Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahatlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thajsko 10330

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 7645 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,0
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (7645)
Seřazeno podle:
Miroslava B. Páry Czech Republic, 17. ledna 2012
Luxusní hotel s úžasným bazénem

´Hotel je blízko stanice metra a nákupních center.
9,7
Hotel je velice luxusní. My jsme obývali suite. Měli jsme i pračku se sušičkou. Ve vstupní hale stojí pro hosty připravená voda na pití a automat na kávu. Vše je zdarma. Je tam příjemná atmosféra. V hotelu je venkovní bazén, knihovna, hrací plocha pro děti a nádherné fitnes centrum.
Sightseeing/Attractions Tip: Rozhodli jsme se na dva dny jet do Pattaya. Jeli jsme taxíkem za 2500 batů tam i zpět. Je potřeba se předem dohodnout na ceně.
Nahlásit hodnocení
Maria T. Obchodní cestující Sweden, 3. února 2016
Very good

Location. Facilities cleanliness
8
Enjoy it
Nahlásit hodnocení
Wonjong L. Páry South Korea, 1. února 2016
Nice Hotel recommened to Couple and Family.

Very good amenity, locatiion and Kindness
9,3
easy access to MRT Station and Siam Shopping Mall. very nice amenities and kindness as well.
Nahlásit hodnocení
Lee H. Obchodní cestující Taiwan, 29. ledna 2016
High CP

Great upgrade, big room, great view
9,7
Nahlásit hodnocení
Christina T. Obchodní cestující Taiwan, 28. ledna 2016
horror experience in the shower

location
3,7
My 2nd night stay at the hotel was miserable on 1/28/2016. During shower, water pipe was clogged and black things (ants look like) started flooding the shower and toilet area. It was disgusting!!!!!!!!! I rushed out to call reception to report about the situation and no one picked up while the room started to smell badly - ringed at least 5 times. I got fed up, called housekeeping instead and they to clean. I rush down to speak to reception and found out no one was even at the desk!!!!!!!! as i describe the situation to the front desk associate, i did not give me any explanation or apology about the situation, they were rather cold. all i received was an upgrade to grande suite so that i clean myself again. THE 8.9 RATING IS A LIE, THIS BY FAR IS MY WORST HOTEL EXPERIENCE.
Nahlásit hodnocení
Jon C. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 24. ledna 2016
breakfast

staff freindly
7,7
Need to clarify breakfast provided. there are two typres, one for tourist (and agoda customers) and one for direct booking with the hotel, which seems better variety.
Nahlásit hodnocení
Odkhuu D. Rodiny s malými dětmi Mongolia, 13. ledna 2016
comforttable hotel

location, kitchen area, washing mashine
10
very comfortable, good location
Nahlásit hodnocení
Odkhuu D. Rodiny s malými dětmi Mongolia, 13. ledna 2016
comfortable hotel rooms

hotelroom with kitchen, washingmashine,location
9,3
Nahlásit hodnocení
Odkhuu D. Rodiny s malými dětmi Mongolia, 13. ledna 2016
Clean and comfortable Hotel

Good location, nice breakfast, clean and big pool
10
This hotel is clean and with good location. From MTR Childlom Station you can reach every place in the city. For shopping, we have around Hotels Malls with many famous brand shops. We were satisfied that stayed at this Hotel
Nahlásit hodnocení
Jonathan C. Páry Hong Kong, 12. ledna 2016
Excellent location and nice accommodation.

Location, Service & Environment
9
2nd time of staying there. No doubt to book again when travel to Bangkok.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VířivkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostoryGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostoryGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - HřištěGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obchod s kávou / kavárnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vyhlídka


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03