nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Exteriér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Obchod s kávou / kavárna Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Obchodní centrum Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lázně Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 4909 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (4909)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Teddy S. Skupiny United States of America, 8. července 2014
Great hotel enjoyed it very much

Service , quality, friendliness
9,7
Great love the hotel staff was great hotel was clean staff was friendly
Nam N. Skupiny Vietnam, 8. července 2014
Nice location Clean hotel Good food

Nice location Good food Clean hotel
8,7
I like staying here every time i am in singapore. Very good location. Near shopping area
Rizal D. Obchodní cestující Indonesia, 8. července 2014
Very good

Clean, smell good n good service
8
It was very nice n enjoyable
Svetlana G. Páry Australia, 8. července 2014
comfortable.

friendly staff, clean, comfortable rooms.
8
Comfortable stay.
Ken M. Obchodní cestující United Kingdom, 8. července 2014
great friendly staff and very helpful

Security, room layout, free international calls on HP
8,3
Good and comfortable, zero traffic noise.
Jasmine H. Skupiny Singapore, 6. července 2014
Comfortable

Clean Centrally located Good room service
8,3
Great! Really love the location and ambience of the hotel
Christine M. Obchodní cestující Indonesia, 6. července 2014
Some rooms need refurnish

Location, location, location
5,7
I usually like this hotel. The location is the best. But this time I really feel uncomfortable in this hotel. I stayed for 4 nights. First night I got premier room but the top of my bed full of scratches, I found more than 6 ants in the bathtub. The desk is also got scratches. And then the day after I complain and got the new room which is smaller (deluxe room) because I need room near lift for my mom. But I got disappointed again for I can not use the bathtub. The basin is also stuck. The water can not flow. And there is a lot of little ants on the desk. I feel like staying in cheap motel.
Masrurani H. Skupiny Brunei Darussalam, 2. července 2014
In the city itself

FriendlyEasy
6,3
It was a very nice experience whereby shops are nearby.
Gregory M. Skupiny United States of America, 30. června 2014
It was ok alittle pricey for the money and value.

Location next to shopping malls
6

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - Exteriér hoteluGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Obchod s kávou / kavárnaGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Obchodní centrumGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LázněGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Apartmá


AS-AGWEB-3C08