nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 5344 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (5344)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Roger D. Páry Canada, 30. října 2014
Great stay

Location, staff in Premier lounge and bed
10
Very good
Tuyet N. Páry Vietnam, 27. října 2014
Great

Location, new and clean
9,7
I did enjoy. I'll definitely stay here again next time
Khiet T. Páry Vietnam, 26. října 2014
Overall review

Friendly staffs, Good location, Comfortable bad
8
I have a pleasant stay at hotel. they have comfortable beds and the bathroom is well kept. most importantly, the staffs are friendly and approachable.
Khiet T. Páry Vietnam, 26. října 2014
Overall review

Friendly staffs, Good location, Comfortable bad
8
I have a pleasant stay at hotel. they have comfortable beds and the bathroom is well kept. most importantly, the staffs are friendly and approachable.
Michael W. Jednotlivci United Kingdom, 26. října 2014
Great stay

Location, service, room
9,3
Very helpful staff. Lovely weekend. Many thanks
Lilantha W. Obchodní cestující Sri Lanka, 26. října 2014
good location

the friendly and acomodating staff
7
the room was smaller and gloomy. it faced the other wing hence no sunlight to wake you up in the morning.
Olivia R. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 26. října 2014
Nice place to stay,comfy n good staff

Good location near crowd place, shopping center n mrt station
7,7
We enjoy stayed at the hotel
Ferryco T. Páry Indonesia, 26. října 2014
Fabulous

Location, Value, Food
8,7
Just like before, it was great and just a little problem. They are renovating their restaurant so we can't order our favorite food: Nasi Goreng :(
Tryharto S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 25. října 2014
Best Placed Hotel in SIngapore

Place, Phone Free Facility, Price
6,7
Nice and clean. .

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Apartmá


AS-AGWEB-3B03