nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grandmas Kuta Hotel

Jl. Raya Kuta 88D, Kuta / Tuban, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grandmas Kuta Hotel Bali - Recepce Grandmas Kuta Hotel Bali - Exteriér hotelu Grandmas Kuta Hotel Bali - Exteriér hotelu Grandmas Kuta Hotel Bali - Restaurace Grandmas Kuta Hotel Bali - Lobby Grandmas Kuta Hotel Bali - Okolí Grandmas Kuta Hotel Bali - Vchod Grandmas Kuta Hotel Bali - Okolí Grandmas Kuta Hotel Bali - Restaurace Grandmas Kuta Hotel Bali - Restaurace Grandmas Kuta Hotel Bali - Restaurace Grandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hosty Grandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hosty Grandmas Kuta Hotel Bali - Koupelna Grandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hosty Grandmas Kuta Hotel Bali - Koupelna
Grandmas Kuta Hotel Bali - Vybavení
Oblast: Kuta / Tuban Počet pokojů: 91
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 506 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,7
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (506)
Seřazeno podle:
Loren Z. Skupiny Singapore, 18. prosince 2014
Clean and convenient

Good location, friendly staff, clean rooms
8,7
Ursulla C. Páry Indonesia, 13. prosince 2014
Small room

Clean
6,7
Ok no problem
Vicente L. Obchodní cestující Timor-Leste, 24. listopadu 2014
Clean & Value of Money

WiFe faster, clean, nearby area
6
It is a clean and value for money.....
Vicente L. Obchodní cestující Timor-Leste, 12. listopadu 2014
Nice hotel

Faster WiFe, friendly staff, near by area
6
Clean & value of money
Andre I. Páry Indonesia, 5. listopadu 2014
Good...!

room.., staff ...location...
8
Ignatia S. Obchodní cestující Indonesia, 24. října 2014
no complaints

location
7,3
no complaints, but also nothing special. just another typical cheap and decent hotel nearby the airport, good for one night stay but not more. room is clean and basic necessities is provided.
Dharmawati E. Jednotlivci Indonesia, 11. října 2014
good location

clean.. nice.. good location
6,3
Well nice
Chiu L. Páry Malaysia, 3. října 2014
comfortable budget stay

clean , convenient , wifi availalbe
8,3
good value for money
Ella H. Skupiny United Kingdom, 30. září 2014
Friendly and accomodating

Helpfulness of the staff, trust worthy and lovely people who go out of your way to make your stay smooth.
9
It was a short stay but I was blown away at how accomodating the staff were to help me. I was able to leave my baggage there no problem while I trekked in Lombok and it was no problem when I lengthened my stay there. Some truely lovely people with kind trust worthy hearts. Thank you
Teguh K. Páry Indonesia, 27. září 2014
grandmas kute

nice staff. clean room.
8,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grandmas Kuta Hotel BaliGrandmas Kuta Hotel Bali - RecepceGrandmas Kuta Hotel Bali - Exteriér hoteluGrandmas Kuta Hotel Bali - Exteriér hoteluGrandmas Kuta Hotel Bali - RestauraceGrandmas Kuta Hotel Bali - LobbyGrandmas Kuta Hotel Bali - OkolíGrandmas Kuta Hotel Bali - VchodGrandmas Kuta Hotel Bali - OkolíGrandmas Kuta Hotel Bali - RestauraceGrandmas Kuta Hotel Bali - RestauraceGrandmas Kuta Hotel Bali - RestauraceGrandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hostyGrandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hostyGrandmas Kuta Hotel Bali - KoupelnaGrandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hostyGrandmas Kuta Hotel Bali - KoupelnaGrandmas Kuta Hotel Bali - Vybavení


AS-AGWEB-3B05