Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostory Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Vyhlídka Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Vyhlídka Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartmá Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkón/terasa Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: North Point Počet pokojů: 828

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 2529 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,9
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (2529)
Seřazeno podle:
Antonius P. Obchodní cestující Indonesia, 6. února 2016
nice place to stay

all staff are very nice. fantastic view.
8
Nahlásit hodnocení
Chin M. Páry Hong Kong, 31. ledna 2016
good service

staff is very helpful, hotel is new and clean,
9,3
Nahlásit hodnocení
Ann F. Obchodní cestující United Kingdom, 20. ledna 2016
Jewel in Hong Kong

Close to MTR, great entrance and foyer, staff performance
9,7
Nahlásit hodnocení
Surya D. Páry Indonesia, 17. ledna 2016
Great views of harbour

Nice harbour view, freindly staffs and location
7,7
staff were friendly and professional, room clean and functional. Close to MTR. nice view .
Nahlásit hodnocení
Shilpa V. Obchodní cestující India, 15. ledna 2016
Always pleasure to stay at Harbour grand hotel

Service, rooms, location
9
It's a very good hotel to stay in. I usually stay there when i visit Hong Kong for business. Room size is good, hygene & service is good. Food is also nice, but I wish it was a bit cheaper. I feel restaurent prices here are very expensive. I stay normally at club room & I love their service at 41st floor lounge. It's comfortable, fast & good quality.
Nahlásit hodnocení
Stephanie H. Páry Singapore, 14. ledna 2016
Awesome Hotel

Service, Thought, Room
10
Very well attentive staff. room service is good.
Nahlásit hodnocení
Antoni H. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 13. ledna 2016
average.

location, location, location.
5,3
Nahlásit hodnocení
Ilan D. Obchodní cestující Israel, 10. ledna 2016
Poor Service in a great location

Location, Big Room, clean
6,3
My stay was not good - I had a problem with the Wi-Fi at my room (disconnect after one minute), I called to the service and they tried to operate a sub-contractor remotly, It was so important to me and they didn't offer a true solution, I'm on bussiness trip and Wi-Fi is essential to me. for the poor service - I'll not return there again.
Nahlásit hodnocení
Jen W. Jednotlivci Taiwan, 2. ledna 2016
good sevice

nice location
10
Nahlásit hodnocení
Man B. Páry Hong Kong, 1. ledna 2016
Good

Good location good service and clean
9,7
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostoryHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VyhlídkaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Obchodní centrumHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VyhlídkaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmáHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkón/terasaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06