nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue Tsimshatsui Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Apartmá Guangdong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurace Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 245
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2187 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (2187)
Seřazeno podle:
Vladimir S. Obchodní cestující Czech Republic, 10. ledna 2013
dobra poloha

poloha, přijatelná cena
7
Hotel má pro obchodníka skvělou polohu, kousek od Mody road, jako standart mi chybí připojení k internetu v ceně pokoje po celou dobu pobytu. Pokoje jsou čisté, ale chtěly by již trošku renovaci. Zajištění odvozu od hotelu na výstaviště v době veletrhu hodnotím velice pozitivně. Prodloužení check outu v době odjezdu hodnotím též pozitivně.
Sandy S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 22. srpna 2014
Far Far Far Away from Satisfying
2,3
Old Hotel, Charged for stowing away luggage (Free in other hotels), Accidental pressed Blue TV channel and got charged for it (Usually confirmed in other hotels), no Sitting area at the lobby.
Jesada K. Rodiny s malými dětmi Thailand, 12. srpna 2014
Nice hotel in the City center

Location, Convenient, Atmosphere
7
The hotel is located in the middle of city center with easy access to subway and convenient store. Many restaurants and bars are around the area. The room has equip with sufficient amenities and Hair drier. However, the size of the room is pretty cramp compare to the hotel outside city center. Overall stay is very present and I will definitely going back there again.
Rapipongs B. Páry Thailand, 12. srpna 2014
Guangdong Hotel

Location
4
Rooms were old, dirty, smelly, bad conditioned, wallpaper peeling off. Worst hotel I ever stayed in my life. I was asking for the refund from the first night we arrived but they denied, and offered to change room, which wasn't much an improvement anyway. Couldn't believe such hotels can even be listed on AGODA. Hotels with this condition wouldn't cost a fifth of what I paid for in BKK. Nothing we can do now, just made a mental note not to ever set foot into this hotel again.
Cheryll A. Páry Philippines, 9. srpna 2014
Value for money and good location

newly renovated rooms; easy to find; restaurants around and a small supermarket beside it.
7,3
Lisette L. Páry Philippines, 3. srpna 2014
A Good Hotel

Best things about this Hotel are location, comfort, value for money
6,3
Our stay at Guangdong is pleasant. Hotel is near MTR, shopping centers, and food. This is a great value for money since hotels near this location at this time of the year are quite expensive.
Mcman L. Páry Hong Kong, 3. srpna 2014
spacious and clean room

centrally located, free internet access and spacious room
7
Lai L. Páry Malaysia, 2. srpna 2014
Clean, comfortable n nearest with shopping area

Clean, comfortable n nearest wt shopping area
7,7
Certisfy nothing can complain
Haslinda A. Obchodní cestující Malaysia, 23. července 2014
Great hotel with superb hospitallity

clean, spacious and comfortable
7,7
Attentive and helpful staff. Booking thru Agoda make life easier as I extended my stay. Everything was done thru Agoda and it went smoothly without any hustle in just a short notice
Haslinda A. Obchodní cestující Malaysia, 22. července 2014
clean and spacious room

centrally located, comfortable room and value for money
7,7
nice and peaceful environment, good stay, clean and spacious room with good facilities

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrumGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmáGuangdong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeGuangdong Hotel Hong Kong - RestauraceGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurace

Hodnocení zákazníků - Guangdong Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A05