Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hanoi Old Centre Hotel

19 Hang Hanh, Hoan Kiem District, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Lobby Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Exteriér hotelu Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje
Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Exteriér hotelu Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty
Oblast: Hoan Kiem District Počet pokojů: 9
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 162 hodnocení

Poměr cena/kvalita
9,0
Poloha
9,3
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (162)
Seřazeno podle:
Lori U. Skupiny United States of America, 1. května 2015
Lovely, yet inexpensive gem of a place

Staff, cleanliness, location
9,7
I was traveling with 2 friends. We stayed in a family room. Very clean, and the staff were ALL wonderful!
Jesselle L. Obchodní cestující Philippines, 13. února 2015
got a room upgrade for free

location, good customer service and the lovely upgrade
8,3
...got upgraded to deluxe room. Too bad we did not get a good view of the Hoan Kiem lake
Georgia W. Jednotlivci Australia, 4. února 2015
Fantastic hotel in Hanoi

Location, breakfast, staff
10
James S. Páry United States of America, 12. ledna 2015
Friendliest Staff in Vietnam

Staff, location, price
9,7
Yong S. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 4. ledna 2015
Superb Location

Location, Friendly n helpful staff
9,3
Location near the Ho Hoan Kiem lake and within walking distance from the street shopping belt and many eateries nearby. Friendly n helpful staff who always never fail to assist. Is noisy if your room facing the road but they provide ear plug on request.
Angela G. Rodiny se staršími dětmi New Zealand, 21. prosince 2014
Just book here !!

Excellent Hotel, Excellent staff and service, excellent food, Excellent location and clean. Awesome location!
10
I chose this Hotel based on other reviews. I was still a little anxious because it was our first time to Vietnam. However the staff emailed and responded to all my communication while I was still in NZ prior to coming. They helped me organise an airport pickup and a tour to Halong Bay. Knowing we were flying to this all booked made us more relaxed. They also booked our flights to Da Nang for us getting a good price! The previous reviews stated how helpful and friendly the staff were and this was more than true from our experience. This made our stay in Hanoi such an amazing experience. The staff gave us local knowledge of where would be suitable for us to eat and sights. They helped us with Taxis also so we get a good one! Thankyou to all the staff!!! You are all wonderful people and would like to Thankyou for making our first experience to Vietnam so amazing! Thanks Chef also.... The food was very nice! Can't go wrong with this one.
Khoh K. Skupiny Malaysia, 1. prosince 2014
nice and comfortable hotel

helpful staff...
10
Khoh K. Skupiny Malaysia, 1. prosince 2014
Nice hotel and comfortable place

helpful staff... good location... nice food
10
Michel R. Jednotlivci United Kingdom, 1. prosince 2014
Best budget hotel in Ha Noi

Staff, cleanliness, location
6
Stayed there 5 years ago and was impressed. Now it even better. You feel like you are invited in your friend's home. Attention to details, smiles galore, they will go out of their way to make you enjoy your stay.. May is a gem, so are all the others Nothing bad to say and I defy anyone to contradict me. Thank you. I will be back
Lee C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 22. listopadu 2014
5 star hotel service for budget of 3 star hotel

1) Friendly staffs 2) Good Service 3) Room is big and clean
9,7
Receptionist are helpful, knowledgeable and welcome every guest will smile and warm greeting

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hanoi Old Centre Hotel HanojHanoi Old Centre Hotel Hanoj - LobbyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Exteriér hoteluHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Exteriér hoteluHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - KoupelnaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - KoupelnaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - KoupelnaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - KoupelnaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - LobbyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - LobbyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - BufetHanoi Old Centre Hotel Hanoj - BufetHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Interiér hoteluHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje


AS-AGWEB-3A07