nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20234 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hosty Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hosty Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace
Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Prostory pro setkávání Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 120
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1104 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
6,9
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (1104)
Seřazeno podle:
Teuku R. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 21. února 2015
Good hotel considering the price

room size, location, value of money
8
Cheap hotel but it's clean, big room, and nice. You pay less than you should
Zubaidah A. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 20. února 2015
A quite disappointing stay

Only the spacious room was the best.
5,7
It was just fine. There was no facial tissues provided either in the room or the bathroom. The towels were very old and weary. The face towel was worse than a rag. The toilet tissue was not given on the second day. We ran out of toilet tissue by noon. Overall my stay there was quite disappointing. I don't think i would suggest the hotel to my friends...
Richard S. Jednotlivci United States of America, 20. února 2015
Grand Sakura

Staff, value for money, size of room
7,7
Tour staff were excellent. Size of room is large. Value for money is good.
Gopal R. Obchodní cestující Malaysia, 15. února 2015
super value for money...

clean... staff.. food.. comfort..
8,7
nice and happy
Rudolf S. Páry Indonesia, 4. února 2015
nice 3 star hotel

price, location n room size
9
The hotel is very nice n comfortable. They have refrigerartor in the room. The staff also very nice. When I check in, our room is full (deluxe room), so the receptionist is upgrading our room into executive room. Which is much larger than deluxe room. The food in the rest is average not too good. But the price is not expensive. Overall our stay in this hotel is good. I will back to this hotel again when Im in medan
Dedi A. Obchodní cestující Indonesia, 1. února 2015
Cheap hotel with great services

near train station, near supermarket, near hospital
8
Noor S. Skupiny Malaysia, 14. ledna 2015
its very good

its really worth to stay here...
9,3
Love it..
Shah A. Skupiny Malaysia, 11. ledna 2015
Grand Sakura Hotel

spacious
8,3
very good
Hassan G. Rodiny s malými dětmi Egypt, 4. ledna 2015
Nice Hotel and recommended

everything excellent. Value of money , service, location ...
10
i was staying there with my family and all of us very happy. i think should be 4 stars. the best thing there also transportation and travelling service with rent car. any where you can reach easy and they have a good guide program. Really i like this hotel and Medan city very quite and nice.
Victor A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 4. ledna 2015
Hotel very Good

The strategic location, safe and beautiful scenery
10
Hotel very Good and The strategic location, safe and beautiful scenery

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hostyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hostyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - Prostory pro setkáváníGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3A06