nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Obchod s kávou / kavárna Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 5123 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (5123)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Duc C. Páry Vietnam, 31. srpna 2014
Good experience

Location, handy smartphone and staffs
8
Good
Kanchan S. Páry Thailand, 31. srpna 2014
Awesome

location, comfortableness, food
8
pretty good, i have never written a review before but i would like to given a review on this one !love the hotel but could improve service and understanding between customer and staffs
Hau J. Páry Malaysia, 31. srpna 2014
Great Location - Orchard Road

great location, friendly staff
9,3
Will choose Grand Park Orchard for my next trip to Singapore
Dean V. Jednotlivci Australia, 29. srpna 2014
Comfortable

Friendly staff, nice bar, free local mobile phone to use
8,3
Not much of a view and bathroom a little pokey but overall comfortable. Well located.
Yunita H. Páry Indonesia, 27. srpna 2014
Nice place to stay,, near from mount e hospital

Location,, price,, hospitality
9,7
Nice
Lesley A. Páry Philippines, 25. srpna 2014
Good location, very central

Good location, Free wifi, Free mobile phone usage for international calls
8,3
Good location, Free wifi, Free mobile phone usage for international calls, we are very satisfied with the hotel
Sutandi P. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 24. srpna 2014
handy facility nothing comparre to other hotels.

handy, location, price
9,7
Satisfactory...
Kum L. Páry Malaysia, 24. srpna 2014
Grand Park Orchard - Heart of The City

Clean / Great staff / Creative (provide a local / Malaysia calls free mobile phone)
9,3
My stay at the hotel was a wonderful experience. I am totally impressed by the orange color mobile phone that allows u to make local and Malaysia calls at no cost. And it is located in the heart of the city.
Voss L. Obchodní cestující United States of America, 23. srpna 2014
great location, aging hotel

location, free cell phone, location
6,7
The free 3G cell phone was very nice. But the room was showing its age. I expected a better room for the top dollar I spent to stay at this hotel. The shower alternated between hot and cold. Bed was hard as a rock.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Obchod s kávou / kavárnaGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Apartmá


AS-AGWEB-3A08