Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 6531 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (6531)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Nahlásit hodnocení
Mirza E. Obchodní cestující Bangladesh, 26. května 2016
Poor food choice.
5
Only 1 restaurant with niche/restricted cusine. Very poor Room Service menu.
Nahlásit hodnocení
Goh J. Páry Singapore, 25. května 2016
Very pleasant stay
6,3
The room was clean and nice. I was given a complimentary cake as it was my girlfriend's birthday.
Nahlásit hodnocení
Long D. Páry Vietnam, 24. května 2016
Too bad
3,7
As a 5 star hotel but have only 3-4 towels in toilet. Bed is so hard also the pillows. When I checked in early at 6AM, the staff did not inform us about the extra charge, then when I checked out, the staff request us to pay $170 for early check in. We did not accept because we did not be informed that we will get charged before. Then the staff have to let us leave with bad mood.
Nahlásit hodnocení
Martin D. Páry United Kingdom, 23. května 2016
This Is not a 5 star hotel
5,7
There is no food, room service or otherwise after 2:30pm until 6. We arrived about 4pm and we were hungry. There was nothing special about the hotel. The razor provided might be OK for legs but was torture on the face. Next time we'll go back to the Holiday Inn Express which is less expensive and less pretentious but just as clean and well located.
Nahlásit hodnocení
Sharifah A. Skupiny Singapore, 22. května 2016
Great
6,7
Comfy.
Nahlásit hodnocení
Sri P. Jednotlivci Indonesia, 21. května 2016
😡
4,7
Standard hotel, nothing special. 5 Stars??? No way man......
Nahlásit hodnocení
Thi K. Rodiny s malými dětmi Vietnam, 21. května 2016
Boring
3,7
Bore
Nahlásit hodnocení
Ben M. Jednotlivci Singapore, 21. května 2016
very good service
5,7
The staff is very kindly and helpful! We like the service … but Singapore room is too small … not only this hotel …
Nahlásit hodnocení
Anh D. Obchodní cestující Vietnam, 21. května 2016
Exelent hotel
6
Exelent location
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - VybaveníGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive Lounge


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05