Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Stará čtvrť, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty
Oblast: Stará čtvrť Počet pokojů: 25
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 569 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,1
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (569)
Seřazeno podle:
Pavol M. Páry Slovakia, 1. května 2015
Fajn hotel

Personál slušný a ochotný, dobré raňajky a poloha hotelu
9,7
Michal H. Skupiny Czech Republic, 17. dubna 2015
Velmi slušný hotel se skvělým a ochotnýmpersonálem

Personál, umístění, klid
9
Hotel se nachází na okraji staré čtvrti, 10 minut od nádraží a do 15 minut od všech dalších zajímavostí ve staré čtvrti. Velmi dobrý poměr cena/výkon. Extrémně ochotný personál (jejich šéf, který si říká Steven se opravdu snaží), který je opravdu hodně flexibilní a dělá některé věci i nad rámec toho, co by museli. Když jsme měli mez dvěma výlety několik hodin pauzu, dali nám zdarma pokoj, abychom si přebalili věci, osprchovali se atd. Rozhodně doporučuji.
Wong W. Jednotlivci Hong Kong, 24. května 2015
Nice stay

Clean ,nice staff breakfast waiter is sad face
7,3
Prince is cheap good for stay a short time , the hotel no much taxi driver can found ! The reception is very nice , restaurant breakfast ok, but the waiter so sad face !will stay again. 😀😊
Tri H. Obchodní cestující Vietnam, 23. května 2015
good staff, clean

location, room design, facilities
7,3
Tạm
Joanna L. Skupiny Canada, 17. května 2015
Overall good hotel and location

vietnamese breakfast, fast wifi, helpful reception desk
8,7
The Staff was helpful and accommodating. Their english was pretty good compared to other hotels we stayed in Vietnam. Breakfast is provided but I recommend you get the Vietnam noodle breakfast because their western breakfast is not that great (burnt egg and stale ham).
Kerry N. Páry United Kingdom, 16. května 2015
fantastic

staff, hotel condition, cost
10
We had two stays a week apart and both times was fantastic, the team are so friendly and helpful and always go beyond expectations. A real treat.
Jiaxin T. Jednotlivci Singapore, 14. května 2015
Value for money but staff were not very friendly

Nice breakfast, Comfortable rooms, Good housekeeping
7,7
I was a solo traveler and stayed 2 nights at this hotel. The room was clean and comfortable and Housekeeping would come in and tidy up the place. The staff at the hotel were polite but not very friendly. They seemed curt and cold once they realised you are not going to sign up any of their tour packages or services.
Maria R. Páry Philippines, 30. března 2015
a hidden gem in Hanoi

the breakfast, the great service and location
8,3
The room had all the basic needs, quite simple. Value for money. I really did enjoy the breakfast but what I love about this hotel is the service. Even if we arrived at around 1 am, their front desk manager/officer still accommodated us. He made sure we settled in comfortably. During check-out, since we were trying to catch the bus to Halong Bay, they called the tour office for us. I like the location, quite accessible to the restos, cafes and other tourist spots in the Old Quarters. :)
Elodie J. Páry France, 29. března 2015
Very pleasant stay !

Room clean and comfortable, nice staff, good value for money
9,7
We stayed 3 nights at the Hanoi Serenity hotel and we really enjoyed it ! For 13 dollars, we had a nice double room with a real and beautiful bathroom. Staff was very helpful. Breakfast is also very good. Nothing special to say, but we really liked our stay and we think it's a good value for money.
Eleanor M. Skupiny Philippines, 23. března 2015
Very affordable hotel

Staff was very friendly and helpful, they know how to speak good English
9
Stay was awesome for the price

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanojHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Hanoi Serenity Hotel 2, Hanoj

AS-AGWEB-3A01