nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Apartmá Grandview Hotel Macao - Apartmá Grandview Hotel Macao - Koupelna Grandview Hotel Macao - Lobby Grandview Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárna Grandview Hotel Macao - Restaurace Grandview Hotel Macao - Lázně Grandview Hotel Macao - Restaurace Grandview Hotel Macao - Fitness prostory Grandview Hotel Macao - Fitness prostory Grandview Hotel Macao - Bazén Grandview Hotel Macao - Exteriér hotelu
Grandview Hotel Macao - Rekreační zařízení Grandview Hotel Macao - Lázně Grandview Hotel Macao - Exteriér hotelu Grandview Hotel Macao - Exteriér hotelu Grandview Hotel Macao - Restaurace Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Restaurace Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Apartmá Grandview Hotel Macao - Fitness prostory Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty Grandview Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 438

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 3497 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,3
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3497)
Seřazeno podle:
Tham K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. října 2014
wifi

.
6,7
Room is OK, room no complementary wifi. Room rate a bit to high
Yong W. Páry Hong Kong, 26. října 2014
but leaking water in bathroom

Convenient location
5,3
Lois K. Skupiny Canada, 26. října 2014
So-So Hotel

clean rooms, Staff spoke okay English, Shuttle bus
4,7
It was an okay hotel, and I guess for nowadays hotel values of Macau, it was average value. When we arrived, even though we had booked in advance, there were only twin beds available. Didn't matter to me, but I would have liked a choice. The staff were average, the doorman a bit snooty, but I guess it was a normal hotel experience. Nothing really stood out. If another hotel has the same deal in the future, I'll probably try that one.
Dunstan L. Obchodní cestující Macau, 23. října 2014
cozy and convenient hotel

cozy and convenient hotel
8
cozy and convenient hotel
Greg M. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 14. října 2014
Grandview Hotel in Gambling Paradise Macau!

The room was very nice, the gym was good and the pool was ok.
6
Overall our stay at the Grandview was pretty good. The staff were generally courteous and attentive, the room was very nice (they upgraded us to a deluxe room). The gym was quite well equipped and never busy and the pool was ok although a little cold!
Ut K. Páry China, 12. října 2014
Not up to standard

Comfortable, big room and bed
5
Not really that nice, out of my expectation, no wifi in the room
Ling H. Páry Hong Kong, 12. října 2014
Value hotel

The price was reasonable; the room was clean
7,3
- The room was clean - The price was reasonable
Ho W. Obchodní cestující Hong Kong, 11. října 2014
Reasonable price with good service.

Comfort, convenience, nice
5,7
They offer a very reasonable price and good service and environment, especially when the peak season.
Ka I. Jednotlivci Macau, 11. října 2014
Good hotel and good location

Good location and good bed near seven eleven
7,3
Good location with very good bed...Really comfortable...but staff is not so friendly
Annie W. Páry Indonesia, 8. října 2014
good hotel to stay in macau

have a free shuttle bus, good room, easy to get food
9,7
It was a very good experience to stay in grandview hotel.. anyway i've been stay in hongkong before i go to macau.. so in this trip, grandview is the best hotel.. the price is worth with the facilities.. it has a free shuttle bus to take you to the ferry terminal. it was really nice to stay at grandview hotel..

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Grandview Hotel MacaoGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - ApartmáGrandview Hotel Macao - ApartmáGrandview Hotel Macao - KoupelnaGrandview Hotel Macao - LobbyGrandview Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - LázněGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - BazénGrandview Hotel Macao - Exteriér hoteluGrandview Hotel Macao - Rekreační zařízeníGrandview Hotel Macao - LázněGrandview Hotel Macao - Exteriér hoteluGrandview Hotel Macao - Exteriér hoteluGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - ApartmáGrandview Hotel Macao - Fitness prostoryGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - Pokoj pro hostyGrandview Hotel Macao - BazénGrandview Hotel Macao - RestauraceGrandview Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaGrandview Hotel Macao - Apartmá


AS-AGWEB-3A07