nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 5471 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (5471)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Yang J. Páry Singapore, 16. prosince 2014
nil

nil
10
Good
Aiyshwarya L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 14. prosince 2014
Awesome stay

The location was good,the room was clean and we was given a phone to use to call which was awesome...
9,7
We will come again
Teck H. Páry Singapore, 14. prosince 2014
superb

shopping
10
All staff are great superb
Poh C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 13. prosince 2014
3rd Stay

Location in Orchard, Friendly Staff and Spacious Room
7,7
I was there for business and brought my family along. My family had a great time enjoying shopping and the food orchard has to offer. A bit touristy but good for 1st time visitors not familiar with Singapore.
Luis M. Páry Chile, 13. prosince 2014
best location

location, cleanness, value for money
10
Francis W. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 12. prosince 2014
perfect location with good value of money

location, cleanliness, good staff
9,7
Great.
Rita M. Páry Indonesia, 12. prosince 2014
awesome hotel

location, service, and facility
8
Suneethi M. Rodiny se staršími dětmi Sri Lanka, 11. prosince 2014
Pleasant stay at Grand Park Orchard

Excellent location , clean comfortable room , friendly staff
8
I enjoyed my stay at Grand Park Orchard. The location was so convenient- we did not even have to use the underpass to reach the shopping malls nearby because there were pedestrian crossings just outside the hotel. The room was very clean and comfortable. The best thing about the hotel was the friendly staff - from the concierge to the housekeeping staff- who ensured that we had a pleasant stay.
Lidya A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 11. prosince 2014
the breakfast not nice

best location, friendly staff, breakfast not nice
7,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Apartmá


AS-AGWEB-3B04