Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20752

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 2303 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,6
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (2303)
Seřazeno podle:
Larry P. Jednotlivci Australia, 16. ledna 2016
Great hotel

good location, great staff
9,7
always enjoy my stay here, great staff
Nahlásit hodnocení
Jason L. Páry Singapore, 11. ledna 2016
Bad

Location. Transport. Mall
6
Toilet floor trap wasn't maintain & after bath water flooding outer dry area @ toilet bowl. Bedsheet with blood stain??? Furniture with dust collected. Poor house keeping. Breakfast no much choice.....
Nahlásit hodnocení
Larry P. Páry Australia, 1. ledna 2016
Great hotel

good location and great staff
10
Front office staff always helpful and fill requests when they can. Very good service
Nahlásit hodnocení
Hendri W. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 29. prosince 2015
nice, spacious, comfy

facilities, location, warm and helpful staff
8,3
best
Nahlásit hodnocení
Hairil K. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 27. prosince 2015
Always 5 stars service

Service, bath, food
8
very nice and good service
Nahlásit hodnocení
Kathrin S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 20. prosince 2015
Good hotel in the heart of Medan

Location
7
It was a nice stay, the location is very good in the city center but overall I think it's just a 4-star hotel with premium price.
Nahlásit hodnocení
Kathrin S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 19. prosince 2015
Good hotel in the heart of Medan

Location
7
It was a nice stay, the location is very good in the city center but overall I think it's just a 4-star hotel with premium price.
Nahlásit hodnocení
Fenny S. Obchodní cestující Indonesia, 18. prosince 2015
wonderfull hotel

the hotel hv a great location, nice room. for the breakfast i think it needs more change.
8
the hotel hv a great location, nice room. for the breakfast i think it needs more change.
Nahlásit hodnocení
Velisia S. Obchodní cestující Indonesia, 12. prosince 2015
Carpet is not well maintained.

Location is good. Easy to get basic needs for business travelers. Attentive Staff. Good SPA and Massage center.
7
Overall I have enjoyed my stay. Connected to a Shopping Mall, which has almost what I need as Woman business traveler. I wish the Management give more attention to maintain the Carpet. It really not a nice odor when we opened the Lift and walk along the aisle.
Nahlásit hodnocení
Fifi F. Skupiny Malaysia, 6. prosince 2015
GOOD

GOOD CONDITION, HOSPITALITY & PERFORMANCE
8,3
VERY VALUE FOR MONREY WITH GOOD ROOM CONDITION & COMFORTABLE
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Taneční sálGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - BazénGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/loungeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauraceGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauraceGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Exteriér hoteluGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/loungeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/loungeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauraceGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokoj pro hostyGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauraceGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokoj pro hostyGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokoj pro hostyGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokoj pro hostyGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauraceGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Prostory pro setkáváníGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokoj pro hostyGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauraceGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauraceGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interiér hoteluGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - LázněGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauraceGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauraceGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - VchodGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - VybaveníGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - VybaveníGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - VybaveníGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Jídlo a nápojeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - VybaveníGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Jídlo a nápojeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - VybaveníGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - LázněGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pokoj pro hostyGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestauraceGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RecepceGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - KoupelnaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07