Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Stará čtvrť, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty
Oblast: Stará čtvrť Počet pokojů: 25
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 578 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,1
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (578)
Seřazeno podle:
Pavol M. Páry Slovakia, 1. května 2015
Fajn hotel

Personál slušný a ochotný, dobré raňajky a poloha hotelu
9,7
Michal H. Skupiny Czech Republic, 17. dubna 2015
Velmi slušný hotel se skvělým a ochotnýmpersonálem

Personál, umístění, klid
9
Hotel se nachází na okraji staré čtvrti, 10 minut od nádraží a do 15 minut od všech dalších zajímavostí ve staré čtvrti. Velmi dobrý poměr cena/výkon. Extrémně ochotný personál (jejich šéf, který si říká Steven se opravdu snaží), který je opravdu hodně flexibilní a dělá některé věci i nad rámec toho, co by museli. Když jsme měli mez dvěma výlety několik hodin pauzu, dali nám zdarma pokoj, abychom si přebalili věci, osprchovali se atd. Rozhodně doporučuji.
Chrisitne Z. Skupiny Philippines, 28. června 2015
Exceptional staff

Very friendly and accomodating staff, good location, clean
9
My friends and I were very pleased with our stay in Serenity Hotel 2. The staff were very helpful and accomodating, check-in was fast even though we arrived at 1am, very reasonable price for a room for 3. The location was also okay, with bars and cafes a short walk away.
Nicole F. Skupiny Australia, 27. června 2015
A hotel that really goes that extra step

The breakfast menu was outstanding, very quick and lots of things to choose from. The hotel staff were very very friendly too.
10
Our stay at the hotel was outstanding! It's not often you find hotel staff that will truly go out of their way to make you feel at home and wanted. Our flight was delayed by 3 hours, so we arrived at the hotel at 4.30am. W called the hotel staff prior to arriving about this delay, and were told that this was no issue. They stayed up for us, letting us in at 4.30. We initially booked 2 rooms, though they upgraded us to 3 rooms for free so we weren't so cramped for space. Breakfast was outstanding! The menu was very large and had many things to choose from. The time for the food to come out to the table after ordering was extremely fast as well, and tasted amazing. Overall this hotel exceeded all of my expectations and I will definitely recommend it to anyone again.
Shofiq A. Jednotlivci United Kingdom, 7. června 2015
Good location but not the cleanest

Location
6,7
First room was missing a blind so the light from the wall way kept me up. Next room was better but overall the hotel wasn't very clean. It's seen better days. It's ok if you want to party in Hanoi and just crash out.
Valerie C. Skupiny Malaysia, 1. června 2015
NIce clean hotel

Location, hospitality and cleanliness
9
Great. A little bit of confusion with the name at first. Instead of Hanoi Serenity Hotel 2, it was Rising Dragon Hotel. Very helpful staff and warm welcoming. Very happy with the services.
Wong W. Jednotlivci Hong Kong, 24. května 2015
Nice stay

Clean ,nice staff breakfast waiter is sad face
7,3
Prince is cheap good for stay a short time , the hotel no much taxi driver can found ! The reception is very nice , restaurant breakfast ok, but the waiter so sad face !will stay again. 😀😊
Tri H. Obchodní cestující Vietnam, 23. května 2015
good staff, clean

location, room design, facilities
7,3
Tạm
Joanna L. Skupiny Canada, 17. května 2015
Overall good hotel and location

vietnamese breakfast, fast wifi, helpful reception desk
8,7
The Staff was helpful and accommodating. Their english was pretty good compared to other hotels we stayed in Vietnam. Breakfast is provided but I recommend you get the Vietnam noodle breakfast because their western breakfast is not that great (burnt egg and stale ham).
Kerry N. Páry United Kingdom, 16. května 2015
fantastic

staff, hotel condition, cost
10
We had two stays a week apart and both times was fantastic, the team are so friendly and helpful and always go beyond expectations. A real treat.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanojHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Hanoi Serenity Hotel 2, Hanoj

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

HK-AGWEB-2F06