nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Park Orchard Singapur - Vyhlídka Grand Park Orchard Singapur - Interiér hotelu Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Lobby Grand Park Orchard Singapur - Pub/lounge Grand Park Orchard Singapur - Bazén Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Executive Lounge Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hosty Grand Park Orchard Singapur - Apartmá Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Grand Park Orchard Singapur - Apartmá
Oblast: Orchard Počet pokojů: 308
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 5477 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (5477)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Yang J. Páry Singapore, 16. prosince 2014
nil

nil
10
Good
Yi H. Páry Singapore, 15. prosince 2014
Gotta be kidding me that this is a 5 star hotel

Location, Front Desk Service
4,3
This must be one of the dirtiest/worst 5 star hotel in the world. The bed sheets has stains on it, amenities box are dusty and mouldy. Room service has no more than 15 items on their menu. Forget about paying extra for their "buffet" breakfast which only has 6 warm dishes, you will be better off going outside for your brunches. The only 5 star this hotel deserve is their front desk staffs. Each and every staff was always full of smiles, ready to help and go the extra mile.
Chairudin H. Jednotlivci Indonesia, 14. prosince 2014
great service and accomodation

nice service. good location. clean.
9
Perfect
Aiyshwarya L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 14. prosince 2014
Awesome stay

The location was good,the room was clean and we was given a phone to use to call which was awesome...
9,7
We will come again
Teck H. Páry Singapore, 14. prosince 2014
superb

shopping
10
All staff are great superb
Poh C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 13. prosince 2014
3rd Stay

Location in Orchard, Friendly Staff and Spacious Room
7,7
I was there for business and brought my family along. My family had a great time enjoying shopping and the food orchard has to offer. A bit touristy but good for 1st time visitors not familiar with Singapore.
Luis M. Páry Chile, 13. prosince 2014
best location

location, cleanness, value for money
10
Francis W. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 12. prosince 2014
perfect location with good value of money

location, cleanliness, good staff
9,7
Great.
Rita M. Páry Indonesia, 12. prosince 2014
awesome hotel

location, service, and facility
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Apartmá


AS-AGWEB-3A08