Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Greenhills Elan Hotel

#49 Annapolis St. Greenhills, San Juan, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Greenhills Elan Hotel Manila - Exteriér hotelu Greenhills Elan Hotel Manila - Okolí Greenhills Elan Hotel Manila - Interiér hotelu Greenhills Elan Hotel Manila - Lobby Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Recepce Greenhills Elan Hotel Manila - Apartmá Greenhills Elan Hotel Manila - Apartmá Greenhills Elan Hotel Manila - Apartmá Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Bufet Greenhills Elan Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Greenhills Elan Hotel Manila - Restaurace Greenhills Elan Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna
Greenhills Elan Hotel Manila - Vyhlídka Greenhills Elan Hotel Manila - Bufet Greenhills Elan Hotel Manila - Bazén Greenhills Elan Hotel Manila - Interiér hotelu Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Fitness prostory Greenhills Elan Hotel Manila - Restaurace Greenhills Elan Hotel Manila - Fitness prostory Greenhills Elan Hotel Manila - Prostory pro setkávání Greenhills Elan Hotel Manila - Restaurace Greenhills Elan Hotel Manila - Taneční sál Greenhills Elan Hotel Manila - Taneční sál
Oblast: San Juan Počet pokojů: 76

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2202 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,6
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (2202)
Seřazeno podle:
Michal M. Páry Czech Republic, 23. ledna 2013
Hotel blizko nakupniho centra

Blizko nakupniho centra
5,7
Spatne hotelove sluzby, pro Agodu maji horsi pokoje, personal je vstricny,jidlo dobre
Shopping Tip: Vhodne snad pro nekoho kdo chce nakupovat
Nahlásit hodnocení
Yoojin H. Jednotlivci South Korea, 19. ledna 2016
It was a pretty good hotel

The hotel is very near to go to Greenhills shopping mall and it was clean than I thought. The staffs were friendly and nice!
8
I liked here. Here's room condition was pretty clean than I thought. And staffs were nice. If I go to Manila again, I am gonna choose this hotel again.
Nahlásit hodnocení
Expedita P. Páry Philippines, 13. ledna 2016
Very good

Staff ... location...rate
8,7
Overall very god experience
Nahlásit hodnocení
Darren M. Rodiny se staršími dětmi Australia, 13. ledna 2016
It's all about the Location

Location, Location, Location
7,7
Walk across the street to restaurants, shopping, groceries and cinemas. The Hotel itself is neat and tidy, and the staff do a good job of looking after you. Arrived to check in to find our family on different floors despite our request for both rooms to be on same floor. The receptionist made a few changes and had us on the same floor in 10 mins. The air-con didn't work well in one room that we booked, and they replaced the air-con unit within 30 mins. Would stay again.
Nahlásit hodnocení
Alvin G. Rodiny s malými dětmi Philippines, 3. ledna 2016
Great location

Location, distance to shopping center and accommodation
6
Will come back
Nahlásit hodnocení
Alvin G. Páry Philippines, 3. ledna 2016
My stay was pleasant

Location, ambiance and big rooms
6
Great
Nahlásit hodnocení
Cyryll Y. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. ledna 2016
I will never go back

Location
4,7
We were checked in at 3:11pm. We waited an hour at the lobby and the staff handled us poorly. Housekeeping knocks everyday even if the do not disturb switch is on and the sign is lit up. The staff said the deposit was going to be credited back to us after 10-15 days instead of immediately. We even received a call from the front desk asking my husband who he was and nothing else. Also, i requested for a non smoking room because i have a 2 month old son with us but we were given a smoking room on a smoking floor. The smell was terrible!
Nahlásit hodnocení
Steve T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. ledna 2016
Nice hotel near shopping center and food Galore

Fair price
7,7
Nahlásit hodnocení
Leo J. Skupiny Philippines, 1. ledna 2016
Lack of Parking

Location, City View from Room, Complimentary Internet
7,7
Overall experience was OK. We celebrated New Year at this Hotel with friends and we have no negative feedback to share except for the parking. Their parking space simply just cannot accommodate all of their guests.
Nahlásit hodnocení
Anna D. Páry Philippines, 29. prosince 2015
Elan

Location is very good
7,7
Satisfactory
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Greenhills Elan Hotel ManilaGreenhills Elan Hotel Manila - Exteriér hoteluGreenhills Elan Hotel Manila - OkolíGreenhills Elan Hotel Manila - Interiér hoteluGreenhills Elan Hotel Manila - LobbyGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - RecepceGreenhills Elan Hotel Manila - ApartmáGreenhills Elan Hotel Manila - ApartmáGreenhills Elan Hotel Manila - ApartmáGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - BufetGreenhills Elan Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaGreenhills Elan Hotel Manila - RestauraceGreenhills Elan Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaGreenhills Elan Hotel Manila - VyhlídkaGreenhills Elan Hotel Manila - BufetGreenhills Elan Hotel Manila - BazénGreenhills Elan Hotel Manila - Interiér hoteluGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - Fitness prostoryGreenhills Elan Hotel Manila - RestauraceGreenhills Elan Hotel Manila - Fitness prostoryGreenhills Elan Hotel Manila - Prostory pro setkáváníGreenhills Elan Hotel Manila - RestauraceGreenhills Elan Hotel Manila - Taneční sálGreenhills Elan Hotel Manila - Taneční sálGreenhills Elan Hotel Manila - Taneční sálGreenhills Elan Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - KoupelnaGreenhills Elan Hotel Manila - KoupelnaGreenhills Elan Hotel Manila - LázněGreenhills Elan Hotel Manila - LázněGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - Rekreační zařízeníGreenhills Elan Hotel Manila - BazénGreenhills Elan Hotel Manila - Exteriér hoteluGreenhills Elan Hotel Manila - BazénGreenhills Elan Hotel Manila - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01