Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20234

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1252 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
6,9
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (1252)
Seřazeno podle:
Tng C. Jednotlivci Singapore, 28. května 2016
best value for money hotel i ever stayed in
6,3
perfect, the hotel exceeded my expectation in every way, the only issue i had was that my room was facing the main road, thus it gets a little noisy, however most of the rooms are facing inside, and that shouldn't be a problem
Nahlásit hodnocení
Muhammad A. Jednotlivci Malaysia, 28. května 2016
Not that great
4
Hotel was very old. Toilet are not clean.need a lot of improvements
Nahlásit hodnocení
Izmir M. Obchodní cestující Malaysia, 23. května 2016
Great Hotel
5
The hotel was great in the area of :- 1. Room. Was quite spacious as compared to other hotels (its peers). The facilities and its pricing was value for money. 2. The transportation services. Since they have 7 cars, they offer transportation services no only to/fro airport but also to CBD, shopping areas, brastagi, lake toba etc. It save lots of valuable time of having a driver waiting for you and find car park at crowded areas. The charges were quite reasonable. 3. breakfast was ok, as we were used n liked indonesian food. Staffs were also friendly & helpful 4. the only setback was the distance to nasi padang/food eateries - not on walking distance but plenty of taxi n bike taxi. The road in front of the hotel need also to be resurfaced as it was quite bad to maintenance work. Overall, we will be staying here again for the next visit, Insya Allah 3.
Nahlásit hodnocení
Abdul A. Jednotlivci Malaysia, 21. května 2016
Value for money
6,7
Good to stay and value for money.
Nahlásit hodnocení
James C. Obchodní cestující United States of America, 20. května 2016
good
5,3
v
Nahlásit hodnocení
Jinyoung C. Rodiny s malými dětmi South Korea, 20. května 2016
Clean and comfortable good breakfast good wifi at
6
everything is good. value for money
Nahlásit hodnocení
Krisna A. Obchodní cestující Indonesia, 20. května 2016
Facilities
5,3
So poor
Nahlásit hodnocení
Rut K. Obchodní cestující Indonesia, 10. května 2016
like a 2 * hotel
3
bad wifi; when check in the room, still have some garbage in the room, breaking light bulb
Nahlásit hodnocení
Vincent S. Páry Indonesia, 7. května 2016
Good location
4,3
staff needed to improve, good location, good value of money.
Nahlásit hodnocení
Jack C. Obchodní cestující Malaysia, 6. května 2016
good
6,7
good
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hostyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hostyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - Prostory pro setkáváníGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06