nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Apartmá Guangdong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurace Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 244
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2280 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (2280)
Seřazeno podle:
Vladimir S. Obchodní cestující Czech Republic, 10. ledna 2013
dobra poloha

poloha, přijatelná cena
7
Hotel má pro obchodníka skvělou polohu, kousek od Mody road, jako standart mi chybí připojení k internetu v ceně pokoje po celou dobu pobytu. Pokoje jsou čisté, ale chtěly by již trošku renovaci. Zajištění odvozu od hotelu na výstaviště v době veletrhu hodnotím velice pozitivně. Prodloužení check outu v době odjezdu hodnotím též pozitivně.
Chul K. Obchodní cestující United States of America, 14. října 2014
Never again

Location
3,7
Not worth price paid
Joanna R. Skupiny Philippines, 11. října 2014
The place was just ok

The location
5,7
It was ok. It wasn't bad and it wasn't special either. I think i could have a better hotel for its price. Its location is good, but it wasn't very well made. They don't offer facial tissue like others does, the toilet flushes slow, they don't have a very clean and comfortable rest room, and drainage in the sink is a little slow.
Lili T. Obchodní cestující China, 7. října 2014
Convenient but small

Location, Services
6
We stayed in the room just besides the elevator, we felt dizzy very much just like an earthquake when the elevator up and down, horrible!
Prasert H. Obchodní cestující Thailand, 2. října 2014
I still want to go to stay if I have chance

price, room and location
9
Sanjay A. Páry India, 1. října 2014
Good

Good location good room comfortable
9,3
Nice very nice
Ahmed M. Páry Hong Kong, 30. září 2014
Twin Beds Only

Location Only
5,7
Miss A. Páry Thailand, 28. září 2014
Near the shopping mall, K11, Mira mall.

Many restaurant around the hotel.
10
The hotel was clean and the staff are friendly.
Ginalyn D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. září 2014
location,wifi,friendly staff,affordable

good location,wifi,friendly staff
8
3 night stay in Guangdong Hotel.check in & out was easy and fast.the service is good the staff are friendly & helpful.have convenience store and restaurant nearby.the wifi is fast they also offer pocket wifi for only 80hkd not bad.no bathrobes on our room.the luggage storage is not free you have to pay 5hkd each luggage compare to the other hotel its free.but overall perfect place to stay...i will recommend this hotel to my friends and relatives..will stay in this hotel next time
Amit M. Obchodní cestující India, 19. září 2014
Not a great place rooms comfort bads very bad

Location
3,3
Not comfortable

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrumGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmáGuangdong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeGuangdong Hotel Hong Kong - RestauraceGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurace

Hodnocení zákazníků - Guangdong Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B08