Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Apartmá Guangdong Hotel Hong Kong - Apartmá Guangdong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 244
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2565 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (2565)
Seřazeno podle:
Vladimir S. Obchodní cestující Czech Republic, 10. ledna 2013
dobra poloha

poloha, přijatelná cena
7
Hotel má pro obchodníka skvělou polohu, kousek od Mody road, jako standart mi chybí připojení k internetu v ceně pokoje po celou dobu pobytu. Pokoje jsou čisté, ale chtěly by již trošku renovaci. Zajištění odvozu od hotelu na výstaviště v době veletrhu hodnotím velice pozitivně. Prodloužení check outu v době odjezdu hodnotím též pozitivně.
Melody S. Páry Philippines, 22. května 2015
Good

Courteous staff, clean room & comp wifi
7,3
Fine. They should have more English channels as i noticed there are foreign guests. When we leave our luggage after check-out, they charge hkd5 per luggage,which is quite strange as we stayed there for the night.
Rachel M. Páry United States of America, 20. května 2015
Spacious Room in a Perfect Location

Clean, spacious, great location
9,3
Excellent room & location
Jonathan L. Jednotlivci China, 17. května 2015
noisy

services is ok, location is good, room is clean
5,7
Hotel offer a old decorations room because price is special from agoda, worst thing in early morning the next room in renovation, crazily digging walls etc. After complain they put me in a new renovation room which they wont offer to online discount clients, be careful
Abdul G. Skupiny Indonesia, 15. května 2015
The best hotel at Tsim Sha Tsui

Breakfast, Rooms, and Easy Access
9,7
This hotel was great, I enjoyed and love it so much.
Abdul G. Skupiny Indonesia, 15. května 2015
Good Hotel with Good Service

Rooms, Locations, and Breakfast
9,7
Please come and stay at this hotel, We enjoyed it much there.
Purshotam K. Rodiny s malými dětmi India, 13. května 2015
Dirty room the house keeping dnt Clean the bathrom

Only location
8,3
My gd room are by clean properly the flush in bathroom dnt work leakege in the shower
Greg A. Páry Philippines, 13. května 2015
guang dong hotel for the nth time

location location location
7,3
Fine. As expected. But the bathroom has a spicy armpit stink perhaps from the previous occupant.
Hazel C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 12. května 2015
toilet stain upon first entry to room

location
6,7
Passable
Boo K. Skupiny Malaysia, 11. května 2015
holiday

location location location
6,7
The hotel was nice but checking in was very very slow But checking out was fast because maybe trying to get rid of us.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrumGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmáGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmáGuangdong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Guangdong Hotel, Hong Kong

AM-AGWEB-4D02