Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Restaurace Grand Park Orchard Singapur - Restaurace Grand Park Orchard Singapur - Vybavení Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Koupelna
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 6001 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (6001)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Nahlásit hodnocení
Koko H. Páry Indonesia, 1. září 2015
Nice hotel

Location , facilities , staff
9,7
Nahlásit hodnocení
Setyo W. Páry Indonesia, 30. srpna 2015
Nice hotel to stay

Breakfast, location, and location
8,3
Great
Nahlásit hodnocení
Mark A. Jednotlivci Philippines, 30. srpna 2015
Love the complimentary phone during my stay!

location, service, complimentary smart phone
9,7
My stay was good. Had a great time.i love the idea of a complimentary phone during my stay.
Nahlásit hodnocení
Achyat T. Obchodní cestující Indonesia, 25. srpna 2015
5th times

Location, comfortable. Hotel also provide gadget that we can bring along to support our communication.
7,7
It was fine.
Nahlásit hodnocení
Gitary V. Obchodní cestující Indonesia, 25. srpna 2015
Disappointed

good location, comfortable room anid good wifi
8,3
I am very unsatisfied. When I made a booking, I was asked whether I wantto upgrade from Standard room to Deluxe with special benefit which I click ok. However when I checked in, I do not see any different between the standard room that I used to stay with the price of USD 230-250 include breakfast with this deluxe special benefit which I paid more than USD 250 but no breakfast. The hotel said the different is the view, but I dont need view. Amd the hotel said they do not know and have to ask Agoda on the upgrade. So I pay extra cost for nothing!
Nahlásit hodnocení
Achmad H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 24. srpna 2015
Nice Hotel

Strategic Location, Comfortable, Easy to travel anywhere
8,3
My stay in Grand Park Orchard was superb, I really recommend the hotel as it is close to Orchard Road, good for business or vacation.
Nahlásit hodnocení
Weldar L. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 24. srpna 2015
Convenient.

1) Location; 2) Staff Attitude;
7,7
Overall is so far so good. But the room is very cold, even I set the room temp to 30C. Freezing. The breakfast is fair - I stayed 4 days, all the same food. Only the location and staff service is good.
Nahlásit hodnocení
Josephine S. Obchodní cestující Malaysia, 24. srpna 2015
Nice and comfort hotel to stay

Good location to shop or walk around
8
Nahlásit hodnocení
Muda I. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 24. srpna 2015
Small room, great location but no halal breakfast.

Location, Location, Location
7,7
pleasant.. lucky there are many halal food around
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - VybaveníGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive Lounge


AS-AGWEB-3A07