Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Restaurace Grand Park Orchard Singapur - Restaurace Grand Park Orchard Singapur - Vybavení
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 5869 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (5869)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Edwind A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 30. června 2015
Close to shopping mall

Location, location, location
8,3
Good
I G. Obchodní cestující Indonesia, 29. června 2015
Good hotel, comfort & clean and very good location

Good location
8,3
Yun H. Páry Malaysia, 28. června 2015
great location, bad food

location
5,7
the stay was ok. room service for cleaning was very slow, they only cleared up my room at around 4pm. the breakfast was terrible. most terrible breakfast i had ever had. Overall is good but because of room service and f&B i don't think they qualify to rate themselves as 5 star.
Fanny G. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 27. června 2015
Good

Very good location
9,7
Fanny T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 26. června 2015
Will come back

Best
10
Love it
Chulpol B. Páry Thailand, 25. června 2015
Nice clean, modern hotel.

Nice, modern, & neatly decorated. Centrally located.
9
Great! Professionaly designed and developed. Attentive service staff.
Herlien H. Páry United Kingdom, 24. června 2015
Good hotel......... good foot and good location

Location...... food and ambiance
7,7
It is a good hotel and good location. The only disappointment is the room is small even I was upgraded to executive room.
Toni B. Páry Indonesia, 23. června 2015
clean hotel,location&free mobile phone call

Best location especially free call from mobile..the best hotel ever
10
Very nice,satisfied
Arnold T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 23. června 2015
Nice Hotel

Location,Food,Room
8
Good Stay

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02