nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapur (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkávání Grand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostory Grand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrum Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazén
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 333
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2519 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2519)
Seřazeno podle:
Radim B. Páry Czech Republic, 27. prosince 2014
Příjemné překvapení

Ochota a vstřícnost personálu , dostupnost MRT dopravy , možnost hospitality room
9,3
Tento hotel jsme si vybrali "na rychlo" proto, aby nás v Singapuru pustili celníci z Letiště, netušili jsme totiž, že Singapur má podmínku vpuštění do státu v podobě rezervovaného hotelu na první noc, nebo snad možná na celý pobyt. Po příjezdu na hotelu nám bylo velmi slušně vysvětleno, že check in je možný až od 2 hodin ale můžeme si zde nechat veškerá zavazadla a vrátit se. Po odpoledním návratu nám z důvodu plné kapacity hotelu zdarma poskytli upgrade v podobě pokoje vyšší třídy a nejvyššího patra hotelu. Tento upgrade bylo pouze o samotném pokoji, ne však všech služeb souvisejících s vyšší kategorií ubytování. Když jsem si chtěl v podvečer prohlédnou Crystal Lounge pro VIP hosty s nabídkou veškerých alkoholických a nealkoholických nápojů a švédského stolu zdarma, dal jsem se do řeči s člověkem na lounge recepci , který mi po informaci, že zde budeme jenom jeden den a po následném telefonátu na recepci nabídl plný VIP servis ( VIP Crystal Lounge a snídani) a to vše zdarma, což jsme s nadšením přivítali a ihned využili( mimochodem naprosto excelentní). Dalším příjemným překvapením po check outu bylo možnost následného využití hospitality room, tedy služby, kdy i když jste již odhlášení z hotelu, můžete si zde zanechat zavazadla a když se pro ně vrátíte a mají volný pokoj, poskytnout hodinové zázemí tohoto pokoje zdarma na osprchování, či převlečení. Tento hotel jednoznačně doporučuji a to nejenom díky ochotě personálu, ale také pro jeho výbornou dostupnost a lokalitu v rámci města.
William G. Obchodní cestující Singapore, 25. ledna 2015
Hotel near MRT

central, shopping , convenient
8
Paul H. Páry United Kingdom, 25. ledna 2015
Weekend in Singapore

The swimming pool and the lobby
6,7
The bed was comfortable but the rooms are dated and there is a musty damp smell throughout the hotel. Also it was impossible to completely close the curtains which let early morning light into the room which disturbed our sleep. Saying that, the location was good and the price was reasonable.
Ng K. Páry Singapore, 25. ledna 2015
Centralize Hotel

Good location, great shopping & delicious food
8,3
Good service staff, feel very accommodating
Magdalene H. Páry Singapore, 17. ledna 2015
Excellent

The room conditions, the excellent staff and the location
9
Nguyen T. Rodiny se staršími dětmi Vietnam, 17. ledna 2015
good location

Location, staff, price
7,3
Nice stay, I would come back here.
Fonny B. Páry Indonesia, 14. ledna 2015
Grand Park City Hall Overrated

Staffs re friendly and they gave us late check out. Can't think of the third one!
4,7
It was ok as we were only there for one night on transit, but we were disappointed as the hotel was run down. Not well maintained, rooms are small and smelly! For the price we paid it was definitely not worth it especially in Singapore where there are a lot of other 5-star hotels! Location is ok, but not great.
Orit T. Obchodní cestující Israel, 12. ledna 2015
Helpful staff, but some infrastructure problems

The stuff tried to be helpful, they were very nice in trying to solve problems, but sometimes through no fault of their own - they were not successful
7,3
I was not feeling well when I arrived, and my main problem was that the room was too cold- given my health condition. The windows could not be opened and the room stayed cold even when the air conditioning was turned off. Eventually they changed my room to one facing a different direction - which was warmer. They also were happy to provide me with an extra blanket and extra tea (and even some home remedies suggestions). Another problem is that the room was poorly lit (they use very low voltage light-bulbs). Again, when I complained the stuff was willing to change the light bulbs. The room was clean, but some of the furnishings were old. A leaking faucet, noisy pipes, this sort of thing. The location is very convenient - close to City Hall MRT - and withing walking distance of china town, museums, and attractions. Must emphasize again that the stuff was doing their best to accommodate and help.
Michelle C. Obchodní cestující Taiwan, 10. ledna 2015
Very nice location.

Convenient location, friendly staff, clean room
8
Poh C. Obchodní cestující Malaysia, 8. ledna 2015
Big rooms

spacious room, clean and location
7
The stay was good for a business traveler. However, it is overrated as a 5 star. Lights was not working, lighting in the room was fairly dark. Otherwise, the stay was above average.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníGrand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostoryGrand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrumGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazénGrand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Grand Park City Hall Hotel, Singapur

AS-AGWEB-3A05