Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grandmas Kuta Hotel

Jl. Raya Kuta 88D, Kuta / Tuban, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grandmas Kuta Hotel Bali - Recepce Grandmas Kuta Hotel Bali - Exteriér hotelu Grandmas Kuta Hotel Bali - Exteriér hotelu Grandmas Kuta Hotel Bali - Restaurace Grandmas Kuta Hotel Bali - Lobby Grandmas Kuta Hotel Bali - Okolí Grandmas Kuta Hotel Bali - Vchod Grandmas Kuta Hotel Bali - Okolí Grandmas Kuta Hotel Bali - Restaurace Grandmas Kuta Hotel Bali - Restaurace Grandmas Kuta Hotel Bali - Restaurace Grandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hosty Grandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hosty Grandmas Kuta Hotel Bali - Koupelna Grandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hosty Grandmas Kuta Hotel Bali - Koupelna
Grandmas Kuta Hotel Bali - Vybavení
Oblast: Kuta / Tuban Počet pokojů: 91
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 550 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,6
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (550)
Seřazeno podle:
Islam H. Jednotlivci Egypt, 10. června 2015
it was good

location , people , room
10
it was good
Helen B. Páry Ireland, 8. dubna 2015
Good value

Efficient, clean and friendly
9,7
Very pleasant, near every thing including the beach lovely and clean
Riesky F. Jednotlivci Indonesia, 20. března 2015
Good

Very nice, comfort, cheap
8
Enjoy my holiday 😆
William W. Obchodní cestující Indonesia, 15. března 2015
frequent visitor of this hotel

location and affordability with good service
6,7
it is a good 3 star hotel, been frequently stay at this hotel. recommended if you don't look for big room but affordable and good stay to spend the night
Grace S. Skupiny Indonesia, 4. března 2015
clean,location,staff

good location nearby joger, staff so friendly, recomended for staying budget hotel
6,7
The room was clean, recomended
Chintia O. Páry Indonesia, 3. března 2015
nice value hotel

clean, great location, nice staff
7,7
pleasant
Peter B. Obchodní cestující Indonesia, 14. února 2015
Disappointing stay

the location
4,3
Very disappointing even for budget hotel. Bedding was not clean, food low quality and staff attitude very poor. The bathroom smelled. I won't be staying here again.
Melo V. Skupiny Philippines, 19. ledna 2015
Worth the money

location, staff, price
8,3
It was truly memorable
Widia A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 1. ledna 2015
Nice n clean

Clean
7
Alan C. Páry Australia, 30. prosince 2014
Grandmas was the really good we would stay again.

Comfortable good location.
9,7
My wife and i thourghly enjoyed our three day stay at grandmas .thank you.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grandmas Kuta Hotel BaliGrandmas Kuta Hotel Bali - RecepceGrandmas Kuta Hotel Bali - Exteriér hoteluGrandmas Kuta Hotel Bali - Exteriér hoteluGrandmas Kuta Hotel Bali - RestauraceGrandmas Kuta Hotel Bali - LobbyGrandmas Kuta Hotel Bali - OkolíGrandmas Kuta Hotel Bali - VchodGrandmas Kuta Hotel Bali - OkolíGrandmas Kuta Hotel Bali - RestauraceGrandmas Kuta Hotel Bali - RestauraceGrandmas Kuta Hotel Bali - RestauraceGrandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hostyGrandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hostyGrandmas Kuta Hotel Bali - KoupelnaGrandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hostyGrandmas Kuta Hotel Bali - KoupelnaGrandmas Kuta Hotel Bali - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05