Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thajsko 10330 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazén Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazén Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interiér hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Koupelna Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restaurace Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostory Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkávání Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepce Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízení Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Executive Lounge Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízení Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klub Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vířivka
Oblast: Siam Počet pokojů: 526
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 5947 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,0
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (5947)
Seřazeno podle:
Miroslava B. Páry Czech Republic, 17. ledna 2012
Luxusní hotel s úžasným bazénem

´Hotel je blízko stanice metra a nákupních center.
9,7
Hotel je velice luxusní. My jsme obývali suite. Měli jsme i pračku se sušičkou. Ve vstupní hale stojí pro hosty připravená voda na pití a automat na kávu. Vše je zdarma. Je tam příjemná atmosféra. V hotelu je venkovní bazén, knihovna, hrací plocha pro děti a nádherné fitnes centrum.
Sightseeing/Attractions Tip: Rozhodli jsme se na dva dny jet do Pattaya. Jeli jsme taxíkem za 2500 batů tam i zpět. Je potřeba se předem dohodnout na ceně.
Chi W. Jednotlivci Hong Kong, 22. července 2014
Good location

Room spacious, good location, free wifi
8
Good
Páry 22. července 2014
Comfortable , have sepcial Kitchen. Place

Clean , service , smell very well when I go in hotel
9,3
Everything derive best of I choose from before hotel
Hide I. Jednotlivci United States of America, 21. července 2014
No alcohol, what's up with that

Location, room size and comfort, view
7,3
I've stayed at this hotel once before, back then I really enjoyed it so I rebooked it again this time. As usual the checkin was great, the staff attentive, the room was excellent...BUT...they no longer serve alcohol. I wanted to get a simple glass of red wine when I was told that they no longer can serve beer or alcohol and that I would have to walk outside and go buy it and bring it back. This was not the situation in the past. So unfortunately on this trip, I have to rate them poorly over average at best. I was not going to go outside in the pouring rain one block to get a bottle of wine. If I left the place, I would just hang out someplace else and drink it there instead.
Ngai K. Skupiny Singapore, 21. července 2014
clean,comfortable,quiet surrounding

clean,comfortable,near bts.
8,7
2nd stay in this hotel. relax, comfortable stay. close to 4 face buddha,bts.
Robert B. Páry United Kingdom, 20. července 2014
location, service, quality.

Excellent location, professional staff. We have used this hotel before and will continue to do so for future stays in BKK.
9,3
Excellent, we are repeat customers.
Chua K. Páry Singapore, 20. července 2014
value for money with great location hotel

centrally located , very near to "four face budda "the worship statue", many great shopping centre nearby.
8
the hotel is clean and room are big with kitchen wares , very convenient for family with young childrn, staffs are very friendly , Lobby area provide free coffee service . The Hotel location is near to major shopping belt like Central World , Siam Square , Gayon, Siam Discovery etc. BTS station is a short walk away , very easy access to many places of interest like Chat Tuk Chat, Victory Monument , Erawan 4 face Budda , MBK etc
Chio H. Rodiny se staršími dětmi China, 20. července 2014
beautiful city

friendly and helpful staff, pleasant and nice environment and facilities, great view from room
9
i enjoyed my stay at Grande Centre Point, definitely will come back when i visit bangkok again
Teck S. Páry Malaysia, 20. července 2014
Great hotel with excellent hotel staff.

Location, comfortable room and value for money.
9,3
Everything was good except the breakfast lack of choice. As a five stars hotel, I expect to have a wide variety of choices. Too bad, the breakfast I would only give 3 out of five ratings. One last thing, check in takes about 1 hour even though already past 2 p.m.
Chan K. Skupiny Hong Kong, 18. července 2014
Spacious room for family with children

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri
9
Spacious room for family with children.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interiér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - KoupelnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostoryGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Executive LoungeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VířivkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VířivkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dopravní spojení v blízkostiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/loungeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostoryGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - HřištěGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jídlo a nápojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jídlo a nápojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolíGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolíGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakce

Hodnocení zákazníků - Grande Centre Point Hotel Ratchadamri, Bangkok

AS-AGWEB-3A02