Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grandmas Kuta Hotel

Jl. Raya Kuta 88D, Kuta, Bali, Indonésie 80361

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 581 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,6
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (581)
Seřazeno podle:
Hudiaratama H. Páry Indonesia, 24. prosince 2015
thanks thanks thanks

thanks thanks thanks
10
thanks thanks thanks
Nahlásit hodnocení
Herlina T. Obchodní cestující Indonesia, 16. prosince 2015
Good location, good service

Location, facility, room
9
Nice
Nahlásit hodnocení
Chon H. Páry Malaysia, 8. listopadu 2015
Mainly tourists. Noisy. Not valuable.

Nearby Chinese restaurants
3,3
Noisy hotel full of tourists, breakfast refill with low quality food, tasteless coffee and dirty fruits.
Nahlásit hodnocení
Doni I. Obchodní cestující Indonesia, 5. listopadu 2015
good hotel and cheep price

best location good room and good staff
7,3
near druf store 24 hour ,and good location for shooping and good room
Nahlásit hodnocení
Irawan N. Obchodní cestující Indonesia, 17. října 2015
Good location for visitor

Near to airport, near to kuta, easy to go everywhere
7,7
Nahlásit hodnocení
Akhil S. Skupiny India, 2. října 2015
Enjoyable Stay at Grandmas

Friendly staff, Clean rooms and Good Breakfast
8,3
Nahlásit hodnocení
Laraswati S. Jednotlivci Indonesia, 28. září 2015
Good hotel with good service.

Clean. Friendly. Good location.
8
I like the hotel because it is very near the airport, malls (city) and food. I like the hotel because it has friendly, smiling, helpful staff. This is very important at the arrival at the hotel on day-1. Further, the room is clean and the aircon is cold, which is necessary when you want to feel comfortable. The food for breakfast is ok. Not many choices but delicious. What I did not like was the price that I got from agoda, which was more expensive than the walk-in rate. There was a difference of IDR 60,000 (equivalent to approx. US$ 45. I would not mind going back there for short stays in Bali.
Nahlásit hodnocení
Erik T. Páry Indonesia, 12. srpna 2015
OK

OK
6
OK
Nahlásit hodnocení
Yuliani S. Páry Indonesia, 3. srpna 2015
Nice

Affordable price, location and clean
6
Nahlásit hodnocení
Advento H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 16. července 2015
Good standard budget hotel.

Location, Price and new building.
6,7
Clean room although room space is to tight. Breakfast for me just to plain for three star hotels. Overall good budget hotel meet a 3 star rating standard.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grandmas Kuta Hotel BaliGrandmas Kuta Hotel Bali - RecepceGrandmas Kuta Hotel Bali - Exteriér hoteluGrandmas Kuta Hotel Bali - Exteriér hoteluGrandmas Kuta Hotel Bali - RestauraceGrandmas Kuta Hotel Bali - LobbyGrandmas Kuta Hotel Bali - OkolíGrandmas Kuta Hotel Bali - VchodGrandmas Kuta Hotel Bali - OkolíGrandmas Kuta Hotel Bali - RestauraceGrandmas Kuta Hotel Bali - RestauraceGrandmas Kuta Hotel Bali - RestauraceGrandmas Kuta Hotel Bali - Pokoj pro hostyGrandmas Kuta Hotel Bali - KoupelnaGrandmas Kuta Hotel Bali - KoupelnaGrandmas Kuta Hotel Bali - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06