nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Oblast Hoan Kiem- Stará Čtvrť, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hotelu Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hotelu
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce
Oblast: Oblast Hoan Kiem- Stará Čtvrť Počet pokojů: 44
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,4

na základě 479 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,9
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (479)
Seřazeno podle:
Tien H. Páry Vietnam, 20. prosince 2014
Warmly wellcome Hotel

- Staff are very good & active; good equipment; reasonable price.
8
Happy to live here!
Rie H. Obchodní cestující Japan, 17. prosince 2014
so so

hot water
6,3
-It was very cold in the room -The wall is too thin -Breakfast was not good -Sefety box was broken -The room was big and clean enough
Minh D. Páry Vietnam, 14. prosince 2014
good location, friendly staff

the location, the staff and the services
8,3
i was staying here for a 3 days work and the first thing i came in the hotel is the hall which is elegant and fabulous the second thing that impressed me was the room, clean, does not have any strange smell, cozy. however, the room's noise cancellation is not really good, sometimes i can hear the conversation from the other room third thing is about the staff, really nice, friendly, they even gave me a place to park my bike in the evening and open the door at mid night good place to stay, lots of food around will come back again next time
Bradley J. Páry South Africa, 9. prosince 2014
Great location, good hotel

Location, Staff, Value
9
Excellent
Ramananthan M. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 27. listopadu 2014
Value for money

Cheap, good quality and easy for shopping and food
9,7
Very good hotel and friendly
Alvin T. Skupiny Malaysia, 23. listopadu 2014
good location and services

food..location ONLY
6,7
services ..location..and food is well
Nur A. Páry Malaysia, 23. listopadu 2014
Nice hotel but

1-Close to Old Quarter town and an Indian Halal food 2-The hotel is small yet has nice interior with Vietnamese elements. They upgraded my room to Suite room 3- They offered airport trf at good rates
7,7
Small breakfast buffet but I was happy with bread and typical serving. Hang Bac has many shops worth visiting. The staff was not very friendly but I was not complaining since they have upgraded my room from Deluxe to Suite. Above all, I really enjoyed staying in this hotel. Good hotel.
Phaik Y. Skupiny Malaysia, 23. listopadu 2014
Good location and price reasonable

Great location
7,7
New hotel, near to night market
James K. Jednotlivci Singapore, 15. listopadu 2014
Midscale Hotel in a Fantastic Location

Location, Comfort of Mattress and Air-Conditioning
8,3
Fantastic mid-scale Hotel in a great location. I liked the firm mattress and the adjustable air-conditioning. The room was very clean as well. Thumbs up for the service staff!
Yong C. Obchodní cestující Malaysia, 13. listopadu 2014
Good place and new

Good location
6,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanojHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Interiér hoteluHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hoteluHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hoteluHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce


AS-AGWEB-3B02