Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Restaurace Grand Park Orchard Singapur - Restaurace Grand Park Orchard Singapur - Vybavení Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Koupelna Grand Park Orchard Singapur - Koupelna Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 5938 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (5938)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Nahlásit hodnocení
Adeline C. Jednotlivci Malaysia, 2. srpna 2015
Great location but...

Location, Staff, Cleanliness
6,7
The Grand Park Orchard has an excellent location and very helpful front office staff from the gentlemen who help with getting taxi to the reception. However, housekeeping is poor. Took one and a half hours to get me a room but the Duty Manager John and his assistant were extremely helpful. The bath towel in my room had a huge hole in it. The beds were poorly made the next morning, the coffee table was not placed back in the original position after I had dragged it next to the bed the night before, there were no replacement milk in the fridge for coffee. We had to ask for toilet rolls and box of tissue. Minor details which were irritating but in general, it is acceptable because of its location and staff.
Nahlásit hodnocení
Chin M. Rodiny s malými dětmi Australia, 2. srpna 2015
Noisy and cigarette smoke - will not be returning

Location
5,7
Uncomfortable due to excessive noise from the bar until 2-3 am, followed by cigarette smoke emanating into our room, even though our room was specifically a non smoking room. My family and I will not be selecting this hotel again during our next stay in Singapore. Our room was on level 7, facing the bar.
Nahlásit hodnocení
Roman G. Páry Germany, 1. srpna 2015
Great location, average rooms

Location, location, location
5,7
Check-in area quite small for such a large hotel, not enough seating in the breakfast room with long waiting queue to catch a table, breakfast is rather average and mostly Asian style, rooms are laid out with a carpet floor which is not so good for dust allergy sufferers
Nahlásit hodnocení
Thanh M. Páry Vietnam, 1. srpna 2015
Good location, nice room with reasonable price

Location, price and large room
9,3
Very good
Nahlásit hodnocení
Supporn T. Rodiny s malými dětmi Thailand, 31. července 2015
great location in shopping area

location, shopping, on orchard street
9,3
great time
Nahlásit hodnocení
Mun Y. Obchodní cestující Malaysia, 31. července 2015
Great stay

Cleanliness, convenient, reasonable price
9,3
It was a great stay
Nahlásit hodnocení
Sutrisno S. Jednotlivci Indonesia, 30. července 2015
Prime location hotel with free calls

Location, Cleaness, Free calss
8,7
It was great, I can easily go around by walking, staff was very helpfull, very surprise with the free international calls, room was cleaned, only thing there still some people smoking in the hotel area
Nahlásit hodnocení
Jay M. Páry Philippines, 28. července 2015
Nice location high ceiling spacious room

Comfy bed, corteous staff, complimentary mobile phone
9,3
Nahlásit hodnocení
Herfini H. Páry Indonesia, 27. července 2015
Hotel with very good location for shopping

Location, location and location
7,3
The hotel is close to the center of shopping area. It s also easy to get food around.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - VybaveníGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08