Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Oblast Hoan Kiem- Stará Čtvrť, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hotelu Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hotelu
Oblast: Oblast Hoan Kiem- Stará Čtvrť Počet pokojů: 44
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 419 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,9
Personál
8,9
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (419)
Seřazeno podle:
Cuong T. Obchodní cestující Vietnam, 28. června 2014
really good

friendly employees, clean and quite
8,3
I have had a good experience when stayed in this Hotel, friendly employees with their suitable advices will help you much if you come to Hanoi for traveling or business. The room is so good to, clean, comfortable, quite and shining sun.
Frances A. Skupiny Philippines, 23. června 2014
Fantastic hotel with very friendly staff!

Value for money, great location for shopping, comfy rooms, hospitable staff.
10
Thierry G. Rodiny s malými dětmi France, 23. června 2014
Great place and good value

Good location, friendly staff and nice place
8
We had a really good time at Hanoi Legacy. Friendly and helpful staff. This hotel is perfectly located and very good quality. Internet was fast in all the hotel. Breakfast buffet very nice too.
Changmin Y. Jednotlivci South Korea, 21. června 2014
very good hotel

comfortable
9
this is good for reasonable hotel.
Tia J. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 20. června 2014
breakfast location and staff

breakfast location and staff
6,7
breakfast location and staff
Grant J. Jednotlivci New Zealand, 17. června 2014
great amenities and excellent staff centrally lo

Excellent staff Excellent amenties centrally located
10
Excellent
Hooi N. Páry Malaysia, 14. června 2014
Friend, Clean & Value worth to stay

Clean, newly renovated, friendly staff
8
This hotel has a strategic location where middle of the old quarter street. It near to the weekend night market and restaurant. The hotel is newly renovated and staff are friendly and ready for help.
Lukkana K. Skupiny Thailand, 8. června 2014
perfect

nice staff
10
Bev B. Páry New Zealand, 7. června 2014
Luxury!

Comfort of the rooms; location; staff
9,7
Loved this hotel, one of the best we stayed at in South East Asia. The rooms were spacious, clean and comfortable. We returned twice after going on trips for a few days and was upgraded to the suite with a balcony on the second visit. The beds are gigantic - I thought I'd lost my partner!!! breakfast was sufficient with both western and Asian choices. Staff were extremely helpful and even managed to trace a missing package for me. Loved his hotel so much it was difficult to move out of the cool air conditioned rooms to go sightseeing in the humidity. Would definitely return here if I went back to Hanoi.
Peter B. Skupiny Australia, 7. června 2014
Excellent hotel.

Mee the manager was excellent value , very helpful and knowledgeable.
9
Great value hotel. Great location, clean and safe and right in the middle of the action.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanojHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Interiér hoteluHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hoteluHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3B07