Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Sarovar Premier Hotel

A.K. Plaza, Junction of S.V. Road & Veer Savarkar Road Flyover, Goregaon, Bombaj, Indie 400062

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 241 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,2
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (241)
Seřazeno podle:
Saik F. Obchodní cestující Malaysia, 3. února 2016
GOOD VIEW

FRIENDLY STAFF
8
NICE ROOM VIEW,LARGE BED
Nahlásit hodnocení
Anuchit Y. Jednotlivci Thailand, 22. ledna 2016
Hotel is in good location for shopping
5
I stay for transit my domestic flight in India. The hotel is in good location near by airport and shopping mall. Room is clean, staffs are promptly attend and friendly.
Nahlásit hodnocení
Hassan Z. Obchodní cestující Maldives, 6. prosince 2015
Stay at Grand sarovar

Location, Location, Location
6,7
stay was good, but breakfast was not as expected. same things all the days. bacon and Ham were the only meats available.
Nahlásit hodnocení
Hassan Z. Obchodní cestující Maldives, 6. prosince 2015
stay in Mumbai

Location, shopping and travel
6,3
was a good stay
Nahlásit hodnocení
Dimitrios M. Obchodní cestující United Kingdom, 2. října 2015
excellent hotel

location, professionalism and friendliness of staff, quality of accommodation
9,7
most enjoyable and relaxing experience
Nahlásit hodnocení
Chye H. Obchodní cestující Singapore, 1. července 2015
Okay Hotel. Too much noise from street.

Good service staffs.
7,3
The restaurant staffs are very friendly, understanding. As I am losing my voice, they give me green tea with honey and lemon. The transport arrangement is working, but is either lost or late. Remember to take down the phone number of the driver, as each trip is different driver and different car. You can hear the non stop traffic noise from the busy intersection.
Nahlásit hodnocení
Ben M. Obchodní cestující Australia, 12. června 2015
Business Trip

Food, Room Cleanliness, Staff
7
Nahlásit hodnocení
Xavier M. Obchodní cestující France, 12. června 2015
great hotel near mumbai airport

near airport, clean, international standard
9,7
great hotel in Mumbai, really near the aiport and good location for business as you can go downtown or north in less than one hour (normal in mubai)
Nahlásit hodnocení
Qian J. Obchodní cestující China, 18. dubna 2015
Good hotel

nice and clean
10
It's very good hotel, we'll stay here every time when we join the Mumbai exhibition
Nahlásit hodnocení
Arvind B. Rodiny se staršími dětmi India, 23. února 2015
good hotel with couterous staff

well trained & helpful staff
8
great
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grand Sarovar Premier Hotel BombajGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - RestauraceGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Prostory pro setkáváníGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - LobbyGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Obchodní centrumGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - VybaveníGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Jídlo a nápojeGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Prostory pro setkáváníGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Jídlo a nápojeGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - BufetGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Prostory pro setkáváníGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Jídlo a nápojeGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - RestauraceGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Prostory pro setkáváníGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Prostory pro setkáváníGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Prostory pro setkáváníGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Pokoj pro hostyGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - RestauraceGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - LobbyGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Exteriér hoteluGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Pokoj pro hostyGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Pokoj pro hostyGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Pokoj pro hostyGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Pokoj pro hostyGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Exteriér hoteluGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Fitness prostoryGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - LobbyGrand Sarovar Premier Hotel Bombaj - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08