Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20234 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Grand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hosty Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hosty Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace
Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Prostory pro setkávání Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 120

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1217 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
6,9
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (1217)
Seřazeno podle:
Yeo T. Jednotlivci Malaysia, 13. ledna 2016
Hotel good but the location far from city

Clean, nice and comfortable
6,7
Nahlásit hodnocení
Maurisa C. Páry Malaysia, 31. prosince 2015
Honeymoon trip

Staff is helpful and danau toba tour is just right downstair.
5,3
Aircond was not cold, bed was not comfortable at all. Table was filled with ants. Breakfast was not bad. Overall stay is ok, will go back to danau toba tour again but won't be staying in grand sakura again.
Nahlásit hodnocení
Fawzi K. Skupiny Malaysia, 21. prosince 2015
Easy acess and nearvy Railway Station ti Airport

Comfortable, Spacious room and easy access
8
Comfortable, Spacious room and easy access
Nahlásit hodnocení
Diana T. Obchodní cestující Indonesia, 16. prosince 2015
Good

Comfy
6
Good
Nahlásit hodnocení
Lingeshvarry M. Skupiny Malaysia, 13. prosince 2015
Satisfactory Level

Cleanliness of the room, Staff competencies, effiency
8,3
Overall, I was happy with my stay in the hotel. The room was good and the washroom was clean. However, I was not satisfied with their buffet breakfast and their room service food. Breakfast was included in our room charges for total 4 pax and 1 extra breakfast at 43,000 IDR. The buffet provided was not worth at all. It was the same food throughout our stay and less varieties. It was not worth at all. Besides, the room service food is also not good. Expensive but not worth. On top of that, I was upgraded to deluxe room but the minibar was not complimentary. I have stayed in other hotels where they gave us free upgrade and entitlement for the benefits. This was disappointing. Despite that, the staffs were really friendly and helped us with all our queries promptly. Taxi and Trishaw is always there around the hotel therefore, no need to worry about transportation.
Nahlásit hodnocení
Narayanan P. Jednotlivci Malaysia, 13. prosince 2015
very good

clean,tidy space
7,7
value for money
Nahlásit hodnocení
Narayanan P. Jednotlivci Malaysia, 13. prosince 2015
overall ok

clean and big room
8,3
overall ok the place
Nahlásit hodnocení
Gunalan N. Jednotlivci Malaysia, 6. prosince 2015
My Stay - Internet was down, towels were very old,

Breakfast
5
The towels were dirty and no internet connection in the room for the first day. Internet connection is always down. The rooms were so congested and no emergency exit. very dangerous in case of emergency.
Nahlásit hodnocení
Abdul K. Skupiny Malaysia, 5. prosince 2015
Good service

Trusted staff Good food at resonable price Clean
9,3
Memuaskan .
Nahlásit hodnocení
Noor J. Jednotlivci Malaysia, 4. prosince 2015
Nice hotel

Clean & cozy
7
Sleep well
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hostyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hostyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - Prostory pro setkáváníGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07