Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20234

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1235 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
6,9
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (1235)
Seřazeno podle:
Novy W. Obchodní cestující Indonesia, 13. dubna 2016
nice
4
Nice room and great location
Nahlásit hodnocení
Jeremydavid M. Jednotlivci United Kingdom, 8. dubna 2016
smoke and mirrors
4
the restaurant was overpriced , the food very average , and variable in quality. Heavy smokers in the restaurant made eating unpleasant. So why eat there? The location is out of the way, you cant walk in Medan, you have to take taxis or trikes. Just extra hassle. Breakfast. so so . Close to the airport train station. Very good View from the room window. A wall. Room. Best shower ever. Bed very comfortable. Room great . Has a safe box.
Nahlásit hodnocení
Adam P. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 27. března 2016
Good tidy hotel
5,3
The rooms were clean, the buffet breakfast was good for local food. Yes would recommend this hotel, booking online will save you close to half price!
Nahlásit hodnocení
Selwendran W. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 19. března 2016
very average

prising for dinner okay
5
Very average
Nahlásit hodnocení
Reny F. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 22. února 2016
Good location, comfort room

near hospital, safety, big room
7,7
It was a nice stay in this room, good location because I took elderly people in this trip, big and comfort room, unfortunately there was no place to sit on the bath room and the hotel couldn't provide the chair in bath room. This hotel would be unforgettable place for us because my father had his last conscious there, since we had to take him to hospital emergency unit, a night before our check out date in this hotel.And he passed away in the hospital 5 days after that. Thanks for the staffs for helping us during our 3 nights days in this hotel!
Nahlásit hodnocení
Jochen H. Jednotlivci Germany, 10. února 2016
Medan is worth traveling
5,7
if they'd woken me up in time it would have been perfect
Nahlásit hodnocení
Saravanan S. Obchodní cestující Malaysia, 10. února 2016
GOOD DEAL FOR MONEY

LOCATION, STAFF AND CLEANLINESS
6,7
GOOD STAY AND FRIENDLY STAFF
Nahlásit hodnocení
Yudhi A. Páry Indonesia, 8. února 2016
most comfortable hotel in town

food, room, waiting riom
10
I think this placa was a comfortable place in town, the security, the service, its great !
Nahlásit hodnocení
Nabila N. Jednotlivci Malaysia, 7. února 2016
A great stay

Afforable, comfort, value for money
8,3
A great stay. Will come back again
Nahlásit hodnocení
Novy W. Obchodní cestující Indonesia, 5. února 2016
nice
4
good place, good service,
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hostyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hostyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - Prostory pro setkáváníGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03