Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapur (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkávání Grand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostory Grand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrum Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazén Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lobby Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 333
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2733 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2733)
Seřazeno podle:
Radim B. Páry Czech Republic, 27. prosince 2014
Příjemné překvapení

Ochota a vstřícnost personálu , dostupnost MRT dopravy , možnost hospitality room
9,3
Tento hotel jsme si vybrali "na rychlo" proto, aby nás v Singapuru pustili celníci z Letiště, netušili jsme totiž, že Singapur má podmínku vpuštění do státu v podobě rezervovaného hotelu na první noc, nebo snad možná na celý pobyt. Po příjezdu na hotelu nám bylo velmi slušně vysvětleno, že check in je možný až od 2 hodin ale můžeme si zde nechat veškerá zavazadla a vrátit se. Po odpoledním návratu nám z důvodu plné kapacity hotelu zdarma poskytli upgrade v podobě pokoje vyšší třídy a nejvyššího patra hotelu. Tento upgrade bylo pouze o samotném pokoji, ne však všech služeb souvisejících s vyšší kategorií ubytování. Když jsem si chtěl v podvečer prohlédnou Crystal Lounge pro VIP hosty s nabídkou veškerých alkoholických a nealkoholických nápojů a švédského stolu zdarma, dal jsem se do řeči s člověkem na lounge recepci , který mi po informaci, že zde budeme jenom jeden den a po následném telefonátu na recepci nabídl plný VIP servis ( VIP Crystal Lounge a snídani) a to vše zdarma, což jsme s nadšením přivítali a ihned využili( mimochodem naprosto excelentní). Dalším příjemným překvapením po check outu bylo možnost následného využití hospitality room, tedy služby, kdy i když jste již odhlášení z hotelu, můžete si zde zanechat zavazadla a když se pro ně vrátíte a mají volný pokoj, poskytnout hodinové zázemí tohoto pokoje zdarma na osprchování, či převlečení. Tento hotel jednoznačně doporučuji a to nejenom díky ochotě personálu, ale také pro jeho výbornou dostupnost a lokalitu v rámci města.
Nahlásit hodnocení
Abdul H. Páry Singapore, 23. srpna 2015
Value for money

The staff Aini & Nsna wss very friendly snd helpfull. But if yhe hotrl hold Hslal certify it would be great
8,3
Nahlásit hodnocení
Sambath S. Obchodní cestující Cambodia, 22. srpna 2015
Room & service was excellence, not the housewine

Service, Room comfort
8,3
I arrived at the hotel at approx. 4.20pm and i was told the room i asked for was not ready and have to wait 20 mins or take alternative option which is not quite what i wanted. So i wasn't that please. I was offered complimentary drink while i waited, so i ordered a house wine. The house wine taste quite bad and that affected me even more. Fortunately, the room was good enough to make up for the wait and everything, but the start was quite a bad experience.
Nahlásit hodnocení
Wei C. Obchodní cestující Malaysia, 22. srpna 2015
Value for money

location, location and location
7
Good
Nahlásit hodnocení
Wei C. Obchodní cestující Malaysia, 22. srpna 2015
Value for money

location,location n Location
6,7
good
Nahlásit hodnocení
Suwardi L. Skupiny Indonesia, 20. srpna 2015
Nice hotel

Good location, comfort and clean room
7,7
Nice
Nahlásit hodnocení
Melvyn R. Páry United Kingdom, 16. srpna 2015
Good location near City Hall LRT

Location, Price, Location
8
Convienient to reach by LRT from airport - and in fact underground mall has now been extended so you can nearly reach the hotel without going outside into the heat, rain etc at all. Check-in was efficient, double room was nice - revamped since previous visit several years ago. Aircon flexible, bed comfy (but fixed bedside light on RHS controlled from LHS of bed - annoying if you are on RHS and partner is asleep as you have to get up to switch off the light !). Pool is quite small - not recommended if that is a major reason for staying. Didn't eat in the hotel (hence 3 rating) but bar had happy hour prices from 5-9pm. Knocked off one star for location as hotel is situated in side lane with main entrance that looks at loading bays, Chinese shrines, staff taking smoke breaks etc of building opposite. Good location with close proximity to City Hall LRT - hotel is good as a base to visit Singapore but not so good if you just want to stay in the hotel.
Nahlásit hodnocení
Albert T. Páry Singapore, 15. srpna 2015
Good stay but could be better

1. quiet and peaceful 2. easy access to the mrt 3. the mini pillows in the room
7
Overall a nice peaceful stay, staffs are nice and patient although I think the one serving me is a newbie and she took super long to process my checkin. The room on its own is nice and pretty, clean and all. However we found hair stuck in the towels and it's not just one but all of our towels, I mean as a 5 star hotel the least one can expect is to have clean towels, my girlfriend even suspects the towels aren't even changed (lol). The power socket in my room was spoilt too, proves how much they maintain their room. Apart from all these minor details, the place is really nice, whether it is worth the amount I paid, I'm not entirely sure if I can say yes it's worth it.
Nahlásit hodnocení
Peter G. Páry Indonesia, 14. srpna 2015
helpfull staff

helpfull staff, good lobby, location not so far from MRT
8,3
Very good, we arrive early than the check in time, we ask the reception if he has some rooms ready, then he did some effort to check here and there and finally he can find room for us. Good service.
Nahlásit hodnocení
Metha S. Páry Australia, 13. srpna 2015
not as good as I expected

Location
6,7
not as good as we expected
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníGrand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostoryGrand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrumGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazénGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - LobbyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Grand Park City Hall Hotel, Singapur

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02