Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Stará čtvrť, Hanoj, Vietnam 10000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Apartmá Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Bufet Hanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje
Hanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Romance Hotel Hanoj - Restaurace Hanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Romance Hotel Hanoj - Restaurace Hanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Hanoi Romance Hotel Hanoj - Restaurace Hanoi Romance Hotel Hanoj - Restaurace Hanoi Romance Hotel Hanoj - Lobby Hanoi Romance Hotel Hanoj - Lobby
Oblast: Stará čtvrť Počet pokojů: 36
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 335 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,9
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (335)
Seřazeno podle:
Johnny C. Páry Singapore, 28. června 2015
Nice hotel with friendly staff

Location, cleanliness, staff
9,3
Friendly, helpful receptionists especially Lyn and Anna. Breakfasts were simple yet delicious, consisting mostly Vietnamese dishes such as fired spring rolls, fried rice, pomelo and mango salads, pho, etc. Thuy who serves breakfast was very friendly and helpful, readily making noodle soup and omelets for us when requested. So are the bellhops. Location is good as it is just minutes from Hoai Kiem Lake. One can stroll around the whole lake in about an hour. Traffic in Hanoi is horrendous, with motorcycles coming at you from all directions! Cross with care.
Shane K. Jednotlivci Australia, 25. června 2015
Great place.

Staff, value,Location
7,3
Always a great stay and the staff are excellent.
Neil M. Skupiny United Kingdom, 23. června 2015
Friendly Boutique Hotel

Friendliness and helpfulness of staff, location, value
9,7
Seo P. Páry Singapore, 10. června 2015
0n day 1 I was upgraded to suite room.

Near tourist attraction
7,7
Great
Francesca F. Páry Italy, 3. června 2015
really good hotel

amazing staff, good location, clean and nice room, good breakfast
9
Lynn H. Rodiny s malými dětmi Myanmar, 29. května 2015
Friendly staff and location near Hom Kiem Lake.

So closed to Hanoi Famous Hom Kiem Lake.
8
Marcia C. Páry Australia, 23. května 2015
Awesome accommodationi

localty, clean, friendly staff
10
Love our stay at Hanoi Romance...this is the only accommodation we stay at when we are in Hanoi...recommend to any traveller
Taimany S. Rodiny se staršími dětmi Laos, 17. května 2015
Close minded. I woder if people book room and req

Location, price ok if staff not cheat
5,3
Stressed that when check out they will charts me more
Benjamin B. Páry Australia, 15. května 2015
one of the best 3 stars we stayed

clean, good location, best service.
10
We enjoyed our stay at this hotel. Staff service was excellent with Lyn making every effort to assist us in every aspect of our travel in Hanoi. Hotel is clean and right in the old quarter where most of the action occur. My only suggestion is for the food to be labelled as to it's purpose. I took some fish and one of staff rudely told me, it's for soup. I may have taken some pieces in excess of what is needed for soup but How do I know when I am not familiar with Vietnamese breakfast?
Phung D. Obchodní cestující Vietnam, 15. května 2015
My second stay, still love it

Extremely friendly staff, good breakfast and clean
10
Always enjoyed staying there, warm atmosphere, helpful and friendly staff. Good selection for breakfast. I love it

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hanoi Romance Hotel HanojHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - ApartmáHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - BufetHanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Romance Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Romance Hotel Hanoj - RestauraceHanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Romance Hotel Hanoj - RestauraceHanoi Romance Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeHanoi Romance Hotel Hanoj - RestauraceHanoi Romance Hotel Hanoj - RestauraceHanoi Romance Hotel Hanoj - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoj - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoj - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoj - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoj - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoj - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04