nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thajsko 10330 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazén Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazén Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interiér hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Koupelna Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restaurace Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostory Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkávání Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepce Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízení Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Executive Lounge Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízení Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klub Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vířivka
Oblast: Siam Počet pokojů: 526
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 6244 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,0
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (6244)
Seřazeno podle:
Miroslava B. Páry Czech Republic, 17. ledna 2012
Luxusní hotel s úžasným bazénem

´Hotel je blízko stanice metra a nákupních center.
9,7
Hotel je velice luxusní. My jsme obývali suite. Měli jsme i pračku se sušičkou. Ve vstupní hale stojí pro hosty připravená voda na pití a automat na kávu. Vše je zdarma. Je tam příjemná atmosféra. V hotelu je venkovní bazén, knihovna, hrací plocha pro děti a nádherné fitnes centrum.
Sightseeing/Attractions Tip: Rozhodli jsme se na dva dny jet do Pattaya. Jeli jsme taxíkem za 2500 batů tam i zpět. Je potřeba se předem dohodnout na ceně.
Lee Y. Obchodní cestující Malaysia, 17. září 2014
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

Location, Services and Room Comfort
8,3
Pleasant and comfortable stay at hotel. Location is good, close to BTS and nearby to shopping malls. Good internet connectivity in room and hotel
Khoon G. Páry Singapore, 16. září 2014
Comfort room with good location

Location, comfort, friendly staff
8,3
Good location for shopping and dining but a fraction of price to those surrounding 5 star hotels
Aidil A. Obchodní cestující Singapore, 15. září 2014
Elegant and friendly Hotel.

Cleanliness my priority and this hotel give the best, secondly the staff super friendly, helpful and on time. Facilities of the hotel just wow!! us, location of the hotel make it just right. Thank u
9,7
Our stay and it was our first time at this marvellous hotel give a great impression for sure I will be back again for my next trip. When we check in we requested a baby cot it was right at our door step when we went up to the room, the staff was waiting for us at the door. Every morning to breakfast it make my day all smiling and the staff at the cafe was so passionate doing their job. All the front liner just impress us they are so helpful when we came back with lots of item from a day shopping. The best part about Grande Centre Point no staff ignore you. With a warm smile they greeted us from the first day till the end of our stayed. Well done to a great management.
Khalid A. Jednotlivci Kuwait, 13. září 2014
Home away from home ,,,,

View , location , room
8,3
Superb
Haiqin Q. Páry China, 11. září 2014
Good hotel for holiday

Good service,good facilities,good location
10
Pretty good
Hyoeun L. Jednotlivci South Korea, 10. září 2014
It was great staying! Staffs are so nice

Staff location
8,7
Everything was perfect! Loved it
Chor W. Páry Hong Kong, 9. září 2014
valuable for money

near BTS
7,7
See H. Páry Singapore, 9. září 2014
Poor location

Cleanliness, polite staff and big rooms
7,7
Expected a 5 star apartment styled hotel and it was below my expectation. Mad with the washer/dryer. It just couldn't dry your laundry well. I have never needed to walked so far from the train station to a 5 star hotel before. The location is just so poor for such a hotel.
Roderick L. Obchodní cestující United Kingdom, 9. září 2014
good hotel

big rooms, big bat, has a big fridge
8,3
excellent

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interiér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - KoupelnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostoryGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Executive LoungeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VířivkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VířivkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dopravní spojení v blízkostiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/loungeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostoryGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - HřištěGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jídlo a nápojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jídlo a nápojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolíGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolíGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakce

Hodnocení zákazníků - Grande Centre Point Hotel Ratchadamri, Bangkok

AS-AGWEB-3C04