Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hanoi Old Centre Hotel

19 Hang Hanh, Hoan Kiem District, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Lobby Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Exteriér hotelu Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakce Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje
Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Exteriér hotelu Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty
Oblast: Hoan Kiem District Počet pokojů: 9
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,8

na základě 172 hodnocení

Poměr cena/kvalita
9,0
Poloha
9,3
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (172)
Seřazeno podle:
Melissa M. Jednotlivci United States of America, 21. srpna 2015
Thankful for wonderful stay

Location, location and the staff
8,7
Nahlásit hodnocení
Hoong Y. Skupiny Malaysia, 3. srpna 2015
Indeed a 'Home away from Home'

1. Staff friendliness 2. Cleanliness 3. Strategic location
8
My stay there with my friend was very comfortable. The staff were always helpful and friendly . Tours can be booked by the hotel. They would also recommend places for good food and other tourist attractions. It's all in all a very good hotel where you will always be greeted with smile.
Nahlásit hodnocení
Bart M. Jednotlivci Netherlands, 24. července 2015
Excellent stay

Location, staff, price
9,7
Stayed here before and after going to Sapa, and I really liked it. The staff is extremely friendly and helpful and the location is amazing. Just around the corner of the lake and close by to many nice restaurants, bars and eateries. I actually think the cheaper rooms are better, i requested to change rooms once. The rooms on the streatside are a bit more noisy but have a balcony. The cheaper rooms do not but are more quiet and have a bigger shower area. Wifi here is excellent and so are the rooms in general. Clean and good beds. I would definitely stay here again.
Nahlásit hodnocení
Bonnie M. Páry Australia, 7. července 2015
great hotel

the 3 best things are the helpful staff, the location and the comfort of the rooms
10
Great stay we were only meant to stay 2 nights but ended up staying 4 nights. Great staff very helpful and friendly. Very good location.
Nahlásit hodnocení
Lesley F. Páry Australia, 29. června 2015
Enjoyable experience

service was outstanding, cleanliness and location
9,7
After a cancellation with our flight to Hanoi we missed the first night of our booking. Upon arrival the staff informed us that we were being upgraded at no charge. The hotel foyer had complementary juice, tea, coffee and snacks available 24 hours a day. The beds were comfortable, the family rooms had a small balcony and a window and the double rooms had a small balcony as well. The rooms were very clean and the location was great. This was the best hotel that we stayed at in the $20-$30 price range in our 3 weeks in Vietnam.
Nahlásit hodnocení
Chia C. Páry Taiwan, 20. června 2015
Nice environment and service

Comfortable environment, good service, and economy price
8
The service is so good, and it's so convenient to get restaurant and shopping mall around there.
Nahlásit hodnocení
Jose M. Páry United States of America, 7. června 2015
Stay here!

Location. Staff. Cleanliness.
10
Amazing! No complaints. Look no further than the Hanoi Old Centre Hotel.
Nahlásit hodnocení
Nicole C. Páry Australia, 3. června 2015
Great hotel

Staff, location & comfort
9,3
Really helpful staff always willing to give information. We booked the cruise of Halong Bay through this hotel and it was perfect Great location near the lake Nice breakfast too with drinks & snacks provided throughout the day
Nahlásit hodnocení
Lori U. Skupiny United States of America, 1. května 2015
Lovely, yet inexpensive gem of a place

Staff, cleanliness, location
9,7
I was traveling with 2 friends. We stayed in a family room. Very clean, and the staff were ALL wonderful!
Nahlásit hodnocení
Jesselle L. Obchodní cestující Philippines, 13. února 2015
got a room upgrade for free

location, good customer service and the lovely upgrade
8,3
...got upgraded to deluxe room. Too bad we did not get a good view of the Hoan Kiem lake
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hanoi Old Centre Hotel HanojHanoi Old Centre Hotel Hanoj - LobbyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Exteriér hoteluHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Blízká atrakceHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Exteriér hoteluHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - KoupelnaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - KoupelnaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - KoupelnaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - KoupelnaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - LobbyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - LobbyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Old Centre Hotel Hanoj - BufetHanoi Old Centre Hotel Hanoj - BufetHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Interiér hoteluHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08