Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 6463 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
9,4
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (6463)
Seřazeno podle:
Michal M. Jednotlivci Czech Republic, 9. srpna 2012
pekny hotel. prijemny personal

velmi dobra poloha pro nakupy
9,7
Hotel lezi mezi dvema stanicemi metra, pokoje pekne, personal je vynikajici ostatne jako vsude v Asii. Bazen je vetsi cast dne ve stinu, posezeni kolem bazenu je pekne hlavne vecer, lobby je pomerne proste.
Nahlásit hodnocení
Nian J. Páry China, 1. května 2016
Good location, small room
5,3
Good location, but facilities are just so so. Room is a bit small.
Nahlásit hodnocení
Nhan H. Obchodní cestující Vietnam, 30. dubna 2016
Exellent location and facility - Staffs need to be
6
Our stay was very pleasant and comfortable. Most of it has to do with the facility. The staffs on the other hands are not well-trained and a bit too passive.
Nahlásit hodnocení
Vina A. Páry Indonesia, 29. dubna 2016
excellent location, free wifi
4,7
location wise this hotel is very nice. But because this hotel is always full, so is the reception area and they don't have queue line or someone who manages the queue like in Mandarin Orchard, hence the waiting time is quite long. Also the AC control in the room wasn't working like the last time we stayed here. We turned off the AC but still shivering through the night.
Nahlásit hodnocení
Carlos D. Obchodní cestující Venezuela, 29. dubna 2016
Convenient
6,7
And friendly with schedules
Nahlásit hodnocení
Tsogt S. Obchodní cestující Mongolia, 28. dubna 2016
Disappointing. Very
3,7
1. The key didnt work. Had to change is three times. 2. Room not cleaned on time. Had to call for cleaning for entire 7 days. 3. Breakfast at club was only with few selections. Not fresh at all. 4th floor brfst was good. Perfect. 4. Laundry was not taken serioulsy. Had to call to make the laundry. Altho was included in the price. 5. Difficult to cash a taxi. And the arranging guys for taxi were not reliable at all. Better to call a taxi and move. 6. Location is the best. Right next to Paragon. Conclusion: next time i would not stay there. I would go for mandarin rochard.
Nahlásit hodnocení
Jacqueline C. Páry Brunei Darussalam, 28. dubna 2016
aircon was not working
5,3
we had to switch rooms after waiting for the techincian to fix our aircon- as he was testing it out.. wasted a whole hour of sitting in the heat
Nahlásit hodnocení
Ali S. Obchodní cestující Indonesia, 27. dubna 2016
Great
6,3
Great hotel
Nahlásit hodnocení
Faiby J. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 26. dubna 2016
Good
4
Good
Nahlásit hodnocení
Tat F. Páry Singapore, 26. dubna 2016
Friendly staff
5,3
the room is cleaned but the tap in the toilet is loosed and the water spilled out from bath tub flooded the floor due to the water not able to flow to the drainage. This is due to the flooring was badly done.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VyhlídkaGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - LobbyGrand Park Orchard Singapur - Pub/loungeGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - ApartmáGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - RestauraceGrand Park Orchard Singapur - VybaveníGrand Park Orchard Singapur - Interiér hoteluGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - BazénGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Pokoj pro hostyGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - KoupelnaGrand Park Orchard Singapur - Executive LoungeGrand Park Orchard Singapur - Executive Lounge


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08