Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Regal Hotel Davao

Km. 7, J P Laurel Ave, Lanang, Davao, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Regal Hotel Davao Davao - Taneční sál Grand Regal Hotel Davao Davao - Restaurace Grand Regal Hotel Davao Davao - Exteriér hotelu Grand Regal Hotel Davao Davao - Taneční sál Grand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hosty Grand Regal Hotel Davao Davao - Pub/lounge Grand Regal Hotel Davao Davao - Taneční sál Grand Regal Hotel Davao Davao - Taneční sál Grand Regal Hotel Davao Davao - Fitness prostory Grand Regal Hotel Davao Davao - Bazén Grand Regal Hotel Davao Davao - Bazén Grand Regal Hotel Davao Davao - Fitness prostory Grand Regal Hotel Davao Davao - Obchod s kávou / kavárna Grand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hosty Grand Regal Hotel Davao Davao - Obchodní centrum Grand Regal Hotel Davao Davao - Lobby
Grand Regal Hotel Davao Davao - Vybavení Grand Regal Hotel Davao Davao - Taneční sál Grand Regal Hotel Davao Davao - Obchodní centrum Grand Regal Hotel Davao Davao - Lobby Grand Regal Hotel Davao Davao - Prostory pro setkávání Grand Regal Hotel Davao Davao - Pub/lounge Grand Regal Hotel Davao Davao - Lobby Grand Regal Hotel Davao Davao - Bazén Grand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hosty Grand Regal Hotel Davao Davao - Vybavení Grand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hosty Grand Regal Hotel Davao Davao - Prostory pro setkávání
Oblast: Lanang Počet pokojů: 217
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 221 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,7
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (221)
Seřazeno podle:
Greg S. Jednotlivci United States of America, 29. června 2015
Excellent hotel

Very nice and well equipped rooms, good food, very nice staff
9,3
Next time I will select a room with hot water also, but other than that this hotel is very good. highly recommended.
Maria C. Obchodní cestující Philippines, 24. června 2015
Old Hotel

Location, Location, Location. That's the only best thing.
5,3
I use to stay at this hotel, the transferred to another hotel a little further and I was ok. I decided to check again the standards of Grand Regal but I was disappointed. It's really old and not well maintained. The internet was bad, dining (Champagne Bar) took more than 40 minutes to complete my order. I decided to have the food sent to my room, which took another 20 minutes. Also, they only have the shampoo, lotion soap in the bathroom. I asked how come there was no toothbrush, cotton buds etc and they said, there's a charge for that. The water in the sink was bad in the sense that the water wasn't flowing well. The shower water flow was ok but the shower head was so old you can see rust and mineral deposits around it. I was so disappointed during this last stay.
Daisy V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 7. června 2015
Really old hotel

Location and friendly staff is the good about this hotel
4,7
This hotel is really old. Carpets are worn and a lot of things come at a fee. Husband forgot his toothbrush and we were charged P60 for a generic looking one. Extra pillows at P50 per piece. Couldn't wait to get out of there.
Stephen K. Páry New Zealand, 6. června 2015
staff friendly room was clean pool ok shower avera

bed good size very quiet in rooms hotel very clean
9,3
Only there one night but found it a pleasent place
Michael C. Obchodní cestující Taiwan, 23. května 2015
Its an average hotel for its value

Nothing
7
Rosfatin H. Skupiny Singapore, 10. května 2015
exceptable condition but pricing to ex

staffs friendly. many taxi outside. toilet is nice
6
William B. Jednotlivci United States of America, 4. května 2015
Excellent value

Friendly staff, good location and good value
8,7
My stay at Grand Regal was very good. The staff was very friendly staff, the rooms are a little tired but very clean and comfortable.
Rencel M. Obchodní cestující Philippines, 18. dubna 2015
Great Hotel

Rooms, Location,Food
8
Rencel M. Obchodní cestující Philippines, 17. dubna 2015
Nice Hotel

Room, Food, Location
8
Aileen M. Obchodní cestující Philippines, 4. dubna 2015
Nice stay

Food, room & comfort
8,3
Its nice. The pool is not accessible at night which is very disappointing.. But the room was nice and very comfortable.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Regal Hotel Davao DavaoGrand Regal Hotel Davao Davao - Taneční sálGrand Regal Hotel Davao Davao - RestauraceGrand Regal Hotel Davao Davao - Exteriér hoteluGrand Regal Hotel Davao Davao - Taneční sálGrand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hostyGrand Regal Hotel Davao Davao - Pub/loungeGrand Regal Hotel Davao Davao - Taneční sálGrand Regal Hotel Davao Davao - Taneční sálGrand Regal Hotel Davao Davao - Fitness prostoryGrand Regal Hotel Davao Davao - BazénGrand Regal Hotel Davao Davao - BazénGrand Regal Hotel Davao Davao - Fitness prostoryGrand Regal Hotel Davao Davao - Obchod s kávou / kavárnaGrand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hostyGrand Regal Hotel Davao Davao - Obchodní centrumGrand Regal Hotel Davao Davao - LobbyGrand Regal Hotel Davao Davao - VybaveníGrand Regal Hotel Davao Davao - Taneční sálGrand Regal Hotel Davao Davao - Obchodní centrumGrand Regal Hotel Davao Davao - LobbyGrand Regal Hotel Davao Davao - Prostory pro setkáváníGrand Regal Hotel Davao Davao - Pub/loungeGrand Regal Hotel Davao Davao - LobbyGrand Regal Hotel Davao Davao - BazénGrand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hostyGrand Regal Hotel Davao Davao - VybaveníGrand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hostyGrand Regal Hotel Davao Davao - Prostory pro setkáváníGrand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hostyGrand Regal Hotel Davao Davao - Exteriér hoteluGrand Regal Hotel Davao Davao - Blízká atrakceGrand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hostyGrand Regal Hotel Davao Davao - Fitness prostoryGrand Regal Hotel Davao Davao - Interiér hoteluGrand Regal Hotel Davao Davao - Interiér hoteluGrand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hostyGrand Regal Hotel Davao Davao - VybaveníGrand Regal Hotel Davao Davao - Interiér hoteluGrand Regal Hotel Davao Davao - LobbyGrand Regal Hotel Davao Davao - Interiér hoteluGrand Regal Hotel Davao Davao - LobbyGrand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hostyGrand Regal Hotel Davao Davao - Pub/loungeGrand Regal Hotel Davao Davao - Fitness prostoryGrand Regal Hotel Davao Davao - LobbyGrand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hostyGrand Regal Hotel Davao Davao - Exteriér hoteluGrand Regal Hotel Davao Davao - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04