Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Stará čtvrť, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty
Oblast: Stará čtvrť Počet pokojů: 25
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 589 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,1
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (589)
Seřazeno podle:
Pavol M. Páry Slovakia, 1. května 2015
Fajn hotel

Personál slušný a ochotný, dobré raňajky a poloha hotelu
9,7
Nahlásit hodnocení
Michal H. Skupiny Czech Republic, 17. dubna 2015
Velmi slušný hotel se skvělým a ochotnýmpersonálem

Personál, umístění, klid
9
Hotel se nachází na okraji staré čtvrti, 10 minut od nádraží a do 15 minut od všech dalších zajímavostí ve staré čtvrti. Velmi dobrý poměr cena/výkon. Extrémně ochotný personál (jejich šéf, který si říká Steven se opravdu snaží), který je opravdu hodně flexibilní a dělá některé věci i nad rámec toho, co by museli. Když jsme měli mez dvěma výlety několik hodin pauzu, dali nám zdarma pokoj, abychom si přebalili věci, osprchovali se atd. Rozhodně doporučuji.
Nahlásit hodnocení
Amy R. Páry United Kingdom, 31. července 2015
Serenity 2 hotel

Friendly helpful staff.
8
Serenity 2 hotel is a nice hotel, but slightly overpriced. The room we were given was much smaller than the one advertised, with some of the added extras promised missing. But still a clean nice hotel room with a good working shower. We booked through Agoda for £8 a night - if you book directly thro them it is more expensive! The breakfast is small and basic, but a nice addition - plus it's a free meal! The laundry service is $2 a kg - more expensive than most places. But they do a really lovely job. Our clothes feel and smell so nice. The staff are incredibly helpful - just ask them if you need anything. It's in a good location, close to the streetfood and bars. The hotel has a lift - which was a bonus as we were on the 8th floor. All in all a good stay - I would recommend them to others.
Nahlásit hodnocení
Sammy M. Páry United Kingdom, 27. července 2015
Small room and dated

Staff smiled and checking out.
5,7
When we arrived the staff were very pleasent. We were firdt told that oour room was not available until a little later ehich is understandable, after a few minutes of shuffling around one of the receptionist had located us a room and we were given the keys. This room was TINY, great if your a midget but travvelling as a couple with 10 weeks of luggage was terrible. The bathroom was outdated and the shower had no pressure. As the room was a matchbox the aircon blew icy cold which practically made us sick all the time. The food was limited (english breakfast came with a mouse sized slice of ham. On a positive note the staff always stood when passing and always smiled.
Nahlásit hodnocení
Phung N. Obchodní cestující United States of America, 24. července 2015
Good value for the money.

Value, clean, nice staff
7,3
Good value for the money. Room is clean.
Nahlásit hodnocení
Arcelie C. Páry Philippines, 23. července 2015
Great service

Staffs are very accommodating and helpful.
9
Nahlásit hodnocení
Dennes V. Skupiny Philippines, 15. července 2015
more than a 3 star hotel!

friendly staff, quiet and clean
9,3
it was the best value for money. all the staff were friendly and helpful.
Nahlásit hodnocení
Maharani P. Skupiny Indonesia, 12. července 2015
More than my expectations

Clean room, good location, nice staff
9,3
I would love to recommend this hotel. We book deluxe twin bed plus extra bed for 3 persons and we got upgrade room to family room 1 double bed plus 1 single bed with a nice clean room. When we arrived the hotel the staff also welcomed us nicely and they explained what's the city attractions and restaurants. The location also quite near hoan kiem lake around 10 mins by walk to hoan kiem lake.
Nahlásit hodnocení
Thi T. Páry Vietnam, 3. července 2015
Not well prepared room

Lobby,
6,7
The room was too small, smells damp. The television was not good and the control didn't have battery. The safe box was able to grab away. The bathroom was little with the door not able to close. The hotel should care more about quality of the room than try to sell their tour.
Nahlásit hodnocení
Chrisitne Z. Skupiny Philippines, 28. června 2015
Exceptional staff

Very friendly and accomodating staff, good location, clean
9
My friends and I were very pleased with our stay in Serenity Hotel 2. The staff were very helpful and accomodating, check-in was fast even though we arrived at 1am, very reasonable price for a room for 3. The location was also okay, with bars and cafes a short walk away.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanojHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Hanoi Serenity Hotel 2, Hanoj

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05