nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Restaurace Grand Park Orchard Singapur - Restaurace
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 5602 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (5602)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Anita O. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 3. března 2015
Good Location

Clean, Comfort, Good location
10
It was good, good location
Louis L. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 2. března 2015
Great Location but need improvement on the room

Location, Location, and Location
5,7
Location is good, right in front of Takashimaya, on the heart of shopping district, Orchard Rd. Room is small compare to Mandarin Hotel just across the street. Bed is very bad, cheap bed, couldn't sleep. Staff was rude, not helping.
Murni D. Jednotlivci Singapore, 1. března 2015
Good StayCayz in a perfect location and ambience.

The service, location, cleanliness.
9
It was a pleasant one night stay. The staff was prompt in helping me check in/check out. The location was perfect. Close to the cinema/food court/malls. There was a gadget in the room to assist with my data usage and calls and although Im a local, I dont need it but its a plus point. The first ever hotel with this technology.
Hengky P. Páry Indonesia, 28. února 2015
Nice hotel in perfect location

5 star hotel, location, near shopping malls
8
Perfect stay easy to reach malls
Farizan F. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 25. února 2015
Grand Park Orchard Spore

Location, Cleanliness, service
8,7
great!!
Derek B. Páry New Zealand, 24. února 2015
Wedding Anniversary Stay

The Staff at the crystal Club. The location. The room facilities.
9,7
The Crystal Club staff could not do enough to make sure our stay was relaxing and memorable. Management had even arranged a surprise cake to celebrate our anniversary. Would never hesitate returning to the Hotel for future stays.
Farizan F. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 24. února 2015
Grand Park Orchard Spore

Location, Cleanliness, service
9
Nice
Shirley T. Skupiny Philippines, 23. února 2015
there are no two queen size bed in one room.

many malls around, near to MTR,
8
was not happy with the korean receptionist at the executive floor. food was good but only few selections,
Mimi A. Rodiny se staršími dětmi Australia, 23. února 2015
location, location, location!

Great location, very useful mobile phone that comes with the room and staff
8
Really enjoyed our stay. Good value for money, with nice gym and pool

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - Restaurace


AS-AGWEB-3A02