nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Lobby Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Apartmá Guangdong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurace Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangdong Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 244
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2332 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (2332)
Seřazeno podle:
Vladimir S. Obchodní cestující Czech Republic, 10. ledna 2013
dobra poloha

poloha, přijatelná cena
7
Hotel má pro obchodníka skvělou polohu, kousek od Mody road, jako standart mi chybí připojení k internetu v ceně pokoje po celou dobu pobytu. Pokoje jsou čisté, ale chtěly by již trošku renovaci. Zajištění odvozu od hotelu na výstaviště v době veletrhu hodnotím velice pozitivně. Prodloužení check outu v době odjezdu hodnotím též pozitivně.
Linah H. Páry Indonesia, 24. listopadu 2014
Small Room, Clean Room, Stategic Location

The hotel location is stategic, near from MTR station, restaurant, shopping location, Staff hotel cleaning the room everyday, small room for executive room standard
6
We have pleasant time while used Guangdong Hotel, the location was strategic at MTR and bus terminal and helped us to reach so many place at there
Sit Y. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 22. listopadu 2014
service in the hotel

they are friendly ,they did a good job on cleaning the room and the entertainment there are many
7,7
It was good and the place nearby have many breakfast to buy.There are also convenience shops to buy things to eat.Their food are also delicious and is a recommendation to eat
Tina L. Obchodní cestující Malaysia, 13. listopadu 2014
Good Choice

Location, Friendly Staff, Value for Money
8
Very pleasant. Room was clean and comfortable although a bit small for executive room. Staff was very helpful and friendly. Good location to shopping and restaurants. Overall, thumbs up and will definitely stay here again.
Fuh S. Páry Malaysia, 11. listopadu 2014
Guangdong Hotel

Clean, Comfort and Good Location
8,7
Long P. Rodiny s malými dětmi Singapore, 9. listopadu 2014
Nice hotel & good location

1) Near to MTR, 2) Near to many MacDonald fast food. 3) Room is clean.
7,7
We stayed 6 night in GDH and find the location of this hotel is very good. It is very near to MTR about 5 mins walk. There also many eatery near the hotel location. The room is clean daily and no complain. I have read some of the previous reviews saying that the room size is small but my family found it to be reasonable. One small remark i want to highlight is that during one of our stay we seek the help of the hotel's restaurant to warm up some food that we bought earlier from outside but to our disappointment they are unable to help. I was quite shock that a four star hotel did not have any microwave oven!!!
Leo C. Obchodní cestující Hong Kong, 8. listopadu 2014
confortable room

clean room, locations and reasonable price
7,7
Kenneth T. Obchodní cestující Malaysia, 7. listopadu 2014
Good but can be better

Cleanliness, Staff Politeness
6,7
The bed is very hard to sleep. If they change the bed I would rated them 4 stars for comfort
Carmen G. Jednotlivci Italy, 6. listopadu 2014
good location

location fast check in and check out
5,7
Was fine, fast for check in and check out , the staff works well, and room as I did expect.
Sylvia R. Obchodní cestující Indonesia, 6. listopadu 2014
A very bad housekeeping and the staff

Near shopping center
5,3
So bad about the housekeeping, cleanning the room while we still sleeping, never see like this in other hotel.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - LobbyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Obchodní centrumGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmáGuangdong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeGuangdong Hotel Hong Kong - RestauraceGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangdong Hotel Hong Kong - Restaurace

Hodnocení zákazníků - Guangdong Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A08