Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 2626 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,9
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (2626)
Seřazeno podle:
Sarah M. Rodiny s malými dětmi United States of America, 15. května 2016
Great pool and food
6
We got an upgrade to a higher floor which was very nice. The rooms are small but the view is great.
Sooyoung H. Páry South Korea, 15. května 2016
Great
5,3
.
Lucky H. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 15. května 2016
Lots of construction goin on
5,3
Alot of constructions goin on around the building
Ali S. Páry Australia, 12. května 2016
Great Hotel
5,3
Comfortable rooms, great staff, fantastic views. Facilities are great. My wife and I felt at home in this Hotel.
Lim K. Obchodní cestující Singapore, 10. května 2016
Good
4,7
Good
Ho Y. Páry Hong Kong, 9. května 2016
Good and clean
5
Very good stay! Clean room! But a bit noisy. Good facility and service!
Yong K. Rodiny s malými dětmi South Korea, 8. května 2016
Great place to stay with children
6
Cozy room, Nice view, Gorgeous foods, etc.
Chung S. Jednotlivci Malaysia, 3. května 2016
lovely stay
6,7
room is clean, view is superb, friendly staffs, definitely will be back again!
Olivier T. Páry Singapore, 2. května 2016
Dusty old rooms
2,7
The pictures online looked great. It looked like a modern wonderful hotel. Once we arrived in our room, we were so dissapointed. 1) we took a better room with harbour view but our view was a construction site. If we would have known that, we wouldn't have paid for a more expensive room. 2) the room was extremely dusty, we didn't even put our clothes in the cupboard. You could see clearly dust everywhere. There was also hair on the bathroom floor on several spots (not ours!), cupboard and bathroom door were very unclean. 3) pictures online do not at all represent the realty.
Sandro M. Páry Brazil, 2. května 2016
Clean and comfortable
5,3
great Hotel, clean and comfortable .
1 z 1 hodnocení
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostoryHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VyhlídkaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Obchodní centrumHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmáHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkón/terasaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04