nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thajsko 10330 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazén Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazén Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hosty
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interiér hotelu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Koupelna Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restaurace Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostory Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkávání Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepce Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízení Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Executive Lounge Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízení Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klub Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vířivka
Poloha: Siam Počet pokojů: 526
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 5552 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
9,0
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (5552)
Miroslava B. Páry Czech Republic, 17. ledna 2012
Luxusní hotel s úžasným bazénem

´Hotel je blízko stanice metra a nákupních center.
9,7
Hotel je velice luxusní. My jsme obývali suite. Měli jsme i pračku se sušičkou. Ve vstupní hale stojí pro hosty připravená voda na pití a automat na kávu. Vše je zdarma. Je tam příjemná atmosféra. V hotelu je venkovní bazén, knihovna, hrací plocha pro děti a nádherné fitnes centrum.
Sightseeing/Attractions Tip: Rozhodli jsme se na dva dny jet do Pattaya. Jeli jsme taxíkem za 2500 batů tam i zpět. Je potřeba se předem dohodnout na ceně.
Kristie D. Rodiny s malými dětmi Australia, 15. dubna 2014
Great hotel with friendly staff and comfortable ro

Free coconuts by the pool, kids club and books and DVDs that you can take to your room
9,3
Fantastic hotel with comfortable and spacious rooms. The 1 bedroom grand suits are terrific.
Pong L. Páry Malaysia, 14. dubna 2014
i had great staying experience with them.

easy access to major shopping attractions.
8
we arrived earlier then our check in time, and due to our room was not ready to check in, so they upgraded my deluxe room to suite room, they are flexible & i'm very happy as they care about customer's convenience. I'll surely come back to this hotel for my next visit to bangkok.
Michel D. Obchodní cestující Belgium, 13. dubna 2014
Good value for money accommodation

location, room size, large swimming pool
8,3
in summary: comfortable rooms, good wifi connection, attentive staff, centrally located hotel, good access to public transport, nice pool.
Chun N. Páry Hong Kong, 12. dubna 2014
great stay in the center of bangkok

lobby, fitness center, pool, large rooms
7,3
This was the 4th time in this hotel and the rooms are spacious and well equipped, the quality of the public facilities are great. Rooms are starting to go a little down hill. Cleaning of the rooms are not as good as before and the sinks were not draining properly, had it repaired and it was still no draining properly.
Ho T. Páry Hong Kong, 11. dubna 2014
very comfortable stay

comfortable bed nice pool and very nice view
9
It is my second time stay at this hotel when i visit Bangkok. And i decided i will choose this hotel every time later when i visit Bangkok again... very comfortable bed and good value of money.
Hong S. Rodiny se staršími dětmi Brunei Darussalam, 10. dubna 2014
Another great stay

location, breakfast, value for money
10
This was my third visit that I stayed at the Grande Centre Point Hotel Ratchadamri and I must say I have never been disappointed. From the complementary high speed Internet to the excellent breakfast everyday, I cannot commend them enough. Good work!
Yoshimi I. Obchodní cestující India, 9. dubna 2014
center location

nice location, clean and reasonable price
8
Abbey L. Obchodní cestující United States of America, 7. dubna 2014
i loved it

the fact that i had a kitchen and a washer and dryer in my room…it felt like home. I loved it so much that i ended up leaving the other scheduled arrangement and returning back to the hotel.
9,3
Really lovely. I would recommend staying there to anyone. It is affordable, beautiful and has everything you would need for an extended stay.
Meng R. Páry China, 7. dubna 2014
Very good experience there

Food, cleaning, location
10

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interiér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - KoupelnaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostoryGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Executive LoungeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VířivkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VířivkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dopravní spojení v blízkostiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Exteriér hoteluGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/loungeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobbyGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazénGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreační zařízeníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Fitness prostoryGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - HřištěGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dětský klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - VybaveníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestauraceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jídlo a nápojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Jídlo a nápojeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prostory pro setkáváníGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolíGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkolíGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakceGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Blízká atrakce

Hodnocení zákazníků - Grande Centre Point Hotel Ratchadamri, Bangkok

AS-AGWEB-3C03