Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Restaurace Grand Park Orchard Singapur - Restaurace Grand Park Orchard Singapur - Vybavení Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Koupelna Grand Park Orchard Singapur - Koupelna Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 5928 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (5928)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Nahlásit hodnocení
Thanh M. Páry Vietnam, 1. srpna 2015
Good location, nice room with reasonable price

Location, price and large room
9,3
Very good
Nahlásit hodnocení
Sutrisno S. Jednotlivci Indonesia, 30. července 2015
Prime location hotel with free calls

Location, Cleaness, Free calss
8,7
It was great, I can easily go around by walking, staff was very helpfull, very surprise with the free international calls, room was cleaned, only thing there still some people smoking in the hotel area
Nahlásit hodnocení
Jay M. Páry Philippines, 28. července 2015
Nice location high ceiling spacious room

Comfy bed, corteous staff, complimentary mobile phone
9,3
Nahlásit hodnocení
Herfini H. Páry Indonesia, 27. července 2015
Hotel with very good location for shopping

Location, location and location
7,3
The hotel is close to the center of shopping area. It s also easy to get food around.
Nahlásit hodnocení
Hadi K. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 26. července 2015
Nice Hotel and Great Location

Room , Location , and Service
8,7
Fun and Comfortable
Nahlásit hodnocení
Lim V. Obchodní cestující Singapore, 25. července 2015
Short but pleasant stay

Location, Bed, Ambience
8,3
Due to work constraints, I've checked in late 2am but the staff nonetheless were courteous. When someone flies in after a long day; tired, what one expect is fast efficient check-in - your concierge did just that - well done
Nahlásit hodnocení
Jhuma K. Páry United States of America, 23. července 2015
Stayed July 21-23, 2015

Location, staff are helpful and go out of their way to accommodate guest needs when requested.
8
Smoking floor ventilation is poor. View of Orchard Road only from premium rooms. Air conditioning thermostat doesn't work well. Staff are very helpful when any problems are reported.
Nahlásit hodnocení
Sukirman U. Jednotlivci Indonesia, 23. července 2015
strategic location and quiet atmosphere

location, bar and clean
8
Beautiful and relaxing
Nahlásit hodnocení
See H. Jednotlivci Brunei Darussalam, 22. července 2015
Bad Surprise

I can only think of one thing and that is her fantastic location.
6,3
After 8 hours of flying from Australia I arrived at the hotel at 5 pm. I had to wait for 35 minutes for my room. The waiting area and the condition of the sofas very poor. I had to sit under direct sunlight for 35 minutes because there was no curtain or blind to block the sunlight which was shinning through the glass. It was very hot and not pleasant at all. Catching a taxi from this hotel at night is quite a challenge as very few taxis would want to come here. Both the bedside lamps are very dusty. The overhead shower unit was not in a working condition. Also, the temperature of the water from the shower head was not constant. I experienced intermittent "Very hot" water which kind of burn my skin.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - VybaveníGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08