Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Guangzhou Guest House

Flat B1,10F, Mirador Mansion,58-62 Nathan Road,Tsim Sha Tsui,Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Koupelna Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Interiér hotelu Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty
Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty Guangzhou Guest House Hong Kong - Koupelna Guangzhou Guest House Hong Kong - Interiér hotelu Guangzhou Guest House Hong Kong - Interiér hotelu Guangzhou Guest House Hong Kong - Okolí Guangzhou Guest House Hong Kong - Vyhlídka Guangzhou Guest House Hong Kong - Blízká atrakce Guangzhou Guest House Hong Kong - Blízká atrakce Guangzhou Guest House Hong Kong - Blízká atrakce
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 20
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 486 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,5
Poloha
8,8
Personál
5,6
Stav hotelu / čistota
5,9
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
5,1
Všechna hodnocení (486)
Seřazeno podle:
Zdenek F. Páry Czech Republic, 14. dubna 2012
Výborné umístění, malé pokoje a malá sociálka

vše čisté a bezva dostupnost na výstaviště hktdc na ostrově, cca 15 minut.
6,7
výborná dostupnost z mezinárodního letiště autobusem za pouhých 33 hkd. hotel odpovídá kategorii jedné hvězdičky a je cenově přijatelný pro madé lidi a nenároočné turisty. před hotelem zastávka metra, autobusu a 5 minut do přístavu. poloha výborná. sice malý pokoj, dvě lůžka, malá sociálka, tv, klimatizace a free wifi. pro přespání bezva za přijatelné prostředky.
Restaurant Tip: mnoho restaurací a fast food v okolí do 500 metrů. Najdete ceny jídla běžně do 80 HKD
Stefano D. Jednotlivci Italy, 2. ledna 2015
Insanely small room

location
5,3
the room is ridiculously small. but when I say small I really mean that you can't do anything else than stand or lying in bed. Spent too much for the room too.
Garry R. Páry United Kingdom, 1. ledna 2015
It's better than ChungKing Mansion

Location. Location. Location.
9,7
I mistakenly booked a single room, rather than the double. I then found out it is impossible to cancel, or amend the booking. I didn't want a refund, just to change room and found it impossible.
Garry R. Páry United Kingdom, 1. ledna 2015
It's not ChungKing Mansion

It's in a safe building. You don't get hassled going in. All in all, it's not CK Mansion, but only 1 block away.
9,7
Please double check your booking before clicking pay. It is IMPOSSIBLE to change, alter, or amend your booking.
Manish J. Obchodní cestující India, 29. listopadu 2014
average guest house

location staff and matress
5,3
Just average
Alvin K. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 4. ledna 2014
nice and convenient

location, friendly & convenient
7,7
The hotel is conveniently located near the subway and close to the airport bus stop. We did not need to walk very far on arriving and leaving to take the bus. the hotel staff was very helpful. We would recommend this hostel for backpackers.
Parinya S. Obchodní cestující Thailand, 10. prosince 2013
convenient and easy

great location, freindly staff, worth the price
9
As I always go to HK for business, Guangzhou Guest house is perfect. Great location, friendly staff and good value. Do not think too much, if you travel by yourself and need a place to stay- stay here for 2-3 days.
Lim L. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 9. prosince 2013
easy and friendly guesthouse

clean ,cool and comfortable
10
It was very comfortable and the atmosphere was very warm, cosy and homely. The people there were very friendly and helpful. All in all, we all agree that the stay at Guangzhou Guest House was definitely very pleasant and enjoyable. We would definitely go there if we were to go on a trip to Hong Kong again. Thank you.
Cherry A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 29. listopadu 2013
It was indeed a very good stay

Accessible to public transportation, malls, sightseeings. Good customer service
9,3
It was a very good experience because of good customer service. The staff is friendly and has concern with guests. She always ask for our needs or if we need some help. The owners are ok as well. We booked a large room online but apparently it was scheduled for cleaning when we arrived. They ended up giving us 2 rooms in which it made the stay more comfortable. Fast wifi/internet connection is good. I recommend this to adults or older children.
Hendry H. Páry Indonesia, 23. září 2013
location in central

near to mtr statiaon
4
the bathroom very small. but the room are clean. and the location is near the central.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Guangzhou Guest House Hong KongGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - KoupelnaGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Interiér hoteluGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyGuangzhou Guest House Hong Kong - KoupelnaGuangzhou Guest House Hong Kong - Interiér hoteluGuangzhou Guest House Hong Kong - Interiér hoteluGuangzhou Guest House Hong Kong - OkolíGuangzhou Guest House Hong Kong - VyhlídkaGuangzhou Guest House Hong Kong - Blízká atrakceGuangzhou Guest House Hong Kong - Blízká atrakceGuangzhou Guest House Hong Kong - Blízká atrakce


AS-AGWEB-3A07