Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue Tsimshatsui Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Taneční sál Guangdong Hotel Hong Kong - Recepce Guangdong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Apartmá Guangdong Hotel Hong Kong - Bufet Guangdong Hotel Hong Kong - Apartmá Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Apartmá Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Guangdong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Guangdong Hotel Hong Kong - Fitness prostory Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Recepce Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Taneční sál Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurace Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Guangdong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání
Poloha: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 245
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1998 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1998)
Vladimir S. Obchodní cestující Czech Republic, 10. ledna 2013
dobra poloha

poloha, přijatelná cena
7
Hotel má pro obchodníka skvělou polohu, kousek od Mody road, jako standart mi chybí připojení k internetu v ceně pokoje po celou dobu pobytu. Pokoje jsou čisté, ale chtěly by již trošku renovaci. Zajištění odvozu od hotelu na výstaviště v době veletrhu hodnotím velice pozitivně. Prodloužení check outu v době odjezdu hodnotím též pozitivně.
Jean B. Obchodní cestující United States of America, 16. dubna 2014
Perfect for me

WiFi router,Location,Clean
8,3
Nothing bad to say
Chee M. Obchodní cestující Malaysia, 15. dubna 2014
EASY ESCESS

LOCATION , FOOD , BAR
6
IT great to stay here......
Ronaldo C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. dubna 2014
A regular old hotel

Its location near MTR, near restaurants and shopping mall
6,3
It was ok and i will hardly recommend the hotel since the room is small and old. The breakfast was ok but lacks people to see the needs of the guests.
Pornpoj P. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 14. dubna 2014
OK

Room size, Good elevator, Adequate bathroom size
6
Adequately satisfy
Carmen G. Obchodní cestující Italy, 14. dubna 2014
great loacation

location free wifi close to train station
6,3
The hotel is becoming too old, they should renovate the rooms inside, and as usual during show time rate are too high. Since I did book to late I didn't find other hotels to go for not too crazy rate and I did choose this one, which I knew it already, but as I said I did find that now is too old and is not comfortable as before.
Camille C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 14. dubna 2014
|It was a very good vacation. We did a lot.

it's economical; near the shopping malls; clean and comfortable
8,7
We enjoyed our stay. It was a strategic location. the buffet breakfast was great. It has an easy access to the MTR and the ferries.
Liza M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 13. dubna 2014
Centrally located hotel with good ambiance

location, near the MTR station, tourist spots nearby
8
for a 5 day stay, it was superb since it has a nice location which enabled us to roam around the city freely
Pawan C. Obchodní cestující India, 10. dubna 2014
fantastic stay

service location rates
8
i stayed in hotel Guangdong second time because of its location and rates. its one of the best hotel in hongkong and is very close to business areas.Its on the tsim sha tsui which is center point of hongkong. Rooms are clean and hotel staff is also good
Chow S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 8. dubna 2014
Good hotel.

Near to shopping area.
8,3
A nice hotel for easy transport to every where you wanted. Staffs are friendly. Room also is good, worth the price paid.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Taneční sálGuangdong Hotel Hong Kong - RecepceGuangdong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmáGuangdong Hotel Hong Kong - BufetGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmáGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrumGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmáGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluGuangdong Hotel Hong Kong - Fitness prostoryGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - RecepceGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - Taneční sálGuangdong Hotel Hong Kong - RestauraceGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluGuangdong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGuangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrumGuangdong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGuangdong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGuangdong Hotel Hong Kong - Bufet

Hodnocení zákazníků - Guangdong Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B06