Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Stará čtvrť, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty
Oblast: Stará čtvrť Počet pokojů: 25
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 607 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,1
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (607)
Seřazeno podle:
Pavol M. Páry Slovakia, 1. května 2015
Fajn hotel

Personál slušný a ochotný, dobré raňajky a poloha hotelu
9,7
Nahlásit hodnocení
Michal H. Skupiny Czech Republic, 17. dubna 2015
Velmi slušný hotel se skvělým a ochotnýmpersonálem

Personál, umístění, klid
9
Hotel se nachází na okraji staré čtvrti, 10 minut od nádraží a do 15 minut od všech dalších zajímavostí ve staré čtvrti. Velmi dobrý poměr cena/výkon. Extrémně ochotný personál (jejich šéf, který si říká Steven se opravdu snaží), který je opravdu hodně flexibilní a dělá některé věci i nad rámec toho, co by museli. Když jsme měli mez dvěma výlety několik hodin pauzu, dali nám zdarma pokoj, abychom si přebalili věci, osprchovali se atd. Rozhodně doporučuji.
Nahlásit hodnocení
Quy N. Páry Vietnam, 30. srpna 2015
Simple hotel

easy to rent motocyle
5
Poor service from staff,not good rest room and no soup,water is not good and the location is quite far from the center
Nahlásit hodnocení
Younoh C. Páry South Korea, 27. srpna 2015
kind staff

kind staff, cleen room, breakfast
8,7
i stayed in Hanoi for 10days. And I stayed in this hotel for 5days. Kind staff who can speak english well and nice breakfast which was quite impressive. I recommend you to eat hot pot on the street near this hotel.
Nahlásit hodnocení
Royee S. Páry Israel, 26. srpna 2015
Would rate higher if was possible

Service,staff,clean
9,3
More then just a hotel, this place has been a home for us during our time in northern vietnam. Although we only actually stayed for two nights, the staff (mr lee, ms joy and the whole crew) has been to kind : from helping us book trips and transportation, through keeping our luggage and offering us hotshower and a shelter from the rain even though we didn't check in that night - they have done a dozen times more for us than you'd expect. So if you're looking for the best starting point for your journey, and are OK with staying in a 3 stars hotel, this is definitely the place for you.
Nahlásit hodnocení
Anh N. Jednotlivci Vietnam, 24. srpna 2015
Good

Staff. Location. Room service
7
Nice. But Ha Noi was too hot at that time.
Nahlásit hodnocení
Henry C. Jednotlivci South Korea, 22. srpna 2015
COST SAVING

COST SAVING, CLEANESS, QUIET
5
COST SAVING, CLEANESS, QUIET
Nahlásit hodnocení
Estevania C. Páry Netherlands, 21. srpna 2015
Good budget hotel

Price, service, cleanliness
7,3
Our stay here was okay. We paid around 12 euro/night for a standard room and definitely get what you pay for. The room has no windows and is very hot when you return to your room (because the aircon is automatically turned off when you leave). The breakfast is very meager for vietnamese standards, but if you dont eat much its okay.
Nahlásit hodnocení
Michal C. Skupiny Slovakia, 7. srpna 2015
Great stay, great hotel, excellent staff

super friendly staff, helpful in organizing trips to Sapa and Halong Bay, cleanliness of the room
9,7
I have very enjoyed our stay in hotel. All people in the hotel spoke good english and very very helpful, kind and sincere. I was really amazed how nice and helpfule they were whenever they could - either arranging taxis, breakfast to go, arranging trips, tips on travel, etc. I would really recommend this place, it is worth it. Exceeded any expectations.
Nahlásit hodnocení
Sian L. Páry Canada, 4. srpna 2015
Good location. Nice enough if on a budget

The location was good, the staff were friendly and helpful and the bed was reasonably comfortable
7
We were on a budget and for the price we paid the hotel was a good standard. The best thing is the location. On the edge of the old town near to some great bars and restaurants and within walking distance to a lot of Hanoi's attractions. The downsides were that it wasn't the cleanest hotel I've stayed in and there were staff sleeping in the corridors. That being said the sleeping staff were very helpful with our bags when we checked out early in the morning although I did feel bad for having woken them up!
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanojHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Hanoi Serenity Hotel 2, Hanoj

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03