nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Obchod s kávou / kavárna Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 5071 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (5071)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Yung K. Rodiny s malými dětmi China, 17. srpna 2014
Free smartphone for all connection

Free smartphone for all connection
7,7
Free smartphone for all connection
Rizal D. Obchodní cestující Indonesia, 15. srpna 2014
It was very adorable hotel

Clean, nice room, n good location
10
It was good experience n i will be back to that hotel
Kenny L. Obchodní cestující Malaysia, 15. srpna 2014
Great Stay! Comfort & Convenient!

Comfort, Convenient & Useful Handy Phone!
9,3
Was worried about the room conditions after read through lots of comments about the rooms are old and not in good conditions. My 5 days stay was perfect! Room is not huge but clean and comfort! Easy to get around since it is in Orchard! I have to mention that the Handy phone in the room is everything for me.. I can call back to Malaysia and call Singapore local number for FREE.. Very useful for business traveller like me!
Wa C. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 13. srpna 2014
the hotel is nice, but the bed is to small!

very clean
7,7
Robert L. Jednotlivci Australia, 12. srpna 2014
One night

Room , location , amenities
8,3
Nice hotel , great room , check out was not provided on floor 11 like promised
Ratatwit C. Obchodní cestující Thailand, 11. srpna 2014
nice place

shopping niceplace clean
8
Lim T. Skupiny Singapore, 10. srpna 2014
Great Location

Great location, good service and nice hotal.
8,3
Ayreza A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 8. srpna 2014
Great location, near popular dept.store & MRT

Location, staff & room
9,3
Kusnan S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 7. srpna 2014
A good Hotel great location

the location, it is quite convenient, it's easy to find anything near the hotel
7,7
Just simple , fast cek in /out , quite a long wait when you ask for something the purposes/needs, This lively hotel

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Obchod s kávou / kavárnaGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Apartmá


AS-AGWEB-3C05