nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20234 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hosty Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hosty Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace
Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Prostory pro setkávání Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 120
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1020 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
6,9
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1020)
Seřazeno podle:
Ferdiansyah F. Obchodní cestující Indonesia, 2. září 2014
House keeping very poor

-
5,7
Yeo S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 1. září 2014
Good and nice place

Staff friendly, hotel upgrading and food ok
8
Pleasant, only that the fridge was not refill up Also there was electricity trip due to renovations but the management has acted fast by providing generators to back up.
Niko A. Obchodní cestující Indonesia, 31. srpna 2014
Not bad for a three star hotel, but can be better

large room, value for money, close to Merdeka Walk
6,7
the stay was good, we spend 7 nights in this hotel. This hotel is really value for money, three stars with buffet breakfast. This is already good. But, the cleanliness of the room is not very good, even though they already make up the room, but i still can feel the dust, grainy sand at the room entrance. Maybe they just sweep the floor without vacuum it. Another thing is the hot water is only for 5 minutes. If you shower more than 5 minutes, prepare yourself to get cold water. Other than that, i love the big spacious room they have.
Nurul A. Skupiny Indonesia, 25. srpna 2014
nice and clean

breakfast, cleaness, location
7,3
Enjoy our stay for one night and apprecite the complimentary to raise our room from superior to executive. Just a little note for frontdesk staff, please kindly be informed us (any guets) immediately if we check-out the hotel without taking back the money we deposit.
Kirin B. Jednotlivci Australia, 22. srpna 2014
Good value Hotel

No significant bad things
6
I enjoyed my stay at the hotel. Hotel does give special rates periodically, so check with the hotel for special offers by telephone before booking online. I would stay here again.
Raguib M. Páry Bangladesh, 7. srpna 2014
Nice Hotel, location not so good

Clean, good staff, new
8,7
Stay was good, staff was very cooperative, very clean
Lukman T. Jednotlivci Indonesia, 30. července 2014
Grand Sakura Hotel
4,7
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Heng K. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 30. července 2014
Grand Sakura Hotel

new ,clean , comfortable
6,7
good
Febrianto F. Obchodní cestující Indonesia, 23. července 2014
Spacious and OK stay

Spacious Room, Clean Room, Nice Bed
6,3
It was an OK stay, the location kinda far from crowd, but overall its quiet good.
Lysia L. Skupiny Indonesia, 19. července 2014
not safe to stay

not safe, not hospitality, uncomfortable
3,3
I will not recomend anyone to stay in this hotel.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hostyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hostyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - Prostory pro setkáváníGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3A08