Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Supreme Hotel Kuching

Jalan Ban Hock, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 521 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,3
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (521)
Seřazeno podle:
Nur S. Páry Malaysia, 10. dubna 2016
good
5,3
Good location... near the city.
Nahlásit hodnocení
Steven S. Obchodní cestující 8. dubna 2016
Travelers
1,3
Very old hotel.
Nahlásit hodnocení
Jun S. Páry Malaysia, 27. března 2016
Nice return stay at Grand Supreme Hotel
6,3
I re-visited this hotel again after trying other hotels in Kuching. So far it is the best budget hotel in my opinion. The rooms are clean and comfortable and no as noisy as other hotels in the city centre. The staffs are very friendly and they assist me in all my request. My additional request is to add safebox in each room for convenience of guests.
Nahlásit hodnocení
Wan O. Jednotlivci Malaysia, 27. prosince 2015
Superb desk and room service, complimentary break.

Silent, desk & room service personal so friendly, informative and helpful.
7,7
Enjoyable and valuable for money, just a little bit far walking distance from attractive places around.
Nahlásit hodnocení
Tan J. Rodiny s malými dětmi Singapore, 20. prosince 2015
Pleasant stay with warm greeting from the counter

We arrived late night and was last to check in for the day. Receptionist was patient and helpful. Location is great.
6,7
It was a short stay in this hotel. Price is set right as a 2-star hotel. Shower area is old and need upgrading.
Nahlásit hodnocení
Frichard R. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 15. prosince 2015
average

location & staff
5,7
good..
Nahlásit hodnocení
Yang T. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 14. prosince 2015
good

attitude
8,7
Good
Nahlásit hodnocení
Kyle N. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 6. prosince 2015
A good comfortable place

Good, Value for money and Spacious
5,7
Always a good hotel to stay when you are on a budget travelling. The Hotel need an uplift because the hotel is a quite a good place thou not luxurious.
Nahlásit hodnocení
Guan K. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 27. listopadu 2015
Managing Director is very friendly and helpful.

Dekat dengan gerai-gerai makan.
8,3
Nahlásit hodnocení
Sukardi M. Páry Malaysia, 23. listopadu 2015
Affordable place to stay

Location...staff and invironment
8
Great place to choose
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grand Supreme Hotel Kuching KuchingGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Obchod s kávou / kavárnaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - VyhlídkaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Obchod s kávou / kavárnaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Obchod s kávou / kavárnaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pokoj pro hostyGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Exteriér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02