nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 5411 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (5411)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Juliana S. Páry Malaysia, 24. listopadu 2014
great city hotel

location, modern deco and reasonable price
8
Very convinient as located in the heart of orchard road with endless shopping, dining and entertainment. The whole street decorated with Christmas lighting and ornaments. The hotel has modern deco and comfortable and clean bed s, and bathroom. n
Toto D. Obchodní cestující Indonesia, 20. listopadu 2014
Great location for Singapore

Location
8,3
Great
Cynthia G. Páry Philippines, 17. listopadu 2014
Hotel is near the shopping area and mrt.

Near the shopping area and mrt
6
Not so good got allergy bec of its renovation its produce dust.no restaurant inside.
Denis S. Obchodní cestující Russia, 15. listopadu 2014
quality of stay

location, hand free device
7
Very good
Mohammed T. Rodiny s malými dětmi Bangladesh, 15. listopadu 2014
Convenient Locations in reasonable price.

Location, Price and Concierge.
8
It was all way good except the room service ... very hard to get anyone there..listen my need once and Never call me back !!
Ima A. Páry Indonesia, 15. listopadu 2014
Disturbed by the non stop renovation going on

Location, Location, Location
5,7
Disturbed by the non stop renovation going on...non stop knocking and banging! Unfriendly staffs during check in (although it was in the executive lounge...but I felt unwelcome at all). The room wasn't really clean when we came in...I wound some coins from the previous guest laid on the carpet, a glasses wipe laid on the table...No complimentary water bottles even after they made up my room, so we should ask for it...oh well! But the concierge staffs & doormen were all great & very polite...That's a big plus for this hotel besides the location. Overall it wasn't really pleasant stay. Won't stay here again.
Corina R. Páry Switzerland, 12. listopadu 2014
Overpriced

location location location
6
Popo H. Páry Indonesia, 10. listopadu 2014
Strategic& comfortable place to stay in with your

strategic location, close to shopping centre, clean and tidy room
8
it was pleasant stay that we had so far.
Hengky P. Páry Indonesia, 10. listopadu 2014
Good hotel in great location

Location, location, location
8,3
Great 2 nights stay

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Apartmá


AS-AGWEB-3A04