nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Obchod s kávou / kavárna Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 5105 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (5105)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Lesley A. Páry Philippines, 25. srpna 2014
Good location, very central

Good location, Free wifi, Free mobile phone usage for international calls
8,3
Good location, Free wifi, Free mobile phone usage for international calls, we are very satisfied with the hotel
Erik T. Páry Indonesia, 23. srpna 2014
Grand Park Orchard

ok
8
ok
Voss L. Obchodní cestující United States of America, 23. srpna 2014
great location, aging hotel

location, free cell phone, location
6,7
The free 3G cell phone was very nice. But the room was showing its age. I expected a better room for the top dollar I spent to stay at this hotel. The shower alternated between hot and cold. Bed was hard as a rock.
Fanny S. Páry Indonesia, 21. srpna 2014
Great location

Location, fast wifi and value
7,3
Location is nice but the dining options are a bit limited for late dining room service
Fanny S. Páry Indonesia, 21. srpna 2014
Great location

Location, fast wifi, value
7
Location is nice but the dining options are a bit limited for late dining room service. Staying in crystal club room with higher price was not worth the price at all as it only adds the access to club lounge.
Charles S. Páry Indonesia, 21. srpna 2014
great stay

central, close and reasonable price
8
the place is close by and cosy
Yung K. Rodiny s malými dětmi China, 17. srpna 2014
Free smartphone for all connection

Free smartphone for all connection
7,7
Free smartphone for all connection
Chun F. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 17. srpna 2014
Excellent Service

Location, Staff, Service
8,3
Location is quite good, . Within 5 minutes, you can reach MRT. Marketplace and convenience store beside the hotel. Staff are excellent, polite, professional. As we need to forzen the milk, they can provide freezer service. You know some hotel can not provide 'forzen service'. The free mobile phone is excellent, it is not only provide phone service but also 3G internet service. Buffet Breakfast: variety not good with acceptable taste. Room (free upgraded to premium) not big but enough for us (2 adults and 2 children), bathing area quite big when compare with the room size. Not very clean, dust are not clean well. They agree to give me adjoining room before I arrive but finally cannot. Conclusion: Very good hotel and will visit again.
Rizal D. Obchodní cestující Indonesia, 15. srpna 2014
It was very adorable hotel

Clean, nice room, n good location
10
It was good experience n i will be back to that hotel

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Obchod s kávou / kavárnaGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Apartmá


AS-AGWEB-3B05