nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Greenhills Elan Hotel

#49 Annapolis St. Greenhills, San Juan, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Greenhills Elan Hotel Manila - Exteriér hotelu Greenhills Elan Hotel Manila - Okolí Greenhills Elan Hotel Manila - Interiér hotelu Greenhills Elan Hotel Manila - Lobby Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Recepce Greenhills Elan Hotel Manila - Apartmá Greenhills Elan Hotel Manila - Apartmá Greenhills Elan Hotel Manila - Apartmá Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Bufet Greenhills Elan Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Greenhills Elan Hotel Manila - Restaurace Greenhills Elan Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna
Greenhills Elan Hotel Manila - Vyhlídka Greenhills Elan Hotel Manila - Bufet Greenhills Elan Hotel Manila - Bazén Greenhills Elan Hotel Manila - Interiér hotelu Greenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hosty Greenhills Elan Hotel Manila - Exteriér hotelu Greenhills Elan Hotel Manila - Fitness prostory Greenhills Elan Hotel Manila - Restaurace Greenhills Elan Hotel Manila - Fitness prostory Greenhills Elan Hotel Manila - Prostory pro setkávání Greenhills Elan Hotel Manila - Restaurace Greenhills Elan Hotel Manila - Taneční sál
Oblast: San Juan Počet pokojů: 76
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2044 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,6
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (2044)
Seřazeno podle:
Michal M. Páry Czech Republic, 23. ledna 2013
Hotel blizko nakupniho centra

Blizko nakupniho centra
5,7
Spatne hotelove sluzby, pro Agodu maji horsi pokoje, personal je vstricny,jidlo dobre
Shopping Tip: Vhodne snad pro nekoho kdo chce nakupovat
Jessica S. Rodiny s malými dětmi Timor-Leste, 29. března 2015
The best

clean, staff are good and safe
10
was prefect just internet connection need to improof but the rest is ok
Joseph N. Obchodní cestující United States of America, 20. března 2015
Bad rating

Location. Restaurant
6,7
I won't be staying here again. Fourth time to stay there. Fourth time the Internet and wifi didn't work. Air conditioning was not working correctly. Leaking water on the carpet. Get your act together management.
Jan K. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 15. března 2015
Review

Clean rooms
6,7
Staff is not very attentive. We've waited almost an hour to get our room keys because the front desk employees told us to wait. I followed up after an hour and they were surprised to see us still there.
Archie V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. března 2015
Parking

Location
5,3
There's no available parking when we check in very inconvenient. You need to park ur car at the street.
Cristina D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 12. března 2015
Value for money and nice location.

Location location and location
6,3
So far so good, same expectation as before. Staff not that friendly and accomodating. Its sad because im filipino too.
Si M. Obchodní cestující Malaysia, 9. března 2015
Best location and nice view

Spacious room and hotel location
8,7
Next to greenhills shopping mall, very convenient.
Joana M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 7. března 2015
Always the best for me and my kids

Location, staff, food
9,3
I always enjoy my stay here..
Oscar N. Jednotlivci Philippines, 7. března 2015
excellent service & accomodation

location, service & staff attitudes
8,3
excellent as staff are all pleasant & accomodating
Joana M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. března 2015
Always the best!

location, food, staff
9
always the best. Need I say more? =)

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Greenhills Elan Hotel ManilaGreenhills Elan Hotel Manila - Exteriér hoteluGreenhills Elan Hotel Manila - OkolíGreenhills Elan Hotel Manila - Interiér hoteluGreenhills Elan Hotel Manila - LobbyGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - RecepceGreenhills Elan Hotel Manila - ApartmáGreenhills Elan Hotel Manila - ApartmáGreenhills Elan Hotel Manila - ApartmáGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - BufetGreenhills Elan Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaGreenhills Elan Hotel Manila - RestauraceGreenhills Elan Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaGreenhills Elan Hotel Manila - VyhlídkaGreenhills Elan Hotel Manila - BufetGreenhills Elan Hotel Manila - BazénGreenhills Elan Hotel Manila - Interiér hoteluGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - Exteriér hoteluGreenhills Elan Hotel Manila - Fitness prostoryGreenhills Elan Hotel Manila - RestauraceGreenhills Elan Hotel Manila - Fitness prostoryGreenhills Elan Hotel Manila - Prostory pro setkáváníGreenhills Elan Hotel Manila - RestauraceGreenhills Elan Hotel Manila - Taneční sálGreenhills Elan Hotel Manila - LobbyGreenhills Elan Hotel Manila - Taneční sálGreenhills Elan Hotel Manila - BufetGreenhills Elan Hotel Manila - Taneční sálGreenhills Elan Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - Pokoj pro hostyGreenhills Elan Hotel Manila - KoupelnaGreenhills Elan Hotel Manila - KoupelnaGreenhills Elan Hotel Manila - LázněGreenhills Elan Hotel Manila - LázněGreenhills Elan Hotel Manila - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3C03