nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapur (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkávání Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostory Grand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrum
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazén Grand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 333
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2417 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2417)
Seřazeno podle:
Sharifah N. Obchodní cestující Singapore, 30. října 2014
Hotel room condition is quite run down

Staff were friendly
5
According to our consultant from London, the hotel rooms are quite run down, he has to change to another room as the toilet shower came off & rooms were dark.
Su C. Obchodní cestující Malaysia, 30. října 2014
Very nice and clean room. Near to MRT as well.

Near to MRT. Clean and nice room. Spacious.
9,3
It was nice and memorable for my business trip.
Viengdalat S. Jednotlivci Laos, 27. října 2014
Great Value - Best Customer Service

Location, Value and Perfect
9,3
I had a late check in and everything went smoothly, I actually booked superior room with single bed. But the lady at the reception at the counter upgraded my room for a CLUB floor at level 9 with big - even better, big window, king size bed, big area, full set of things like iron, hair dryer, tv, fridge, mini bar, etc etc. Perfect Stay - Would definitely come back next time !
Mark B. Obchodní cestující Australia, 27. října 2014
Great Value Hotel

Location, friendly staff, value
7
I was upgraded to the Club Lounge, staff were great and a very convenient location for me and I will stay there again.
Kwong M. Skupiny Hong Kong, 25. října 2014
Enjoyable stay

Convenient location, friendly and helpful staff
8,7
An enjoyable stay for 5 nights with my family.
Yunhui K. Páry South Korea, 19. října 2014
Nice

good location, nice food, kind staff
9,7
Marina C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 13. října 2014
Friendly and helpful staffs

Food was good. Near town area. Hotel is clean
8
It was a pleasant stay.
Marina C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 13. října 2014
Great for shoppers!

Near to shopping malls. Easy access to food.
8
Ting-Ying W. Páry Singapore, 11. října 2014
Convienient and Confortable

1.Location, 2.Cleaning 3.Large room space
9,3
Andrew M. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 10. října 2014
Free upgrade!

Location, staff and a nice room
9
We were given a free upgrade upon arrival which always helps a stay. The staff were very pleasant and the rooms were comfortable. Breakfast was a bit cold though.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostoryGrand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrumGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazénGrand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3A02