine with speciality brew - that's a nice touch. Love the dining/work table rather than the conventional studytable. The only thing (and very small minor one) is I'm not keen in letting the cleaner into my room as they tend to rearrange back the things in the room and I had to arrange back to the way I prefer. Also the showerhead, they will readjust it back higher. I'm not exactly tall.
Nahlásit hodnocení
Jeffrey N. Obchodní cestující Australia, 15. ledna 2015
excellent

gym, service, location
9
great
Nahlásit hodnocení
Wing S. Páry Hong Kong, 1. ledna 2015
Nice service level at the Club Floor

View looking over Victoria Harbour, staff friendliness at Club Floor, and food/dining
8,7
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grand Hyatt Hong Kong Hong KongGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - OkolíGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - BazénGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - BufetGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - LázněGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - LobbyGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - KoupelnaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Taneční sálGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - RestauraceGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - RestauraceGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - RestauraceGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - RestauraceGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Pub/loungeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Jídlo a nápojeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Jídlo a nápojeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Jídlo a nápojeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Jídlo a nápojeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Jídlo a nápojeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Jídlo a nápojeGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Rekreační zařízeníGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - LázněGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - LázněGrand Hyatt Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03