Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Stará čtvrť, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hotelu Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty
Oblast: Stará čtvrť Počet pokojů: 25

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 666 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,0
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (666)
Seřazeno podle:
Pavol M. Páry Slovakia, 1. května 2015
Fajn hotel

Personál slušný a ochotný, dobré raňajky a poloha hotelu
9,7
Nahlásit hodnocení
Michal H. Skupiny Czech Republic, 17. dubna 2015
Velmi slušný hotel se skvělým a ochotnýmpersonálem

Personál, umístění, klid
9
Hotel se nachází na okraji staré čtvrti, 10 minut od nádraží a do 15 minut od všech dalších zajímavostí ve staré čtvrti. Velmi dobrý poměr cena/výkon. Extrémně ochotný personál (jejich šéf, který si říká Steven se opravdu snaží), který je opravdu hodně flexibilní a dělá některé věci i nad rámec toho, co by museli. Když jsme měli mez dvěma výlety několik hodin pauzu, dali nám zdarma pokoj, abychom si přebalili věci, osprchovali se atd. Rozhodně doporučuji.
Nahlásit hodnocení
Amandine H. Skupiny France, 12. ledna 2016
Good personnel

Organization, clean , good location
8,3
Nahlásit hodnocení
Javier R. Rodiny se staršími dětmi Spain, 2. ledna 2016
Keep looking

The staff were nic
5
Nahlásit hodnocení
Ann B. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 1. ledna 2016
Better than average for old quarter

Location good, staff nice
7
The rooms were newly decorated/ renovated but the bathrooms were old and moldy. Views were non existent unless you had a room overlooking the street. Aircon did not work
Nahlásit hodnocení
Hiep N. Skupiny Australia, 29. prosince 2015
hot water needs upgrade takes ages to heat up

Close proximity, service is good, and the shuttles to the airport
5,3
I wouldn't call it a 3 star hotel , compare to Ho chi Minh city this would be a 1 star... Bath room needs upgrading , hot water u need to wait quite a while for it to heat up , in all u get what you pay for
Nahlásit hodnocení
Giang L. Rodiny s malými dětmi Vietnam, 29. prosince 2015
Not recomend

location is convenient to go around.
5,3
Breakfast buffet is very poor. Fruits are not filled when it is finished, even it is requested. Bathroom is dirty with old towers. Bed clothes are dirty and old. Staff is not trained well. When I was in the room, by a mistake she went in without knocking the door. Room is very tiny and noisy by the next rooms and corridor. My room has a small window which can be opened outsider in the corridor. I requested to fix it to be able to lock from inside but nobody did it.
Nahlásit hodnocení
Maria J. Skupiny United States of America, 27. prosince 2015
Close to the train station, friendly staff

Location, staff, a/c
7,3
I was backpacking with my husband and my sister and we only got the room so we could really shower and drop our bags before taking the overnight train to Lao Cai. The room was perfect for what we needed. Small - but it had wifi, a hot shower and a/c. I think it would be fine if you choose to stay there for a couple of days - we just didn't need to do that (we showed dropped our bags to walk around the city and then left for the train in about 6 hours). The staff was very accommodating and ready to help with any of our needs. The room was small with no windows, but again - it served its purpose. I think it was a great value and walking distance from the train station and other sites in the old down of Hanoi.
Nahlásit hodnocení
Jiwon S. Jednotlivci South Korea, 11. prosince 2015
very cold in the room, but aircon helped.

very cold in the room, but aircon helped.
5
Nahlásit hodnocení
Manfred S. Jednotlivci Germany, 7. prosince 2015
Pleasant stay in the heart of hanoi

Comfort, staff and price-value
9
Very good- although the beds could be softer!
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanojHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Interiér hoteluHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hostyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoj - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07