Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

GV Tower Hotel

Cor. Osmena Blvd and Sanciangko Street, Město Cebu, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

GV Tower Hotel Cebu City - Lobby GV Tower Hotel Cebu City - Restaurace GV Tower Hotel Cebu City - Recepce GV Tower Hotel Cebu City - Pub/lounge GV Tower Hotel Cebu City - Restaurace GV Tower Hotel Cebu City - Pub/lounge GV Tower Hotel Cebu City - Balkón/terasa GV Tower Hotel Cebu City - Recepce GV Tower Hotel Cebu City - Lobby GV Tower Hotel Cebu City - Restaurace GV Tower Hotel Cebu City - Lobby GV Tower Hotel Cebu City - Lobby GV Tower Hotel Cebu City - Recepce GV Tower Hotel Cebu City - Lobby GV Tower Hotel Cebu City - Lobby GV Tower Hotel Cebu City - Vybavení
GV Tower Hotel Cebu City - Recepce GV Tower Hotel Cebu City - Vybavení
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 158
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,3

na základě 94 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,2
Personál
5,7
Stav hotelu/čistota
6,1
Pokojový komfort/standard
6,7
Jídlo/stolování
5,3
Všechna hodnocení (94)
Seřazeno podle:
Gina P. Jednotlivci Canada, 4. června 2015
So so....

Location
4,3
I stayed in this hotel for 4 nights and they had not clean my room and changed my beddings even one time.i terrible!!!
Nahlásit hodnocení
Michelle R. Skupiny Philippines, 11. dubna 2015
Good enough for a quick sleep

Near south bus terminal
5,3
We booked the hotel just so we have a place to sleep:.. The room is small... Its an old building ... And nothing more
Nahlásit hodnocení
Steph E. Skupiny Philippines, 21. února 2015
Low cost hotel downtown

Low cost and good jump off point for south cebu adventures
4,3
Nahlásit hodnocení
Steph E. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 19. února 2015
Inexpensive and near south bus terminal

Location near south bus terminal good jump off point to south Cebu.
6,3
Very good for budget trips
Nahlásit hodnocení
Mohamed F. Páry Malaysia, 10. února 2015
The PR is not good n the room is not tidy

The security guards is helpful
2,7
Consider not up to the standard.. Hoping to get a real good philipine hospitality but I love to come to CEBU again
Nahlásit hodnocení
Mark L. Páry Philippines, 16. ledna 2015
Pleasant stay

Price, location, staff
8,7
Nahlásit hodnocení
Christelle M. Skupiny Philippines, 28. srpna 2014
Value for Money

Cheap and Accessible
5
The aircon was not good and on the third day of my mother's stay someone was standing on the main door in the middle of the night and was trying to open the door knob. Hope the management can install camera on the hallway to secure their customers safety.
Nahlásit hodnocení
William B. Jednotlivci United States of America, 4. června 2014
i will not use this hotel again

na
5,7
noise this hotel did not even make up the room when i stayed a second day
Nahlásit hodnocení
Boris I. Jednotlivci Germany, 26. května 2014
perfect for short trip

central located,walking distance to markets,restaurants,malls
8,7
Nahlásit hodnocení
Arvin C. Jednotlivci Philippines, 26. května 2014
Superb and exciting

Location, Affordable and Clean
8
Great . I always consider os staying here when I am in Cebu City.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

GV Tower Hotel Cebu CityGV Tower Hotel Cebu City - LobbyGV Tower Hotel Cebu City - RestauraceGV Tower Hotel Cebu City - RecepceGV Tower Hotel Cebu City - Pub/loungeGV Tower Hotel Cebu City - RestauraceGV Tower Hotel Cebu City - Pub/loungeGV Tower Hotel Cebu City - Balkón/terasaGV Tower Hotel Cebu City - RecepceGV Tower Hotel Cebu City - LobbyGV Tower Hotel Cebu City - RestauraceGV Tower Hotel Cebu City - LobbyGV Tower Hotel Cebu City - LobbyGV Tower Hotel Cebu City - RecepceGV Tower Hotel Cebu City - LobbyGV Tower Hotel Cebu City - LobbyGV Tower Hotel Cebu City - VybaveníGV Tower Hotel Cebu City - RecepceGV Tower Hotel Cebu City - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04