Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Stará čtvrť, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hotelu Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hotelu
Oblast: Stará čtvrť Počet pokojů: 44
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 586 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,9
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (586)
Seřazeno podle:
Nguyen V. Rodiny s malými dětmi Vietnam, 23. srpna 2015
nice hotel

staff, location, price
8,3
fantastic!
Nahlásit hodnocení
Huu H. Obchodní cestující Vietnam, 21. srpna 2015
Nice désign and decoration in room. Very clean.

Large room, nice decoration, nice staff
9,3
I am confirtable with legacy hotel. Will come back. Love it.
Nahlásit hodnocení
Zuchen D. Páry China, 20. srpna 2015
Fabulous

location, staff, tour pack
10
Loved the location! Easy walk to everything in the Old Quarter. The staff was so friendly and it was lovely to be greeted by name upon your return each day. The room was very clean. Many other people seemed to be having a wonderful stay. They let us use the shower the evening after checkout when we returned to collect our bags before taking the train to Sapa.
Nahlásit hodnocení
Mart H. Páry Germany, 20. srpna 2015
Perfect Location

location, servive, view
10
Luxury hotel in the centre of the hustle and bustle, easy to see all the sights from here then go back to lovel quiet hotel. Location is perfect. Friendly staff, explained food and spoke excellent English. Enjoyed our stay here very much.
Nahlásit hodnocení
Chee C. Jednotlivci Malaysia, 18. srpna 2015
NICE HOTEL IN THE MIDST OF THE OLD QUARTERS

Easily accessible, friendly staff, comfortable lightings.
8,7
It was a last minute booking. We arrived late, but the staff at the front desk was very informative and helpful and even kind enough to offer a free upgrade to our hotel room. We were very exhausted from our trip thus far, and the room that was offered was more than enough to accomodate our needs, COMFORTABLY. Breakfast wasn't half bad either. me and my travel buddy really enjoyed the english breakfast they whipped up for us, before rushing off with a cab the hotel staff have, so willingly, arranged for us beforehand.
Nahlásit hodnocení
Ali R. Jednotlivci Indonesia, 16. srpna 2015
my stay at Legacy Hotel Hang Ga,Old Quarter Ha Noi

great staff! very helpful
7,7
Nahlásit hodnocení
Huy H. Jednotlivci United States of America, 14. srpna 2015
Great place to stay

Room, Staff, Location
10
Nahlásit hodnocení
Jerald T. Páry Singapore, 8. srpna 2015
Comfortable stay, great location!

The hotel was clean and the beds were huge and comfortable. Also, the staff were very friendly and helpful.
7,7
Nahlásit hodnocení
Robert B. Páry United States of America, 6. srpna 2015
Nice hotel

Food, staff, location
10
Very much pleased at how the staff took care of our needs. The room was comfortable. The food was very good, authentic vietnamese... delicious...
Nahlásit hodnocení
Glenn H. Páry Australia, 1. srpna 2015
Very Good

The staff nothing was ever a problem,beyond expectations. / A good location in the old quarter everything easy walking distance / The lady at the tour desk,extremely helpful arranged everything above.
8
A Good Experience.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanojHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Interiér hoteluHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hoteluHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Interiér hoteluHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01