Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 3870 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,3
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3870)
Seřazeno podle:
Ofer C. Obchodní cestující Israel, 18. ledna 2016
not good

the price
3,7
rooms smell of humidity , far from city ,bad casino ,slow elevator
Nahlásit hodnocení
Ng H. Páry Malaysia, 12. ledna 2016
confortable

comfortable, clean,
8
the room is clean and comfortable. it also near the bus stop, we can go any historical place by bus. it also near the Venetian and airport.
Nahlásit hodnocení
Tjahyono P. Páry Indonesia, 12. ledna 2016
Bagus, comfortable, nice

Ok lah
8,3
Only 1 night
Nahlásit hodnocení
Eduard V. Páry Netherlands, 12. ledna 2016
Good hotel

Room,staff,clean
7,7
my stay in this hotel was good, only i not understand that you must pay for the water in the room
Nahlásit hodnocení
Pia N. Skupiny Sweden, 11. ledna 2016
Fast trip to Macau

Location, condition and cheap.
6,7
-
Nahlásit hodnocení
Hoi T. Páry Hong Kong, 11. ledna 2016
Grandview Hotel

So far so good
7
Nahlásit hodnocení
Qi Y. Páry China, 31. prosince 2015
A hotel of good value

Room is spacious and beds are comfortable
7
We only stayed one night. The bedding is comfortable.
Nahlásit hodnocení
Landia W. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 29. prosince 2015
location

near local eateries, friendly staff and near bus stand
8
Good
Nahlásit hodnocení
Christian B. Páry United Kingdom, 28. prosince 2015
Perfect for short stay in Taipa

The rooms on 14th floor non smoking very good size and super clean an tidy . Very nice bathroom and comfortable bedding.
9
We booked two rooms for us and parents. We were well looked after and given rooms next door but one on high floor. It's clear the hotel prides itself on cleanliness as the rooms were super clean and tidy and bathrooms very inviting. Plenty of staff on front desk to check in and out. Lara was particularly helpful indeed. Thank you for making our short stay v comfortable.
Nahlásit hodnocení
Wai L. Obchodní cestující Macau, 15. prosince 2015
Grandview Hotel

good
5,7
good
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Grandview Hotel MacaoGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - ApartmáGrandview Hotel Macao - KoupelnaGrandview Hotel Macao - LobbyGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - LázněGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - Exteriér hoteluGrandview Hotel Macao - Rekreační zařízeníGrandview Hotel Macao - LázněGrandview Hotel Macao - Exteriér hoteluGrandview Hotel Macao - Exteriér hoteluGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - ApartmáGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - BazénGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaGrandview Hotel Macao - ApartmáGrandview Hotel Macao - VybaveníGrandview Hotel Macao - VybaveníGrandview Hotel Macao - Jídlo a nápojeGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Jídlo a nápojeGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - Jídlo a nápojeGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - KoupelnaGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - VybaveníGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Jídlo a nápojeGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - BazénGrandview Hotel Macao - BazénGrandview Hotel Macao - VybaveníGrandview Hotel Macao - LobbyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05