Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 6266 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (6266)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Nahlásit hodnocení
Eliseba S. Obchodní cestující Indonesia, 4. února 2016
My favorite hotel

Location, good service and comfort
9
my stay in this hotel is always satisfied
Nahlásit hodnocení
Cheong K. Skupiny Malaysia, 2. února 2016
Great hotel

The location is superb
7,7
Very good.
Nahlásit hodnocení
Richard T. Páry Australia, 1. února 2016
We will be back again.

Location, Good Vibe and free handphone + wifi.
9,3
Great !
Nahlásit hodnocení
Kim S. Rodiny s malými dětmi Singapore, 1. února 2016
Value for money

Location. Clean nice room
9
Vety comfortable
Nahlásit hodnocení
Irene I. Jednotlivci Indonesia, 1. února 2016
nice place to stay :)

clean, staff is nice, comfortable
7,3
Everything excellent
Nahlásit hodnocení
Brian O. Obchodní cestující Malaysia, 30. ledna 2016
Overrated
3
It was expensive and overrated. The breakfast was definitely disappointing and the music was like being in a club while you are eating. My room was supposed to be for my entire family but I was put into a very small room the would not fit any of us. The bed was extremely uncomfortable a felt like a cheap mattress. I was extremely disappointed and will not chose this location again
Nahlásit hodnocení
Walter Z. Páry Australia, 27. ledna 2016
Uncomfoirtable

Position, cost and until now service
6,7
Our stay was terrible, the room was not as advertised, very much smaller and the bathroom was less than half the size of our normal one The room was not clean, the ac did not work properly, the blanket was so thin compared to before When we complained to the girl at the desk she suggested we upgrade for S4$ When we showed our Voucher again for a Deluxe room with extra benefits, she said, that is Agoda We pointed out that we wre regulars, but that did not interest her All and all it was a big disappointment after all the times we vcisited the hotel before !
Nahlásit hodnocení
Brett S. Rodiny s malými dětmi Australia, 26. ledna 2016
Great location, average breakfast, dirty room

Location, location, location (if shopping)
6,3
Nahlásit hodnocení
Ms I. Obchodní cestující Indonesia, 25. ledna 2016
Good place for shopping and get your free call

Close to shopping area, Free Call with handy smartphone
8,7
Grand Park Hotel is located cross to Paragon and Takashimaya Shopping Mall. Every room has a handy smartphone that can be used for free call in and outside the hotel. Even the breakfast is standard, but the location and the free call provided by the hotel win it all. Outstanding
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - VybaveníGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive Lounge


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03