Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapur (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkávání Grand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostory Grand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrum Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazén Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lobby Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 333
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2706 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2706)
Seřazeno podle:
Radim B. Páry Czech Republic, 27. prosince 2014
Příjemné překvapení

Ochota a vstřícnost personálu , dostupnost MRT dopravy , možnost hospitality room
9,3
Tento hotel jsme si vybrali "na rychlo" proto, aby nás v Singapuru pustili celníci z Letiště, netušili jsme totiž, že Singapur má podmínku vpuštění do státu v podobě rezervovaného hotelu na první noc, nebo snad možná na celý pobyt. Po příjezdu na hotelu nám bylo velmi slušně vysvětleno, že check in je možný až od 2 hodin ale můžeme si zde nechat veškerá zavazadla a vrátit se. Po odpoledním návratu nám z důvodu plné kapacity hotelu zdarma poskytli upgrade v podobě pokoje vyšší třídy a nejvyššího patra hotelu. Tento upgrade bylo pouze o samotném pokoji, ne však všech služeb souvisejících s vyšší kategorií ubytování. Když jsem si chtěl v podvečer prohlédnou Crystal Lounge pro VIP hosty s nabídkou veškerých alkoholických a nealkoholických nápojů a švédského stolu zdarma, dal jsem se do řeči s člověkem na lounge recepci , který mi po informaci, že zde budeme jenom jeden den a po následném telefonátu na recepci nabídl plný VIP servis ( VIP Crystal Lounge a snídani) a to vše zdarma, což jsme s nadšením přivítali a ihned využili( mimochodem naprosto excelentní). Dalším příjemným překvapením po check outu bylo možnost následného využití hospitality room, tedy služby, kdy i když jste již odhlášení z hotelu, můžete si zde zanechat zavazadla a když se pro ně vrátíte a mají volný pokoj, poskytnout hodinové zázemí tohoto pokoje zdarma na osprchování, či převlečení. Tento hotel jednoznačně doporučuji a to nejenom díky ochotě personálu, ale také pro jeho výbornou dostupnost a lokalitu v rámci města.
Nahlásit hodnocení
Erwin A. Páry Australia, 30. července 2015
Very good

Location location location
8,7
Very good
Nahlásit hodnocení
Kevin Y. Jednotlivci China, 28. července 2015
Will go for other hotel next time

location
5,3
I will never visit this hotel again. 1 the check in lady is professional enough by speak softly without eye contact. she looked everywhere expect me. 2 One of the room has strong musty smell. No problem with room change. 3 I called the front desk, forget the reason, they didnt pick the phone after 4 calls. As a client, i have to went to the front desk myself to meet them. the front desk lady's face made me feel like I waked her up @ 10:30pm. 4 The room I stay, also got the strange smell, feel like they sterilized 85% of the room, and the now the room smells like undry disinfection mixed with uncleaned smudginess. Positive side is its not as strong as the other room. We didnt ask to change this room as we were too tired at that time. 5. The wall in the room is not even, thanks to the dark light so it looks not that bad. 6 The hear drier was broken. 7 small room, the bed quaility was no more comfortable than a motel bed. THIS IS NOT A 5 STAR HOTEL, but a 4 star with bad service!
Nahlásit hodnocení
Anh N. Páry Vietnam, 28. července 2015
A pleasant stay

Cleanliness, professionalism and comfortness.
8,7
It was a pleasant experience overall. Breakfast is good with multiple choices of dishes. However the air conditioning was a bit too cold.
Nahlásit hodnocení
Lim X. Páry Singapore, 26. července 2015
Nice hotel

Location,room and staff
8
We have a nice stay at the hotel over the weekend.
Nahlásit hodnocení
Mark T. Jednotlivci Netherlands, 26. července 2015
Very good location, over priced breakfast

Location, friendly staff,
8
Ideal location to explore central Singapore on foot. Very friendly staff. Breakfast over 30 SG dollar a bit overpriced and not included in my room rate. Plenty of breakfast places nearby.
Nahlásit hodnocení
Chan C. Páry Malaysia, 26. července 2015
Strategic Location & Nice Room

Strategic Location, Comfortable and Nice Environment
8,7
Overall was ok. Just that all the snacks and drinks provided in the room was not free. Located quite near to MRT station.
Nahlásit hodnocení
Min H. Obchodní cestující Malaysia, 24. července 2015
Great location and great hotel staff

Location, helpful staff and clean room
7,7
I booked a twin bed room. However during check in, the reception told me that they only left one king size bed. I got frustrated and however he manage to help me to add an extra bed in the room so that me and my colleague do not have to share one bed. This made our room very occupied but we are happy with that. A credit to Alan the reception who serve us during our check in
Nahlásit hodnocení
Frank M. Jednotlivci Australia, 23. července 2015
Great

Best breakfast
8,3
Great
Nahlásit hodnocení
Chui K. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 21. července 2015
Walking Distance to City Hall MRT

Close to MRT station and to Raffles City Mall and helpful and experience front dest staff at checking in.
7
Helpful staff at front desk at check in and also helpful house-keeping staff. The quality of food at the Chinese Restaurant is superb but the restaurant looks a bit run down. Some of the facilities in the rooms need upkeep We requested for non smoking rooms at booking but they were not able to accommodate. The rooms we were in were not properly treated with lingering cigarette smell. This hotel could have been a lot better with upkeep.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníGrand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostoryGrand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrumGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazénGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - LobbyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Grand Park City Hall Hotel, Singapur

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AM-AGWEB-4D03