nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20234 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hosty Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hosty Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace
Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Restaurace Grand Sakura Hotel Medan - Lobby Grand Sakura Hotel Medan - Prostory pro setkávání Grand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 120
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1055 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
6,9
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (1055)
Seřazeno podle:
Mohd Y. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. listopadu 2014
Comfortable stay

The room was clean, spacious and comfortable. The stay was liked feel at home. The service by the staff was fairly good.
6,7
Hotel is good for family. The service is fairly good. However the breakfast has to be improved. The service fairly serve bu the staff.
Hilmi M. Jednotlivci Malaysia, 14. listopadu 2014
Hotel

location,bed and friendly staff
8,3
Awesome...
Reika F. Jednotlivci Japan, 13. listopadu 2014
very nice and clean

clean staff are friendly nice
10
very nice
Romy S. Obchodní cestující Indonesia, 11. listopadu 2014
nice clean and comfortable

location, price, room size
7,3
Overall great hotel with great value for the money. However breakfast was terrible, foods are slow to replenish and selections were poor
Shaderon S. Skupiny Malaysia, 10. listopadu 2014
comfortable and cost saving

large room,value for money,quite
7
make my stay comfortable
Nurfaizati R. Páry Malaysia, 27. října 2014
Value For Money

Room, Staff Perfomance & Location
9
Pleasant. Big Room and clean. Location near to attractions such as Istana Maimun, Masjid Medan, Pasar Ikan and Shopping Malls
Benedikt W. Jednotlivci Germany, 25. října 2014
Was OK for the money.

Rooms are OK.
5
Was Ok for the less money. Room was clean. But can be cleaner. Staff would like to have money for everything. Like a call to a taxi driver. Staff in the restaurant you cant need. I would really say they are a bit stupid. We orderd to times, because they forgott and than the wrong meal came. But we got a new one after waiting 30min. And that was when we are the only persons in restaurant. Maybe thta is Medan.
Manmohan S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 24. října 2014
GOOG CHOICE

GOOD FOOD , GOOD SERVICE , ROOM ARE GOOD.
9,7
VERY COMFORTABLE ENJOYED MY STAY THERE. I WOULD RECOMMEND YOU TO STAY HERE. EVERYTHING WAS GOOD NO PROBLEMS.
Donny H. Obchodní cestující Indonesia, 23. října 2014
improve staff performance like service,

room clean and comfort
5
I will back to stay at the grand sakura if i'am traveling to medan
Eddy W. Páry Indonesia, 16. října 2014
nice for budget traveller

big room, clean cheap
7
just nice... recommended

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hostyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Pokoj pro hostyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hoteluGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - RestauraceGrand Sakura Hotel Medan - LobbyGrand Sakura Hotel Medan - Prostory pro setkáváníGrand Sakura Hotel Medan - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3B08