nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Apartmá Grandview Hotel Macao - Apartmá Grandview Hotel Macao - Koupelna Grandview Hotel Macao - Lobby Grandview Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárna Grandview Hotel Macao - Restaurace Grandview Hotel Macao - Lázně Grandview Hotel Macao - Restaurace Grandview Hotel Macao - Fitness prostory Grandview Hotel Macao - Fitness prostory Grandview Hotel Macao - Bazén Grandview Hotel Macao - Exteriér hotelu
Grandview Hotel Macao - Rekreační zařízení Grandview Hotel Macao - Lázně Grandview Hotel Macao - Exteriér hotelu Grandview Hotel Macao - Exteriér hotelu Grandview Hotel Macao - Restaurace Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Restaurace Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Apartmá Grandview Hotel Macao - Fitness prostory Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 438

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 3261 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,3
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3261)
Seřazeno podle:
Salvtore R. Páry United States of America, 23. července 2014
Nickel and Dime

nothing great about it
5,7
When I booked, it said free Wi fi, yeah in the Lobby only, you have to pay for it in the room, I don't care to be nickeled and dime, and NO WAY this is a 4 star Hotel, 2 1/2 at best
Yin L. Obchodní cestující China, 19. července 2014
na

na
4,7
Nitin M. Rodiny s malými dětmi India, 14. července 2014
Grandview is a budget hotel for families

Cleanliness, Big sized rooms, access to public transport
6
The Receptionist(while checking in) was very rude & unfriendly. She didn't bother answer my simple queries about Macau & nearby locations. I asked her questions in English, it seemed as if I'm from another world. Her English accent is so ridiclous, I was not able to understand a single word. The hotel location is just so-so, next to a grocery shopping area, and its very far from Cotai Strip. Don't even think you can walk upto that area. Taxi driver will charge you anything from 25~30MOP one-way. Rooms are nice, and clean (but that's what you'd expect after paying so heavy price)
Norman L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 12. července 2014
comfortable

accessibility, comfortable
7
It was a comfortable and relaxing stay but we were not assisted by any staff when we checked out and tried to find a taxi. We had to get a taxi on our own with all our big luggages in tow. We had to compete with other outsiders who were at the corner to get our own taxi cab.
Wai Y. Obchodní cestující China, 11. července 2014
nice place but too quite

good location, convenience, clean
6
no wifi, if we buy wifi is talking MOP200 for a day, too expensive, lobby is too small and all chinese there keep yelling and very noisy the hotel itself is not a problem but the guests are problems
Jerry M. Páry Indonesia, 10. července 2014
Hard to communicate with local people

Clean, Quite, and Luxuary
6,3
It is recommended hotel but quite hard to find public transport!
Chun P. Jednotlivci Thailand, 8. července 2014
The room was clean and tidy with reasonable price

1) This hotel is located near the airport
8,3
Siak T. Páry Singapore, 7. července 2014
big room n big double bed.

bed,clean roon,near to airport
7,7
good,
Kai F. Skupiny Hong Kong, 6. července 2014
Grandview Hotel

Nice hotel , good location, nice service.
6,7
Joanna N. Skupiny Singapore, 5. července 2014
Big and spacious room. Cleanliness and comfortable

Accessibility , cleanliness , big and comfortable
6,7
Nice and good for the price paid. And the room was spacious

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grandview Hotel MacaoGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - ApartmáGrandview Hotel Macao - ApartmáGrandview Hotel Macao - KoupelnaGrandview Hotel Macao - LobbyGrandview Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - LázněGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - BazénGrandview Hotel Macao - Exteriér hoteluGrandview Hotel Macao - Rekreační zařízeníGrandview Hotel Macao - LázněGrandview Hotel Macao - Exteriér hoteluGrandview Hotel Macao - Exteriér hoteluGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - ApartmáGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - BazénGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaGrandview Hotel Macao - Apartmá


AS-AGWEB-3B02