nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 5241 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (5241)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Ka W. Skupiny Macau, 29. září 2014
Good food

Food
8,3
Budi S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 29. září 2014
Great location to stay

Locations. Cleanness. Value for money
8,7
Linh D. Rodiny s malými dětmi Vietnam, 29. září 2014
Pleasant stay

Best location ever, easily access to all shopping malls on Orchard Road.
7,7
Praditya N. Páry Indonesia, 28. září 2014
Expensive with slow staff hotel

Location is great
5,3
Hates staying here, ive been staying here for 3times nothing is change, the staff is super slow, everytime i check-in to this hotel, i got to wait 30-1hour to get the room even its after 2pm, the staff super slow, and hectic, i dont really know what they are doing, the breakfast is so so. The room is nice because its new, sometimes i got the smoking smell in non-smoking room. The location is great, this the only thing that make us stayed here. Cos its near to anywhere. Other than that, its expensive hotel with lazy and slow staff.
Yogie R. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 28. září 2014
hostile staff

helpful staff, clean room and good service
8
The staff is so helpful to recommemd us about how to travelling in singapore cheaper.
Hazeeq L. Jednotlivci Singapore, 28. září 2014
Convenience

Hotel is located in the middle of orchard road. Very convenient to amenities.
9,7
Collin L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 28. září 2014
Free int'l call service wasn't available, bad!

Location
6,7
Feel disappointed and cheated being told the free international call services is not available. Room with mouldty smell.
Doreen Y. Páry Singapore, 28. září 2014
Good

Friendly staff, great location! Comfortable size of room
8,7
Hadrianus T. Jednotlivci Indonesia, 27. září 2014
always a great place...

location is really great, amazing in-room facilities, and cleanliness
9,3
Grand Park Orchard has been my preferred place to stay fot it's the nearest to Orchard road and Mount Elizabeth Hospital. In-room facilities like free high-speed wifi, and lately, the 'handy' smartphone to facilitate guests from abroad are just beautiful! It's always a great pleasure to stay in this hotel!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Apartmá


AS-AGWEB-3C06