nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Oblast Hoan Kiem- Stará Čtvrť, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hotelu Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hotelu
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce
Oblast: Oblast Hoan Kiem- Stará Čtvrť Počet pokojů: 44
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 514 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,9
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (514)
Seřazeno podle:
Olympia K. Páry Australia, 1. března 2015
Nice hotel

Nice hotel-good staff
10
Khanh T. Páry Vietnam, 28. února 2015
Good experience

Nice room. Clean. Staff are very friendly
9,3
Silke R. Páry United Kingdom, 27. února 2015
Good hotel

Good location, service and hotel
10
Everything - Outstanding staff service - Lot of choices in breakfast - Room is clean
Brian H. Jednotlivci United States of America, 26. února 2015
Great room, great location and great staff

Location, room and the staff
10
The staff here was very friendly and helpful! When I arrived they upgraded me to the executive suite for free for a night and for a great deal the second night. The location is right in the middle of the old quarter and was a short walk from everything I needed. The room they upgraded me to was amazing and had a HUGE balcony over looking the street. I would highly recommend staying here to anyone. They arranged a cab for me to and from the airport, exchanged currency for me and helped me book a trip to Halong Bay. The breakfast was also great! Great room, great location and GREAT staff!
Marco L. Páry Italy, 17. února 2015
great location

location, quite, price
7
great location in the heart of the hustle and bustle but very quite room. overall it is ok
Oleg O. Jednotlivci Canada, 15. února 2015
good hotel for money

location
8,3
Julie H. Páry United States of America, 13. února 2015
Oasis in Hanoi!

Service, shower, friendliness!
9,7
We had a great stay. The staff was lovely- everyone. We got hooked up with a great Halong Bay cruise and were able to leave our luggage in the hotel while we went. The tour folks booked an excellent overnight bus company and when the taxi could not get through traffic to pick us up the bellboy ran with us for 1/2 mile of rush hour traffic to get us to the bus. Highly recommend.
Jane D. Páry Canada, 12. února 2015
Location, location, location

Location. Front desk staff, room
8,3
We had a very nice stay for 5 nights. Our only peeve would be the breakfast. Limited fruit choices, yogurt not available every day. Breakfast staff very slow to notice and to refill coffee pot, jam dished, bread and butter when they were depleted. The breakfast is an area where there is rom for improvement. Also laundry is very slow. Our clothes were submitted before 9am but not returned until 9:30pm the same day.
Nichakarn O. Obchodní cestující Thailand, 11. února 2015
good location

location , bathroom , friendly staff
6
Benjamin G. Jednotlivci United States of America, 1. února 2015
Adequate but I wouldn't rate it at 4 Stars

location, staff helpfulness, arranged transport from airport
6,3
The connection to the wifi was poor. Other than that, it was adequate in all respects.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanojHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Interiér hoteluHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Balkón/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hoteluHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Exteriér hoteluHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakceHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoj - Blízká atrakce


AS-AGWEB-3C05