nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Apartmá Grandview Hotel Macao - Apartmá Grandview Hotel Macao - Koupelna Grandview Hotel Macao - Lobby Grandview Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárna Grandview Hotel Macao - Restaurace Grandview Hotel Macao - Lázně Grandview Hotel Macao - Restaurace Grandview Hotel Macao - Fitness prostory Grandview Hotel Macao - Fitness prostory Grandview Hotel Macao - Bazén Grandview Hotel Macao - Exteriér hotelu
Grandview Hotel Macao - Rekreační zařízení Grandview Hotel Macao - Lázně Grandview Hotel Macao - Exteriér hotelu Grandview Hotel Macao - Exteriér hotelu Grandview Hotel Macao - Restaurace Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Restaurace Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Apartmá Grandview Hotel Macao - Fitness prostory Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 438

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 3415 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,3
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3415)
Seřazeno podle:
Tri T. Jednotlivci United States of America, 14. září 2014
bare minimums

English speaking front desk
3,3
for its price, you dont get what you deserve. no wifi in rooms. no complimentary breakfast. pretty dirty bathtub
Karen W. Páry New Zealand, 8. září 2014
Overnight in Macau

comfort, affordable, reasonably central in Taipa
8,3
very pleasant
Maria G. Skupiny Philippines, 7. září 2014
i find grandview hotel staffs very accomodating.

very good service by the staffs, peaceful environment surrounding the hotel
8,3
My stay was good. My husband and i are happy with the service. Friendly staffs and very polite.
Loran S. Obchodní cestující United States of America, 6. září 2014
My stay at Grandview Hotel

Food, Comfort & Staff.
9
My stay at the Grandview Hotel was suited to my business style. I recommend wholeheartedly to any one that wishes to stay at a 4 Star Level Hotel to stay at Grandview. The staff spoke good English and I also spoke Mandarin with them. The food was very good and all staff were friendly and my check in and check out went very smoothly.
Theresa L. Páry Singapore, 6. září 2014
Not so good anymore

location, near supermarket, near eateries
5,7
Not good anymore since change of management. Been staying there since 2009
King L. Páry Hong Kong, 6. září 2014
Good location

Location
6,7
Nice view to horce racing field
Cheung J. Obchodní cestující Hong Kong, 5. září 2014
Nice Hotel, Good Service and Great View

Nice Hotel, Good Service and Great View
10
Kai I. Páry Portugal, 4. září 2014
Good

Good location and clean
7,3
Sio M. Obchodní cestující Macau, 3. září 2014
value for money

value for money, clean, convenient
7
It's better if the hotel can offer free wifi
Lian S. Jednotlivci Indonesia, 3. září 2014
Good hotel

Clean bathroom, nice garden,
7
I just stayed there to sleep

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grandview Hotel MacaoGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - ApartmáGrandview Hotel Macao - ApartmáGrandview Hotel Macao - KoupelnaGrandview Hotel Macao - LobbyGrandview Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - LázněGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - BazénGrandview Hotel Macao - Exteriér hoteluGrandview Hotel Macao - Rekreační zařízeníGrandview Hotel Macao - LázněGrandview Hotel Macao - Exteriér hoteluGrandview Hotel Macao - Exteriér hoteluGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - ApartmáGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - BazénGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaGrandview Hotel Macao - Apartmá


AS-AGWEB-3B07