nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thajsko 10330 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazén Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazén Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interiér hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Koupelna Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restaurace Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostory Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkávání Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepce Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízení Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Executive Lounge Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízení Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klub Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vířivka
Oblast: Siam Počet pokojů: 526
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 6508 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,0
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (6508)
Seřazeno podle:
Miroslava B. Páry Czech Republic, 17. ledna 2012
Luxusní hotel s úžasným bazénem

´Hotel je blízko stanice metra a nákupních center.
9,7
Hotel je velice luxusní. My jsme obývali suite. Měli jsme i pračku se sušičkou. Ve vstupní hale stojí pro hosty připravená voda na pití a automat na kávu. Vše je zdarma. Je tam příjemná atmosféra. V hotelu je venkovní bazén, knihovna, hrací plocha pro děti a nádherné fitnes centrum.
Sightseeing/Attractions Tip: Rozhodli jsme se na dva dny jet do Pattaya. Jeli jsme taxíkem za 2500 batů tam i zpět. Je potřeba se předem dohodnout na ceně.
Kazuo U. Jednotlivci Japan, 24. listopadu 2014
Ideal Hotel in Bangkok

Good location, cleanliness and hospitality
8,7
This was my first time to stay at this hotel although some of my friends recommended me before. It was indeed very good hotel because of good location, cleanliness of the room and good hospitality of the staffs. It is walking distance from BTS station, which is very good accessibility. Although there is no restaurant or bar around hotel, however, because of the accessibility, it is very easy to access to those area by using BTS or Taxi.
Leung Y. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 23. listopadu 2014
Good hotel

Comfortable,reasonable price,large room size
10
Excellent room! Surprised room services
Fiona M. Jednotlivci Canada, 23. listopadu 2014
Very pleasant stay

Convenient, spacious, comfortable
7,3
Anthony K. Obchodní cestující New Zealand, 22. listopadu 2014
Location Location Location

Location; Clean rooms, and Comfort
8,3
Overall an excellent place to stay. If you are in town for shopping, the two large malls, Siam Paragon and Central World are in walking distance. If you want to go to Chutuchak the closest BTS station is about 100 metres walk from the hotel and that gets you around town very quickly. The rooms are excellent and well equipped although it would have been better to have cooking utensils in the room as well. Otherwise the rooms are very well equipped and staff are very pleasant and informative. I do think however the restaurant and its staff need to loosen up a bit and be a bit more friendly. Breakfast choice is quite reasonable although the price is quite high at Bht 590 per person. I will definitely stay there again.
Jatinder S. Obchodní cestující Australia, 21. listopadu 2014
Staff need to be trained more about English

Location cleanness value for money
8,3
I had good experience but in the end staff made biggest mistake I could have missed my flight if I was relying on staff .i called reception night before to wake me up at 445 am as my plane was leaving 910 am .i set alarm on my mobile phone as well coz I slept very late .no one call me to wake me up I checked out at 530 and no one even apologies Reception staff need more training I explained twice and make sure they wake me up 445 am .this was very serious issue
Michiko S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. listopadu 2014
Good service.

Clean, good service, value for money
9,3
Debra L. Páry Australia, 21. listopadu 2014
Amazing amazing !! Def place to stay !!

Location - room - service - everything!
10
Amazing hotel! Staff was beyond excellent! Catering to everything! Breakfast amazing! The resort had gorgeous pool, facilities, gym, and the room was spectacular! They upgraded us and while our aircon and washing machine broke they fixed immediately! I also advised it was our anniversary and they put beautiful decorations on the bed! It was my partners first trip to overwhelming BKK and this hotel made him feel so relaxed! Would recommend highly!!
Dallas W. Jednotlivci Australia, 20. listopadu 2014
Shopping holiday

Clean , comfy and lots of spaces
9,3
I enjoyed my stay at the hotel , love everything about it , such as , food , room and staff . The only thing that not make it the best hotel , would be location. It's in a small street but not to far from the BTS . If you not mind walking , then it's fine.
Onnipha C. Obchodní cestující Thailand, 19. listopadu 2014
I stayed here in November 2014 (almost month).

Good location. Reasonable price. Polite staffs
5
The best thing is location(10-15mins walk to BTS Chidlom) The wrost thing is food.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interiér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - KoupelnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostoryGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Executive LoungeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VířivkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VířivkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dopravní spojení v blízkostiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/loungeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostoryGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - HřištěGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jídlo a nápojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jídlo a nápojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolíGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolíGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakce

Hodnocení zákazníků - Grande Centre Point Hotel Ratchadamri, Bangkok

AS-AGWEB-3C01