nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thajsko 10330 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazén Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazén Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interiér hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Koupelna Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restaurace Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostory Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkávání Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepce Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízení Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Executive Lounge Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízení Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klub Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vířivka
Oblast: Siam Počet pokojů: 526
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 6498 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,0
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (6498)
Seřazeno podle:
Miroslava B. Páry Czech Republic, 17. ledna 2012
Luxusní hotel s úžasným bazénem

´Hotel je blízko stanice metra a nákupních center.
9,7
Hotel je velice luxusní. My jsme obývali suite. Měli jsme i pračku se sušičkou. Ve vstupní hale stojí pro hosty připravená voda na pití a automat na kávu. Vše je zdarma. Je tam příjemná atmosféra. V hotelu je venkovní bazén, knihovna, hrací plocha pro děti a nádherné fitnes centrum.
Sightseeing/Attractions Tip: Rozhodli jsme se na dva dny jet do Pattaya. Jeli jsme taxíkem za 2500 batů tam i zpět. Je potřeba se předem dohodnout na ceně.
Michiko S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. listopadu 2014
Good service.

Clean, good service, value for money
9,3
Debra L. Páry Australia, 21. listopadu 2014
Amazing amazing !! Def place to stay !!

Location - room - service - everything!
10
Amazing hotel! Staff was beyond excellent! Catering to everything! Breakfast amazing! The resort had gorgeous pool, facilities, gym, and the room was spectacular! They upgraded us and while our aircon and washing machine broke they fixed immediately! I also advised it was our anniversary and they put beautiful decorations on the bed! It was my partners first trip to overwhelming BKK and this hotel made him feel so relaxed! Would recommend highly!!
Jatinder S. Obchodní cestující Australia, 21. listopadu 2014
Staff need to be trained more about English

Location cleanness value for money
8,3
I had good experience but in the end staff made biggest mistake I could have missed my flight if I was relying on staff .i called reception night before to wake me up at 445 am as my plane was leaving 910 am .i set alarm on my mobile phone as well coz I slept very late .no one call me to wake me up I checked out at 530 and no one even apologies Reception staff need more training I explained twice and make sure they wake me up 445 am .this was very serious issue
Chanh Q. Páry Vietnam, 19. listopadu 2014
Spacy Room

This is my fourth stay at the hotel, that means I am more than happy to come back everytime I come to Thailand. Different to the last three times when I visited Thailand and stayed at the hotel with
9
Amy L. Páry United States of America, 17. listopadu 2014
Thai opulence and hospitality beyond expectation

The best 3 things about this hotel was the staff, the opulent architecture and amenities and the location.
9,7
My husband and I booked this hotel on Agoda.com for a brief one and a half day stay on our way home. My husband was so amazed by the property from the moment we arrived. We chose to stay in the immediate neighborhood due to the proximity to excellent food and interesting locations. The shrine to the four faced Buddha is literally around the corner and offers wonderful traditional Thai dancing and music to enjoy with many local people. We also spent a luxurious block of afternoon time poolside. This pool environment is so close to absolute perfection.....it is only lacking a bar poolside to reach that status. But considering the beauty and design that is a lacking that is easily overlooked. We are already planning a family vacation with our adult children to return to the Grande Centre Pointe. The sooner, the better.
Darryl A. Jednotlivci Australia, 16. listopadu 2014
Excellent Location and Value

Location, Value, Rooms / facilities
9,7
Excellent in all aspects. Friendly staff, great location, excellent value for money, good size rooms and quality and exceedingly clean.
Poh K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 16. listopadu 2014
my experiance

location, facilities, room
7,7
Excellent!
Julie P. Rodiny s malými dětmi Canada, 16. listopadu 2014
Great place for families with young children

Location, play area, room
9,7
We had an excellent stay. It was a really great hotel for our young son: free cot, padded indoor play area, outdoor playground, and shallow pools.
Natalie M. Jednotlivci Canada, 16. listopadu 2014
Grande centre point

Location, service and comfort
9,7
Excellent

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interiér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - KoupelnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostoryGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Executive LoungeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VířivkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VířivkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dopravní spojení v blízkostiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/loungeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostoryGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - HřištěGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jídlo a nápojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jídlo a nápojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolíGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolíGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakce

Hodnocení zákazníků - Grande Centre Point Hotel Ratchadamri, Bangkok

AS-AGWEB-3B05