nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grand Sunset Hotel

Karon Beach Road, Karon, Phuket, Thajsko 83100 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grand Sunset Hotel Phuket - Bazén Grand Sunset Hotel Phuket - Bazén Grand Sunset Hotel Phuket - Exteriér hotelu Grand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Grand Sunset Hotel Phuket - Recepce Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurace Grand Sunset Hotel Phuket - Recepce Grand Sunset Hotel Phuket - Recepce Grand Sunset Hotel Phuket - Recepce Grand Sunset Hotel Phuket - Recepce Grand Sunset Hotel Phuket - Recepce Grand Sunset Hotel Phuket - Recepce Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurace Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurace Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurace Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurace
Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurace Grand Sunset Hotel Phuket - Restaurace Grand Sunset Hotel Phuket - Exteriér hotelu Grand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Grand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Grand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Grand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Grand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Grand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Grand Sunset Hotel Phuket - Bazén Grand Sunset Hotel Phuket - Bazén Grand Sunset Hotel Phuket - Bazén
Oblast: Karon Počet pokojů: 54
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 550 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,5
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (550)
Seřazeno podle:
Radim K. Páry Czech Republic, 22. prosince 2013
pokoj nebyl příliš čistý

tragická servírovaná snídaně, musíte vyplnit "formulář" co chcete jíst, dostanete pouze velmi málo a ještě vám přinesou něco jiného, forlumář se má vyplňovat den předem včetně času snídaně
5
nic moc, hotel nemohu doporučit. Za jeho cenu neodpovídající služby, jak nepříliš čistý pokoj, tak mizerná jazyková výbava personálu, anglicky mluví pouze málo z nich. Servíérované snídaně jsou fraška, dostanete max. 2 kusy pečiva, tedy např. jeden toast + sladké pečívko, popř. dva tousty, buď dva párky, nebo párek + kolečko šunky, ale nic víc. U bazénu pracovali v době sezony, nechápu, že tyto hosta obtěžující práce nemohli udělat před zahájením sezony. V hotelu nejsou příliš pečliví...
Petr B. Páry Czech Republic, 5. března 2013
pěkný luxusní hotel, velice příjemný personál

výborné jídlo
9,3
velice pěkný hotel, opravdu příjemný a komunikativní personál. spokojenost ve všech směrech jen poněkud dál na pláž
Petr B. Páry Czech Republic, 5. března 2013
pěkný hotel, výborný personál

dobré jidlo
9,3
pěkný hotel, velice ochotný a komunikativní personál. výborné jídlo, jen pláž je poňekud dál.
Hunter F. Páry United States of America, 25. března 2015
Perfect hotel, EXCEPT the staff.

Location, comfort, cleanliness.
7
This hotel is perfect for an easy-going stay in Phuket, truly. Except don't expect ANYTHING from the staff they are utterly useless and rude.
Cristoffer K. Obchodní cestující Sweden, 9. března 2015
Good hotel

Clean priceworth
7,7
One thing is bad and that is that there are no Umbrellas at the rooftop
Kam K. Páry Hong Kong, 16. února 2015
Perfect location

1) Close to the beach 2) clean room 3) great sunset view at the roof top swimming pool
8,7
I stayed at Grand Deluxe Room for 3 nights. Hotel is new with modern interior, the room is clean & bright, except for the television reception which is only limited to 4 channels .  It is perfectly located closed to the beach only 1min walk and then cross the street.  If the breakfast was not included in the room rate, there is 250 baht each.  I read the review of agoda, most people not recommended for the hotel breakfast, so I decided went somewhere else for my breakfast, there are lots of choice.
John E. Páry Australia, 14. února 2015
Ordinary

Located at Karon Beach
5,3
Not such a great hotel. Rooms clean but small, toiletries not replenished, internet connection very slow. No shade at pool, and nowhere local to eat breakfast unless at the hotel. Better value at northern end of the beach. Disappointed in our stay and will not return.
Scott W. Páry United Kingdom, 3. ledna 2015
Nice little hotel

Roof pool and clean
8,7
This is the second time I've stayed at the Grand Sunset. It's a nice little hotel, bright and clean. The pool on the roof is great, although the infinity pool view is blocked by the neighbouring hotels roof, but not really an issue. Would recommend.
Matthew E. Páry United Kingdom, 3. ledna 2015
okay hotel, pretty standard really.

pool
6,7
Stay was fine, no hot water ever though, but left happy enough.
Geoff H. Rodiny se staršími dětmi Australia, 27. prosince 2014
Family Xmas Break

Location, value for money, the friendly staff
9
We found the hotel met our expectations. Upon arrival we thought - oh dear where are we staying. But after seeing our rooms, which were very clean and tidy ando meeting the lovely staff we knew we had made a good choice. A small downside is that the hotel is surrounded by Russian holiday makers - not the friendliest of travellers,but don't let that put you off staying.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grand Sunset Hotel PhuketGrand Sunset Hotel Phuket - BazénGrand Sunset Hotel Phuket - BazénGrand Sunset Hotel Phuket - Exteriér hoteluGrand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hostyGrand Sunset Hotel Phuket - RecepceGrand Sunset Hotel Phuket - RestauraceGrand Sunset Hotel Phuket - RecepceGrand Sunset Hotel Phuket - RecepceGrand Sunset Hotel Phuket - RecepceGrand Sunset Hotel Phuket - RecepceGrand Sunset Hotel Phuket - RecepceGrand Sunset Hotel Phuket - RecepceGrand Sunset Hotel Phuket - RestauraceGrand Sunset Hotel Phuket - RestauraceGrand Sunset Hotel Phuket - RestauraceGrand Sunset Hotel Phuket - RestauraceGrand Sunset Hotel Phuket - RestauraceGrand Sunset Hotel Phuket - RestauraceGrand Sunset Hotel Phuket - Exteriér hoteluGrand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hostyGrand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hostyGrand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hostyGrand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hostyGrand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hostyGrand Sunset Hotel Phuket - Pokoj pro hostyGrand Sunset Hotel Phuket - BazénGrand Sunset Hotel Phuket - BazénGrand Sunset Hotel Phuket - BazénGrand Sunset Hotel Phuket - BazénGrand Sunset Hotel Phuket - BazénGrand Sunset Hotel Phuket - Bazén


AS-AGWEB-3A02