Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

H10 Berlin Ku'damm Hotel

Joachimsthaler Street 31 - 32, Charlottenburg, Berlín, Německo 10719

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 154 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,9
Poloha
9,2
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,3
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (154)
Seřazeno podle:
Stamatia K. Obchodní cestující Greece, 22. ledna 2016
very good hotel, perfect location

big, clean and nice decorated
9,7
very good
Nahlásit hodnocení
James D. Páry United Kingdom, 17. prosince 2015
Great second stay

Price, cleanliness and room quality
9,7
Second time staying. Would happily come back. There was some work on the room next door 9am to 4pm. We rang the reception and they gave us full information and when we asked for a new room they arranged a new one and offered to transfer our bags for us straight away. Impressed with how quick and easy it was resolved.
Nahlásit hodnocení
Ron A. Páry Israel, 11. října 2015
Good location but expensive breakfast

Location, Room comfort, Cleanliness
7,3
The reception staff is luck of formal information. Too Expensive breakfast. Had to pay for late departure after 12:00
Nahlásit hodnocení
Mohamed O. Páry Egypt, 28. září 2015
Very good hotel

Location
8,7
Nahlásit hodnocení
Dessie S. Jednotlivci United States of America, 24. září 2015
Quiet, clean, contemporary and updated

Good location
10
Nahlásit hodnocení
Mary S. Jednotlivci United States of America, 22. září 2015
Wonderful find

staff, rooms, priviledge lounge
9,7
H10 Berlin met all our expections and more! I have been traveling for over 40 years and always stay in four or five star hotels in Europe. The customer service at this hotel was one of the best I have ever experienced. Rooms were totally quiet, very clean, and quite large. The hotel looks exactly as pictured on the web. I would definitely stay here again if I were to return to Berlin.
Nahlásit hodnocení
Wilhelm T. Jednotlivci South Africa, 5. července 2015
July 2015

Location, luxury/decor, amenities.
9,7
I only would have loved a coffee making facility, but other than that it was fantastic Thank you very much
Nahlásit hodnocení
Rianda G. Jednotlivci South Africa, 27. června 2015
very good

Nespresso machinne, awesome beds, close to subway
7,3
Fantastic
Nahlásit hodnocení
Wai W. Jednotlivci Canada, 12. června 2015
Good value

Value, location, design
8
Nahlásit hodnocení
Ben B. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 12. května 2015
Great value, great service, great hotel!

Location, room quality, general hotel standard.
9,3
Superb!
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
H10 Berlin Ku’damm Hotel BerlínH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Interiér hoteluH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Obchodní centrumH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Interiér hoteluH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - LobbyH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - RecepceH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Exteriér hoteluH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Pub/loungeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Exteriér hoteluH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - VchodH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Obchodní centrumH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - RestauraceH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - RestauraceH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - RestauraceH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Fitness prostoryH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Pokoj pro hostyH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - LázněH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - LázněH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Balkón/terasaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Balkón/terasaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Executive LoungeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Interiér hoteluH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Exteriér hoteluH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Pokoj pro hostyH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Executive LoungeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Pokoj pro hostyH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Pokoj pro hostyH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - RestauraceH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Pokoj pro hostyH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Executive LoungeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlín - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08