Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapur (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkávání Grand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostory Grand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrum Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazén Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lobby Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 333
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2696 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2696)
Seřazeno podle:
Radim B. Páry Czech Republic, 27. prosince 2014
Příjemné překvapení

Ochota a vstřícnost personálu , dostupnost MRT dopravy , možnost hospitality room
9,3
Tento hotel jsme si vybrali "na rychlo" proto, aby nás v Singapuru pustili celníci z Letiště, netušili jsme totiž, že Singapur má podmínku vpuštění do státu v podobě rezervovaného hotelu na první noc, nebo snad možná na celý pobyt. Po příjezdu na hotelu nám bylo velmi slušně vysvětleno, že check in je možný až od 2 hodin ale můžeme si zde nechat veškerá zavazadla a vrátit se. Po odpoledním návratu nám z důvodu plné kapacity hotelu zdarma poskytli upgrade v podobě pokoje vyšší třídy a nejvyššího patra hotelu. Tento upgrade bylo pouze o samotném pokoji, ne však všech služeb souvisejících s vyšší kategorií ubytování. Když jsem si chtěl v podvečer prohlédnou Crystal Lounge pro VIP hosty s nabídkou veškerých alkoholických a nealkoholických nápojů a švédského stolu zdarma, dal jsem se do řeči s člověkem na lounge recepci , který mi po informaci, že zde budeme jenom jeden den a po následném telefonátu na recepci nabídl plný VIP servis ( VIP Crystal Lounge a snídani) a to vše zdarma, což jsme s nadšením přivítali a ihned využili( mimochodem naprosto excelentní). Dalším příjemným překvapením po check outu bylo možnost následného využití hospitality room, tedy služby, kdy i když jste již odhlášení z hotelu, můžete si zde zanechat zavazadla a když se pro ně vrátíte a mají volný pokoj, poskytnout hodinové zázemí tohoto pokoje zdarma na osprchování, či převlečení. Tento hotel jednoznačně doporučuji a to nejenom díky ochotě personálu, ale také pro jeho výbornou dostupnost a lokalitu v rámci města.
Mark T. Jednotlivci Netherlands, 26. července 2015
Very good location, over priced breakfast

Location, friendly staff,
8
Ideal location to explore central Singapore on foot. Very friendly staff. Breakfast over 30 SG dollar a bit overpriced and not included in my room rate. Plenty of breakfast places nearby.
Chan C. Páry Malaysia, 26. července 2015
Strategic Location & Nice Room

Strategic Location, Comfortable and Nice Environment
8,7
Overall was ok. Just that all the snacks and drinks provided in the room was not free. Located quite near to MRT station.
Min H. Obchodní cestující Malaysia, 24. července 2015
Great location and great hotel staff

Location, helpful staff and clean room
7,7
I booked a twin bed room. However during check in, the reception told me that they only left one king size bed. I got frustrated and however he manage to help me to add an extra bed in the room so that me and my colleague do not have to share one bed. This made our room very occupied but we are happy with that. A credit to Alan the reception who serve us during our check in
Frank M. Jednotlivci Australia, 23. července 2015
Great

Best breakfast
8,3
Great
Chui K. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 21. července 2015
Walking Distance to City Hall MRT

Close to MRT station and to Raffles City Mall and helpful and experience front dest staff at checking in.
7
Helpful staff at front desk at check in and also helpful house-keeping staff. The quality of food at the Chinese Restaurant is superb but the restaurant looks a bit run down. Some of the facilities in the rooms need upkeep We requested for non smoking rooms at booking but they were not able to accommodate. The rooms we were in were not properly treated with lingering cigarette smell. This hotel could have been a lot better with upkeep.
Andrew S. Páry Australia, 17. července 2015
welike it

everything
10
Annaik D. Rodiny se staršími dětmi Switzerland, 13. července 2015
week end getaway

location, food, staff friendliness
8,3
We had a good stay The only serious issue is that there is absolutely NO AIR in the hotel NOT one window can be opened even by the staff so they Spray the rooms which are smelly and stuffy because of the carpets, old furniture PLUS PEOPLE SMOKING INSIDE!!! Me and my child both had breathing problems (asthma type) although we don t suffer of anything!!
Leong Y. Páry Singapore, 13. července 2015
Pretty good hotel

Location, clean and spacious
8,7
Great location very near the MRT. The Aircon was not cold, the mechanic came quickly to check. Aircon was blocked and reception upgraded us to a Club room on the club floor! Level 10. Experience was pretty good.
Amanda F. Páry Australia, 11. července 2015
Disappointing

Location and concierge staff
5,3
We stayed at another 4 star hotel earlier in our holiday and it was 100 times better than this hotel which claims to be 5 star. From the start of our stay, the small things all added up. From the delay in being able to check into our room. Then the spa doesn't work, there are signs for a shopping arcade that used to exist. The hotel room has shower curtains(strange for a 5 star hotel). The hotel and rooms are in desperate need of a renovation. We were given a room that had the dullest outlook, overlooking a building and car park. There was limited natural light and the room was depressing. We requested a new room and explained our disappointment. They did provide us with a room with a much better view overlooking the pool. Room is still very dated. There were tea leaves in the hotel room, however no strainer, so good luck with that. The power is a bit temperamental when you try to charge anything. The windows need cleaning. Lastly you will get a wake up knock at 10.30 a few times asking to check the min-bar. The concierge staff were good in the foyer, booking us into a restaurant, helping with guidance around the city. They did provide us with a welcome drink too when our room was not ready which was kind.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníGrand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostoryGrand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrumGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazénGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - LobbyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Grand Park City Hall Hotel, Singapur

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06