Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grande Ville Hotel

903 Mahachai Road, China Town, Bangkok, Thajsko 10200 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Grande Ville Hotel Bangkok - Obchod s kávou / kavárna
Grande Ville Hotel Bangkok - Obchod s kávou / kavárna Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurace Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurace Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurace Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurace Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurace Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurace Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurace Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurace Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurace Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurace Grande Ville Hotel Bangkok - Restaurace
Oblast: China Town Počet pokojů: 220

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 744 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (744)
Seřazeno podle:
Michal K. Páry Czech Republic, 27. prosince 2012
Nádherný výhled z nejvyšších pater, jinak špatné.

Výhled
2,7
Poloha hotelu je výhodná pro památky, ale jinak vše špatně. Pokoj (nekuřácký) značně páchnul - problém nejen u nás. 20 patro poskytuje neskutečný výhled na město, ale to je jediné pozitivum. Koupelna s plísní, neodtékalo umyvadlo, po urgenci nikdo nic neřešil, byli jsme tam jen na jednu noc. Vana - plesnivé stěny. Celkově velká nespokojenost i s personálem - nepříjemní, arogantní a na jakýkoli dotaz ohledně míst kolem, památek aj. dostanete letáček tamní cestovky s odkazem na ně. Neporadí s ničím! Internet placený - na hodinu. V polovině placeného času nás vykázali z hotelu s tím že jdou deratizovat vstupní halu.
Sightseeing/Attractions Tip: Maximálně jako přechodnou možnost, ale jinak špinavé okolí, včetně hotelu samotného.
Tan A. Páry Indonesia, 31. července 2013
So far so good

Location near china town
6
Near Chinatown and in the night many buy the local food and restaurant
Kridsadakorn B. Rodiny se staršími dětmi Ireland, 3. července 2013
nice area

convenince
5,7
Joanne O. Skupiny Australia, 23. května 2013
Great value for a cheap Hotel

Price, Breakfast and staff friendliness
7,3
We had a pleasant stay. No complaints, the breakfast was good and the staff friendly and very efficient.
Chee K. Obchodní cestující Malaysia, 17. května 2013
Nice, Clean, Good location

Nice, Clean, Good location
6
Clean Room, friendly staff, high floor with view
Peter R. Rodiny s malými dětmi Australia, 15. května 2013
Comfortable beds and excellent views from the roof

comfortabe beds view from the roof
6,7
Restaurant staff don't appear to understand English. Food was so-so with traditional thai food brought out on a bed of chips (fries) instead of rice. Large drinks menu but told that only beer and lemon juice were available. Fantastic view from the restaurant.
Ebrahim N. Obchodní cestující India, 7. května 2013
This is my 10th trip in this hotel and I like it

Location, Worth for the Money, Good staff
9
From last 10 Trips I stay in this hotel & I always prefer because of the location, its perfect for my business
Malcolm B. Páry Australia, 4. května 2013
comfortable, good location

Location, comfortable, transport
6,7
Emilie T. Páry France, 22. dubna 2013
lost in chinatown!

room clean for the price
5
not bad but swimming pool and fitness not included price.
Chor N. Rodiny se staršími dětmi Cambodia, 17. dubna 2013
A fantastic holiday that i never have during stay

good location for shopping, friendly staff , value for money
7,3
That really a good trip that i have never think of .next time when i go there again i will choose that hotel to stay again

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grande Ville Hotel Bangkok - Exteriér hoteluGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyGrande Ville Hotel Bangkok - Obchod s kávou / kavárnaGrande Ville Hotel Bangkok - Obchod s kávou / kavárnaGrande Ville Hotel Bangkok - RestauraceGrande Ville Hotel Bangkok - RestauraceGrande Ville Hotel Bangkok - RestauraceGrande Ville Hotel Bangkok - RestauraceGrande Ville Hotel Bangkok - RestauraceGrande Ville Hotel Bangkok - RestauraceGrande Ville Hotel Bangkok - RestauraceGrande Ville Hotel Bangkok - RestauraceGrande Ville Hotel Bangkok - RestauraceGrande Ville Hotel Bangkok - RestauraceGrande Ville Hotel Bangkok - RestauraceGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/loungeGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/loungeGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/loungeGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/loungeGrande Ville Hotel Bangkok - RecepceGrande Ville Hotel Bangkok - LobbyGrande Ville Hotel Bangkok - Obchodní centrumGrande Ville Hotel Bangkok - Taneční sálGrande Ville Hotel Bangkok - Taneční sálGrande Ville Hotel Bangkok - Taneční sálGrande Ville Hotel Bangkok - Interiér hoteluGrande Ville Hotel Bangkok - Interiér hoteluGrande Ville Hotel Bangkok - Interiér hoteluGrande Ville Hotel Bangkok - Interiér hoteluGrande Ville Hotel Bangkok - Obchodní centrumGrande Ville Hotel Bangkok - Fitness prostoryGrande Ville Hotel Bangkok - VchodGrande Ville Hotel Bangkok - VířivkaGrande Ville Hotel Bangkok - VířivkaGrande Ville Hotel Bangkok - BazénGrande Ville Hotel Bangkok - BazénGrande Ville Hotel Bangkok - Exteriér hoteluGrande Ville Hotel Bangkok - Okolí


AS-AGWEB-3A05