Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Harbour Plaza Resort City

No.18 Tin Yan Road, Tin Shui Wai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Exteriér hotelu Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Apartmá Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Apartmá Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Apartmá Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Interiér hotelu Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Interiér hotelu Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Interiér hotelu
Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Lobby Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Bazén Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Golfový kurz Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Rekreační zařízení Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Fitness prostory Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Fitness prostory Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Restaurace Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Restaurace Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Restaurace Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Taneční sál Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Prostory pro setkávání Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Prostory pro setkávání
Oblast: Tin Shui Wai Počet pokojů: 1102

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 3960 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
6,7
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (3960)
Seřazeno podle:
Maggie L. Rodiny s malými dětmi Australia, 24. ledna 2016
Weekend getaway. Value for money.

Nice area, ample shopping, value for money
9
Nahlásit hodnocení
Won F. Obchodní cestující Singapore, 22. ledna 2016
The only hotel in new territory..

well-trained staff. next to a mall. next to LRT station.
6
In short, this is just a hotel that a hotel should be, without any surprises. Many PRC tourists. Luckily, they do not typically put us (non-PRC) on the same floor. BUT we still need to take the same lifts. And if there is a big group, they will squash you. There is a big gym, but the equipment is really old. I hope they will refurbish it. And this is the first hotel gym that does not give out water. Very strange. No face towel available in the room is another strange thing that I cannot comprehend. Bring your own toiletries, or at least for me, I did not like what was provided. Next to a mall, which has everything. But, there is no other cafe or eateries, except whats in the mall. Right next to LRT station is really great, and it is also along the route for buses who need to go to Kowloon or Hongkong island. That is nice.
Nahlásit hodnocení
Jens -. Obchodní cestující Germany, 19. ledna 2016
nice

123
8,3
Nahlásit hodnocení
John L. Jednotlivci Singapore, 12. ledna 2016
Heavenly Stay!

The staffs (receptionists/housekeeper/information counter) were friendly, efficient & kind. I stayed there for 8 nights & enjoyed my stay there. Other than that, it is easy to locate the hotel.
9,3
Absolutely worth it! I was given room on 27th floor with good view. Rooms were cleaned daily & staffs were friendly & kind & efficient. Will book the same hotel should I visit Hong Kong again!
Nahlásit hodnocení
Naiming C. Jednotlivci South Korea, 11. ledna 2016
Poor service and over charge for internet

Room size, clean, no much noise
5,7
Service is poor, No news paper Internet over charged (120HK Dollars). People can use internet on the square free off charge and has to pay for using it in the hotel.
Nahlásit hodnocení
Kin W. Páry Hong Kong, 10. ledna 2016
Large compartment, very good

Good location, convenience, comfortable
7,7
Nahlásit hodnocení
Bambang S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 10. ledna 2016
Very good hotel

location, price, clean
8
This was my 4th times to stay here with my family. The best things are price and location. It closes to the malls, children playground, and public transportation.
Nahlásit hodnocení
Joseph L. Páry Singapore, 9. ledna 2016
Very good,comfy,big room

Room very big n comfy with bath tub
9
Enjoyed tremendously the room, the health center with steam n sauna.
Nahlásit hodnocení
Debbie C. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 7. ledna 2016
Good value to stay

price, location, comfort
9,3
It was a wonderful stay.
Nahlásit hodnocení
Ng H. Páry Malaysia, 7. ledna 2016
good

good performance, clean
7
the staff performance is good. the room is clean and actually big. however, there is too far from the city. we have to take the LRT to go there after taking the MTR. also, then hotel did not provide free wifi to the customers. we have to pay if we want to us. but the hotel is connected with the shopping center.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Harbour Plaza Resort City Hong KongHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Exteriér hoteluHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - ApartmáHarbour Plaza Resort City Hong Kong - ApartmáHarbour Plaza Resort City Hong Kong - ApartmáHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Interiér hoteluHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Interiér hoteluHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Interiér hoteluHarbour Plaza Resort City Hong Kong - LobbyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - BazénHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Golfový kurzHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Rekreační zařízeníHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Fitness prostoryHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Fitness prostoryHarbour Plaza Resort City Hong Kong - RestauraceHarbour Plaza Resort City Hong Kong - RestauraceHarbour Plaza Resort City Hong Kong - RestauraceHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Taneční sálHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Prostory pro setkáváníHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Prostory pro setkáváníHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - KoupelnaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05