Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Lisboa Hotel

Avenida de Lisboa, Město Macau, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 765 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,3
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (765)
Seřazeno podle:
Keith C. Páry Taiwan, 22. května 2016
good
4,3
good
Chee K. Páry Singapore, 17. května 2016
So so
4,7
Normal
Chong Y. Páry Singapore, 15. května 2016
Macao holidays
6
Lisboa Grand hotel, my 5th trip but 2nd time staying at this hotel. The last time was October 2015. I specially requested Lisboa Grand, accomodation 14 & 15 May 2016. Really a fantastic place and location especially for couples. I had my room upgraded to superior king with good view. Although i just got back to Singapore, Lisboa Grand still edge in my memory.
Kuantao H. Obchodní cestující Taiwan, 10. května 2016
Good
6,7
Good
Yiming D. Rodiny se staršími dětmi China, 4. května 2016
Nice hotel with nice service
6,7
I traveled with my mom and we booked a room with requirement of non-smoking. When we arrived at there, we were told there was no available non-smoking room and, however, we could get a free upgrade. So we got one with nice view of the north, including the most beautiful urban part and sea. When we left the hotel, we called for a shuttle bus to the pier. We originally expected a normal shuttle bus with a lot of people in, but we got a small van with only a driver. The hotel employee put a platform before the van gate to let us get in easily. I have to say that was awesome.
Zhong X. Páry Singapore, 30. dubna 2016
Location and casino
6,3
U2 Chinese restaurant open 24 hours. Services fast and food fresh. Like design of the room.
Weng S. Jednotlivci Australia, 22. dubna 2016
Great hotel great location
6,7
Just perfect, everything about this hotel is great, spacious room, bathroom is amazing with stream spa, best location and friendly staff. I love it!
Marylene C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. dubna 2016
I love Grand Lisboa!!
6,3
The room was big enough for the family. We have a room with jacuzzi bath, sauna and steam room. The view was breath taking for you not to check. Bed was comfortable and free drinks. We will go back to Grand Lisboa Hotel.
Ying K. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 17. dubna 2016
Good
6,7
Ok
Lim Y. Páry Malaysia, 17. dubna 2016
Good
6
I love it
1 z 1 hodnocení
Grand Lisboa Hotel MacaoGrand Lisboa Hotel Macao - VchodGrand Lisboa Hotel Macao - Exteriér hoteluGrand Lisboa Hotel Macao - LobbyGrand Lisboa Hotel Macao - LobbyGrand Lisboa Hotel Macao - LobbyGrand Lisboa Hotel Macao - Interiér hoteluGrand Lisboa Hotel Macao - BazénGrand Lisboa Hotel Macao - BazénGrand Lisboa Hotel Macao - BazénGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - KoupelnaGrand Lisboa Hotel Macao - KoupelnaGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrand Lisboa Hotel Macao - ApartmáGrand Lisboa Hotel Macao - KoupelnaGrand Lisboa Hotel Macao - ApartmáGrand Lisboa Hotel Macao - ApartmáGrand Lisboa Hotel Macao - ApartmáGrand Lisboa Hotel Macao - Pub/loungeGrand Lisboa Hotel Macao - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05