nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Greenhills Elan Hotel

6th Floor #49 Annapolis St. Greenhills, San Juan, San Juan, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Greenhills Elan Hotel Manila - Exteriér hotelu Greenhills Elan Hotel Manila - Lobby Greenhills Elan Hotel Manila - Okolí Greenhills Elan Hotel Manila - Interiér hotelu Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Apartmá Greenhills Elan Hotel Manila - Apartmá Greenhills Elan Hotel Manila - Apartmá Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Koupelna Greenhills Elan Hotel Manila - Bufet Greenhills Elan Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Greenhills Elan Hotel Manila - Fitness prostory
Greenhills Elan Hotel Manila - Taneční sál Greenhills Elan Hotel Manila - Bazén Greenhills Elan Hotel Manila - Vířivka Greenhills Elan Hotel Manila - Vířivka Greenhills Elan Hotel Manila - Rekreační zařízení Greenhills Elan Hotel Manila - Restaurace Greenhills Elan Hotel Manila - Vyhlídka Greenhills Elan Hotel Manila - Bufet
Oblast: San Juan Počet pokojů: 76

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 1855 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,6
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (1855)
Seřazeno podle:
Michal M. Páry Czech Republic, 23. ledna 2013
Hotel blizko nakupniho centra

Blizko nakupniho centra
5,7
Spatne hotelove sluzby, pro Agodu maji horsi pokoje, personal je vstricny,jidlo dobre
Shopping Tip: Vhodne snad pro nekoho kdo chce nakupovat
Suzette S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. července 2014
not good

near shopping center
4,7
very old hotel. somehow stinky. the room was soooo small. the pillows are not for comfort. everything is very very old...
Tsuguhisa T. Obchodní cestující Japan, 19. července 2014
good hotel but not so good service

clean, big room, good bed
7,7
nice and good experience
Djong N. Obchodní cestující Indonesia, 17. července 2014
Nice hotel in Greenhills

Near shopping mall, clean hotel, many restaurant around
7,7
During my stay, there was bagyo glenda. The electricity was off for couple hours. This hotel has a good location, near shopping mall, convenience stores, restaurant, cinema, money changer. The room is clean. The breakfast is descent. The reception is friendly.
Jonathan O. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 17. července 2014
comfortable and spacious

good breakfast buffet
8
Reynaldo P. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. července 2014
Nothing spectacular

location, location location
8,3
It was pleasant though at that time there was no cable TV connection
Irvan D. Jednotlivci Indonesia, 12. července 2014
check in queue

location , location , location
8,3
it is quite nice that the receptionist allowed me to check out at 1pm. but when i checked out, some people are complaining because they have been waiting for almost 2 hours to be checked in
Ferdinand C. Skupiny United States of America, 7. července 2014
The hotel is very close to bussiness areas.

Dine ins, shopping, central to cities
7
Me and my wife enjoyed our stay.. And this is my 5th time here..
Cris M. Skupiny Austria, 6. července 2014
I had a wonderful stay.

Very good location; spacious rooms; friendly staff
7,3
I had a wonderful stay at Elan Hotel as usual. I will definitely stay here again next time.
Reynaldo P. Obchodní cestující Philippines, 6. července 2014
Convenient and inexpensive

location locaion location
8,3
Troublefree

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Greenhills Elan Hotel ManilaGreenhills Elan Hotel Manila - Exteriér hoteluGreenhills Elan Hotel Manila - LobbyGreenhills Elan Hotel Manila - OkolíGreenhills Elan Hotel Manila - Interiér hoteluGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - ApartmáGreenhills Elan Hotel Manila - ApartmáGreenhills Elan Hotel Manila - ApartmáGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - KoupelnaGreenhills Elan Hotel Manila - BufetGreenhills Elan Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaGreenhills Elan Hotel Manila - Fitness prostoryGreenhills Elan Hotel Manila - Taneční sálGreenhills Elan Hotel Manila - BazénGreenhills Elan Hotel Manila - VířivkaGreenhills Elan Hotel Manila - VířivkaGreenhills Elan Hotel Manila - Rekreační zařízeníGreenhills Elan Hotel Manila - RestauraceGreenhills Elan Hotel Manila - VyhlídkaGreenhills Elan Hotel Manila - Bufet


AS-AGWEB-3A03