nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapur (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápoje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lázně Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sál Grand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkávání Grand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostory Grand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrum Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazén Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Lobby Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hotelu Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 333
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2588 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2588)
Seřazeno podle:
Radim B. Páry Czech Republic, 27. prosince 2014
Příjemné překvapení

Ochota a vstřícnost personálu , dostupnost MRT dopravy , možnost hospitality room
9,3
Tento hotel jsme si vybrali "na rychlo" proto, aby nás v Singapuru pustili celníci z Letiště, netušili jsme totiž, že Singapur má podmínku vpuštění do státu v podobě rezervovaného hotelu na první noc, nebo snad možná na celý pobyt. Po příjezdu na hotelu nám bylo velmi slušně vysvětleno, že check in je možný až od 2 hodin ale můžeme si zde nechat veškerá zavazadla a vrátit se. Po odpoledním návratu nám z důvodu plné kapacity hotelu zdarma poskytli upgrade v podobě pokoje vyšší třídy a nejvyššího patra hotelu. Tento upgrade bylo pouze o samotném pokoji, ne však všech služeb souvisejících s vyšší kategorií ubytování. Když jsem si chtěl v podvečer prohlédnou Crystal Lounge pro VIP hosty s nabídkou veškerých alkoholických a nealkoholických nápojů a švédského stolu zdarma, dal jsem se do řeči s člověkem na lounge recepci , který mi po informaci, že zde budeme jenom jeden den a po následném telefonátu na recepci nabídl plný VIP servis ( VIP Crystal Lounge a snídani) a to vše zdarma, což jsme s nadšením přivítali a ihned využili( mimochodem naprosto excelentní). Dalším příjemným překvapením po check outu bylo možnost následného využití hospitality room, tedy služby, kdy i když jste již odhlášení z hotelu, můžete si zde zanechat zavazadla a když se pro ně vrátíte a mají volný pokoj, poskytnout hodinové zázemí tohoto pokoje zdarma na osprchování, či převlečení. Tento hotel jednoznačně doporučuji a to nejenom díky ochotě personálu, ale také pro jeho výbornou dostupnost a lokalitu v rámci města.
Sheanyu C. Páry Malaysia, 1. května 2015
Nice Stay

Room, Ambiance, Food
7,3
I like this hotel. It is quaint and has this heritage feel to it. It doesn't feel dodgy. The rooms are nice. The pool however can be a bit bigger. The food is quite tasty. Breakfast is nothing to shout about but at least it taste good. However the spread can be more.
Norbert E. Páry Germany, 26. dubna 2015
Long Weekend in Singapore

onlz good at the hotel is teh location and the facilities attached to the hotel
5
Very disappointing our stay at the Grand Park City Hotel. Even we got a free up-grate to a deluxe room, changed the room because of the mold humid smell, other deluxe r exactly the same. Room very worn out, windows haven't been cleaned for ages, bad smell, housekeeping did a below average job. But hotel lobby is a kind of nice! I would rate it a 3star hotel but still old and dirty. So no way I ever book this place again.
Nam H. Rodiny s malými dětmi Vietnam, 25. dubna 2015
Just okay

The hotel is very near City Hall MRT, and alots of shopping malls around. Easy to walk to the Merlion just in 15 minutes.
6,7
We traveled with our one year old baby for a short holiday, and we stayed in this hotel for our last night in Singapore. The hotel is in the central location which is ideal for shoppers, but not for family. The room is clean but they should clean the outside of the window. It looked like they had not cleaned it for a decade. Breakfast is just okay, not really 5 stars standard. I think they should change their chef because the easiest dish to cook like pancake was so dry to eat.
Jit M. Obchodní cestující Malaysia, 25. dubna 2015
Grand Park City Hall Hotel

Location, convenience, accessability.
6
Ming Y. Obchodní cestující Hong Kong, 24. dubna 2015
Very convenient location.

Very good and convenient location. Friendly staff. Comfortable bed.
8,3
This is good. The hotel is not really the standard of 5 star hotel. The hotel is quite old, but I feel confortable during my stay for 5 days. I stayed in Deluxe Room which is okay...the first impression was small and old. but once stayed, i feel more comforable and value for money. If you look for a very modern hotel, this is not this type. The room temperarure is cold although i turned it down ..i need to wear bathrobe with my sleepling cloth to sleep...
Nguyen T. Rodiny se staršími dětmi Vietnam, 24. dubna 2015
good hotel

friendly staff, good location, good food and late check out
9,7
good hotel with late check out.
Don M. Páry Australia, 20. dubna 2015
Disappointed

Room Cleanliness, Location and Location
6
Have stayed here a few times and whilst I choose to stay here because the location is close to Clarke Quay and shopping, usually the front of house staff have been very attentive bur for some reason this time around the Front desk staff seemed inefficient in general and slow. Our Room wasn't ready until after 2pm and our fellow travellers to whom I had recommended the place, their room wasn't ready until 1630. Generally the stay was otherwise uneventful, just a bit disappointed that the service appears to have dropped off.
Maya P. Páry Indonesia, 19. dubna 2015
Choose another hotel

Bathroom, bathroom, bathroom
5,7
room smelled weird, curtains look dirty, but the bathroom was clean and the staff is quite helpful. For my next visit to Singapore I prefer to choose another hotel.
Yeow Y. Páry Singapore, 19. dubna 2015
awesome staycation

the pool is so huge, the bedroom is large & the gym is well equipped, a few food courts nearby
9,7
Wonderful

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Jídlo a nápojeGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - LázněGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Taneční sálGrand Park City Hall Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníGrand Park City Hall Hotel Singapur - Exteriér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Fitness prostoryGrand Park City Hall Hotel Singapur - Obchodní centrumGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazénGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - LobbyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interiér hoteluGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park City Hall Hotel Singapur - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A04