Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Margherita Hotel

Jalan Tunku Abdul Rahman, P.O.Box 2362, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 1879 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,8
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (1879)
Seřazeno podle:
Vit C. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 15. března 2013
Hotel je velmi příjemný, čistý, báječné snídaně

pohoha, čistota personál
10
Shazana O. Obchodní cestující Malaysia, 20. května 2016
Nice Hotel
4
Value for money
Ruslan A. Páry Malaysia, 20. května 2016
job
6,7
0192687172
Lim Y. Obchodní cestující Malaysia, 18. května 2016
Good hotel to stay
6,3
It's better than what I had expected. I'll come back to this hotel during my next trip.
Chew Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 18. května 2016
A bit disappointed......
5,7
Need to take care with senior citizen.... concierge staff no even gift us a helping hand... only the security to assit us.
Saripah B. Obchodní cestující Malaysia, 16. května 2016
Good
6,3
good
Ng S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 16. května 2016
Satisfied
6
The location was good and the the staffs arr friendly.
Jenny T. Skupiny Malaysia, 15. května 2016
Strategic location & value for money.
6,7
The price offered by AGODA really worth for money. The hotel currently under renovation... but I'll come back again after the renovation completed.
Nor A. Páry Malaysia, 14. května 2016
Worth every penny
6,7
Great view, great location next to shopping mall, value for money, excellet breakfast!
Nelson R. Obchodní cestující Malaysia, 11. května 2016
Excellent Hotel Nice Location
6,7
The hotel is located within the Golden Triangle of Kuching. Close proximity to all business, entertainment facilities in Kuching. Room is clean. I have problem with their wifi - & I hope it was a temporary hiccup. There were some upgrading works in progress but the hotel made sure there was little impact on guest comfort. Will definitely be back.
1 z 1 hodnocení
Grand Margherita Hotel KuchingGrand Margherita Hotel Kuching - RestauraceGrand Margherita Hotel Kuching - RestauraceGrand Margherita Hotel Kuching - Executive LoungeGrand Margherita Hotel Kuching - RestauraceGrand Margherita Hotel Kuching - LobbyGrand Margherita Hotel Kuching - Exteriér hoteluGrand Margherita Hotel Kuching - Jídlo a nápojeGrand Margherita Hotel Kuching - Executive LoungeGrand Margherita Hotel Kuching - Exteriér hoteluGrand Margherita Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníGrand Margherita Hotel Kuching - RestauraceGrand Margherita Hotel Kuching - VybaveníGrand Margherita Hotel Kuching - BazénGrand Margherita Hotel Kuching - Taneční sálGrand Margherita Hotel Kuching - Fitness prostoryGrand Margherita Hotel Kuching - Exteriér hoteluGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníGrand Margherita Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - BazénGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - KoupelnaGrand Margherita Hotel Kuching - KoupelnaGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - BazénGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - BazénGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Exteriér hoteluGrand Margherita Hotel Kuching - Exteriér hoteluGrand Margherita Hotel Kuching - BazénGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hostyGrand Margherita Hotel Kuching - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03