Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapur

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3105 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (3105)
Seřazeno podle:
Martin P. Páry Czech Republic, 11. února 2016
Super snídaně

Snídaně, místo, čistota
9,7
Hotel byl moc příjemný, čistý a snídaně byli obrovské se spoustou druhů jídla.
Nahlásit hodnocení
Radim B. Páry Czech Republic, 27. prosince 2014
Příjemné překvapení

Ochota a vstřícnost personálu , dostupnost MRT dopravy , možnost hospitality room
9,3
Tento hotel jsme si vybrali "na rychlo" proto, aby nás v Singapuru pustili celníci z Letiště, netušili jsme totiž, že Singapur má podmínku vpuštění do státu v podobě rezervovaného hotelu na první noc, nebo snad možná na celý pobyt. Po příjezdu na hotelu nám bylo velmi slušně vysvětleno, že check in je možný až od 2 hodin ale můžeme si zde nechat veškerá zavazadla a vrátit se. Po odpoledním návratu nám z důvodu plné kapacity hotelu zdarma poskytli upgrade v podobě pokoje vyšší třídy a nejvyššího patra hotelu. Tento upgrade bylo pouze o samotném pokoji, ne však všech služeb souvisejících s vyšší kategorií ubytování. Když jsem si chtěl v podvečer prohlédnou Crystal Lounge pro VIP hosty s nabídkou veškerých alkoholických a nealkoholických nápojů a švédského stolu zdarma, dal jsem se do řeči s člověkem na lounge recepci , který mi po informaci, že zde budeme jenom jeden den a po následném telefonátu na recepci nabídl plný VIP servis ( VIP Crystal Lounge a snídani) a to vše zdarma, což jsme s nadšením přivítali a ihned využili( mimochodem naprosto excelentní). Dalším příjemným překvapením po check outu bylo možnost následného využití hospitality room, tedy služby, kdy i když jste již odhlášení z hotelu, můžete si zde zanechat zavazadla a když se pro ně vrátíte a mají volný pokoj, poskytnout hodinové zázemí tohoto pokoje zdarma na osprchování, či převlečení. Tento hotel jednoznačně doporučuji a to nejenom díky ochotě personálu, ale také pro jeho výbornou dostupnost a lokalitu v rámci města.
Nahlásit hodnocení
Hyo S. Páry South Korea, 1. května 2016
they transfered me to grand park orchard so i stay
5,7
its good to stay and value for money as well
Nahlásit hodnocení
Angel H. Obchodní cestující Malaysia, 29. dubna 2016
Decent hotel with strategic location.
4,7
With the price I paid, this is a good hotel to stay.
Nahlásit hodnocení
Nugroho H. Páry Indonesia, 25. dubna 2016
Visiting family trip
5
The hotel was good, price vs quality was good, although they are under big renovations, but they can keep the construction sound on minimal. For just staying over night and no need to use the facilities than it would be good price, clean and nice. I reckon once the renovation finished, this hotel will be great place to stay. Location is nice, in the middle of business and leisure area, walking distance to Clark Quay, and on the other side to Bugis....and Financial District as well as Suntec. Perfect.
Nahlásit hodnocení
Rina S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 25. dubna 2016
...
5,3
...,
Nahlásit hodnocení
Vanessa G. Páry Malaysia, 25. dubna 2016
Not a 5 star
4
I bought this deal from AGODA Secret Deal for our honeymoon. Prob best to miss for a while as they have started a major renovation which is turning the place upside down. The staffs are friendly and helpful as ever. This hotel is prob 15 years old, the room was old, the carpet in the room smelled, bathroom is mouldy and bed is not comfortable.
Nahlásit hodnocení
Faris R. Páry Singapore, 24. dubna 2016
Staycation
4,7
Renovation period. So it's understandable. However, because the hotel is under renovation, it should not participate in Agoda's secret deal. Disappointed in Agoda as well.
Nahlásit hodnocení
Rozianah S. Páry Singapore, 24. dubna 2016
Good Stay
5
Cons I came late for check-in and even so, they made us wait 1 hour for the room. Secondly, I chose the smoking room but the smoke smell lingering in the room was very very strong even for me as a smoker. Lastly, our room was access by the a staff thinking that the room is empty. Pros The hotel is centrally located. The bathroom was spacious and clean. Room service didn't take too long either.
Nahlásit hodnocení
Goh D. Páry Singapore, 24. dubna 2016
1 night stay
3,7
So so hotel. More like a 4 star.
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníGrand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostoryGrand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrumGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - RestauraceGrand Park City Hall Hotel Singapur - LobbyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Executive LoungeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Executive LoungeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Executive LoungeGrand Park City Hall Hotel Singapur - KoupelnaGrand Park City Hall Hotel Singapur - OkolíGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - KoupelnaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrumGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - KoupelnaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KoupelnaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KoupelnaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KoupelnaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KoupelnaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Koupelna


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04