nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Apartmá Guangdong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurace Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 244
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2299 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (2299)
Seřazeno podle:
Vladimir S. Obchodní cestující Czech Republic, 10. ledna 2013
dobra poloha

poloha, přijatelná cena
7
Hotel má pro obchodníka skvělou polohu, kousek od Mody road, jako standart mi chybí připojení k internetu v ceně pokoje po celou dobu pobytu. Pokoje jsou čisté, ale chtěly by již trošku renovaci. Zajištění odvozu od hotelu na výstaviště v době veletrhu hodnotím velice pozitivně. Prodloužení check outu v době odjezdu hodnotím též pozitivně.
Alduwaihi A. Páry Saudi Arabia, 29. října 2014
great location but dont expect anything else

location
7
location is great close to lots of bar and resturants, the hotel is a little old, rooms are a little small toilet is very small. room service was not great only made the bed and changed the towels no cleaning or tidying.
Ugur Y. Obchodní cestující Turkey, 28. října 2014
value for money isn't enough

location
6
price was high.location is good.hotel is old.internet wasn't good,i had problem with internet.
Aviv D. Rodiny s malými dětmi Australia, 28. října 2014
problem with cleanliness

location location location
4
Bad. All I asked when I book the hotel via your site is a 1 large bed,when we got to the hotel the receptionist let us to believed that we are impotent people and he upgrade us to a room with an extra bed.when we got to the room we find out that on the carpet there is a sunflower seeds,the bean was`t empty,in the shower they change the towels but they forgot to take one used towel behind the door. Giving all that it let me to believe that except of changing bed covers and towels the hotel didn`t clean the room at all. when you get to hotel after 12 hours flight that's not what you expected. The price I paid definitely not value the hotel. I can not comment on the food cause we left at 05:35 in the morning and the kitchen was close. I will not recommend this hotel. If you asked why I didn`t complain right away,the answer is after 12 hour night flight and a few hours later got another flight to Sydney,all you want is to put your head and go to sleep.
Mega W. Páry Indonesia, 27. října 2014
Is a good location but... Service is not that good

Good location.
4,3
The hotel room is sucks, on the bath tub there have lots of moldy and the staff are not friendly and how can be there is a charge for keep luggage at hotel since I am a guess and it cost HKD 10
Rosemary A. Páry Philippines, 27. října 2014
good location but not so nice locals

location, facilities, bed
6
it is quite good but too short for two nights
Pipath T. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 26. října 2014
Nice & Cozy Hotel

Good location, we can walk to shopping or eating around 3 mins / Clean room and friendly service.
4
Tan T. Jednotlivci Singapore, 26. října 2014
Good location.

location, restaurant around, near mtr.
6,7
Ok
Tanaphon K. Obchodní cestující Thailand, 21. října 2014
Good location hotel

Good service, Good location, OK condition
6,3
Good Location hotel, the condition of the hotel is ok, Breakfast is quite average and the. I would recommended this hotel for s short business trip and shopping would be ok as well
Harnpon S. Rodiny s malými dětmi Thailand, 21. října 2014
Never & never again

Just location
5,3
Not bad and NOT GOOD

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrumGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmáGuangdong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeGuangdong Hotel Hong Kong - RestauraceGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurace

Hodnocení zákazníků - Guangdong Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B05