Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapur (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkávání Grand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostory Grand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrum Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazén Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lobby Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 333
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2741 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2741)
Seřazeno podle:
Radim B. Páry Czech Republic, 27. prosince 2014
Příjemné překvapení

Ochota a vstřícnost personálu , dostupnost MRT dopravy , možnost hospitality room
9,3
Tento hotel jsme si vybrali "na rychlo" proto, aby nás v Singapuru pustili celníci z Letiště, netušili jsme totiž, že Singapur má podmínku vpuštění do státu v podobě rezervovaného hotelu na první noc, nebo snad možná na celý pobyt. Po příjezdu na hotelu nám bylo velmi slušně vysvětleno, že check in je možný až od 2 hodin ale můžeme si zde nechat veškerá zavazadla a vrátit se. Po odpoledním návratu nám z důvodu plné kapacity hotelu zdarma poskytli upgrade v podobě pokoje vyšší třídy a nejvyššího patra hotelu. Tento upgrade bylo pouze o samotném pokoji, ne však všech služeb souvisejících s vyšší kategorií ubytování. Když jsem si chtěl v podvečer prohlédnou Crystal Lounge pro VIP hosty s nabídkou veškerých alkoholických a nealkoholických nápojů a švédského stolu zdarma, dal jsem se do řeči s člověkem na lounge recepci , který mi po informaci, že zde budeme jenom jeden den a po následném telefonátu na recepci nabídl plný VIP servis ( VIP Crystal Lounge a snídani) a to vše zdarma, což jsme s nadšením přivítali a ihned využili( mimochodem naprosto excelentní). Dalším příjemným překvapením po check outu bylo možnost následného využití hospitality room, tedy služby, kdy i když jste již odhlášení z hotelu, můžete si zde zanechat zavazadla a když se pro ně vrátíte a mají volný pokoj, poskytnout hodinové zázemí tohoto pokoje zdarma na osprchování, či převlečení. Tento hotel jednoznačně doporučuji a to nejenom díky ochotě personálu, ale také pro jeho výbornou dostupnost a lokalitu v rámci města.
Nahlásit hodnocení
Lai Y. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 1. září 2015
Convenient location, bad rooms

The hotel is in an excellent location. Within 15 mins wall to Clark Quay, the Merlion, China Town, etc. The staffs are very helpful.
5,7
The hotel has a serious hygiene problem. The room has a bad mold smell, which cannot be covered by any air purifier. The wall, bedding sheet, pillows, and even bath robes feel wet. Dust can be easily found from every corner of the room, washroom, and desk. Moss is found on the wall when you look outside the windows. And blah blah blah....etc. Imagine yourself please. The staffs are friendly and helpful though. If you must stay in this hotel, please only consider the Crystal Club floor!!
Nahlásit hodnocení
Brent W. Obchodní cestující New Zealand, 1. září 2015
Very average experience

Breakfast, location, leaving.
6,3
After spending 3 weeks in Vietnam with beaut hotels and very friendly people,it was disappointing to arrive at a hotel in Singapore, lift our own bags from Taxis, Wait from 330pm till 5pm for our room and then when my wife was given the key she had no help in taking our luggage to our room. Our room had dry but rotten carpet and smelt "real bad". A leak looked to have been repaired but no carpet replacement. To be fair when our door key stopped working on the last day, the person who came to fix it was very apologetic and gave us a free drink and an scented machine to help with the smell. Please note I complain very little, but feel this time its worthy of it.
Nahlásit hodnocení
Narawit T. Páry Thailand, 30. srpna 2015
One of the best hotel in Singapore

Staff, Location, Comfort
9,7
It was fantastic, me and my girlfriend liked the hotel so much, it was clean, decorated in modern style. The location was good, only 150-200 meters away from the city hall station (give me great excess to others major travel sites such as Merlion park, Orchard st., Clarke Quay). The staff performance was outstanding, friendly smiles and atmosphere. We also get a double upgrade, from Superior room to Club room. In additional, we also get late check-out at 14:00 pm., all of that free of charge!
Nahlásit hodnocení
Darren C. Obchodní cestující Canada, 26. srpna 2015
one night stay

club lounge, lobby, area
8,7
Nahlásit hodnocení
Soyul Y. Obchodní cestující South Korea, 25. srpna 2015
not the best place

location was great
6
place is too old. would choose other place
Nahlásit hodnocení
Sang J. Obchodní cestující South Korea, 25. srpna 2015
Definitely a 3 star hotel

Nothing good about this hotel honestly. You can hear other rooms, it smells, my co-worker found a cockroach.
6
Nahlásit hodnocení
Poh C. Obchodní cestující Malaysia, 25. srpna 2015
Noisy Club Floor & Poor service

Location, clean and parking
6,3
Booked a club room. I check in with the lobby reception and she told me i will be sent to the 10th floor for Club floor check in. Then i was standing at the lobby waiting to be sent up. I stand there for 15mins and nobody is free to escort me to the lift. When the guy is finally available he thought i was waiting for a cab. Taken by surprise the internal communication of the hotel staffs. I join the evening cocktail at the Club floor and there is some sort of meetings or events just ended and the club floor is so noisy with the event crowd. In addition there are kids making noise and dirty the seat. Basically there is not enough table for own hotel guests. I just have a quick bite and left as i cannot even make any phone calls to my business associate in such noisy environment. Is my first time ever encounter such noisy Club floor. I rate this hotel club floor as the worst i ever been. In addition is surprise that a 5star hotel does not even offer decaffeinated coffee. The staying is fine except all these that has been shared above.
Nahlásit hodnocení
Abdul H. Páry Singapore, 23. srpna 2015
Value for money

The staff Aini & Nsna wss very friendly snd helpfull. But if yhe hotrl hold Hslal certify it would be great
8,3
Nahlásit hodnocení
Sambath S. Obchodní cestující Cambodia, 22. srpna 2015
Room & service was excellence, not the housewine

Service, Room comfort
8,3
I arrived at the hotel at approx. 4.20pm and i was told the room i asked for was not ready and have to wait 20 mins or take alternative option which is not quite what i wanted. So i wasn't that please. I was offered complimentary drink while i waited, so i ordered a house wine. The house wine taste quite bad and that affected me even more. Fortunately, the room was good enough to make up for the wait and everything, but the start was quite a bad experience.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníGrand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostoryGrand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrumGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazénGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - LobbyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Grand Park City Hall Hotel, Singapur

AS-AGWEB-3C08