Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Harbour Plaza Resort City

No.18 Tin Yan Road, Tin Shui Wai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Exteriér hotelu Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Apartmá Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Apartmá Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Apartmá Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hosty Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Interiér hotelu Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Interiér hotelu Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Interiér hotelu
Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Lobby Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Bazén Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Golfový kurz Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Rekreační zařízení Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Fitness prostory Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Fitness prostory Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Restaurace Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Restaurace Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Restaurace Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Taneční sál Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Prostory pro setkávání Harbour Plaza Resort City Hong Kong - Prostory pro setkávání
Oblast: Tin Shui Wai Počet pokojů: 1102

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 3351 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
6,6
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (3351)
Seřazeno podle:
Pui C. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 25. května 2015
Good swimming pool and kids playground

swimming pool, price and kids playground
6,3
Not bad, but I don't like the attitude of the service desk when I made a call from my room to ask about the late check out.
Tsang W. Páry Australia, 23. května 2015
Not clean, but room big enough

Big room, with pantry, big fridge
7,7
facilities are old, not clean enough
Chung H. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 21. května 2015
Clean and money worth

Price, cleanness, tidy
7,3
our room was upgraded to suite and it is tidy, clean and the price is really low
Arthur P. Rodiny s malými dětmi United States of America, 19. května 2015
N

Superb price, easy tomget to from Shenzhen bay
8
Price fantastic. It compares to Royal Plaza in Sha Tin where I used to stay but 900 RMB cheaper. No wifi nor hotel restaurants but mall next door with Chinese restaurants and KFC and McDonald's
Fat L. Jednotlivci Hong Kong, 18. května 2015
Ok

Good
10
Jonathan K. Jednotlivci United States of America, 16. května 2015
quick trip

The location isn't great for Kowloon or the Island, but I stayed close to a friend's apartment in the New Territories. The restaurant and bar are nice as well as the surrounding area.
9
Good
Ka M. Jednotlivci Hong Kong, 16. května 2015
Good for relaxation

Very space room ; clean enough ; good service
6
Space is enough in the hotel room;
Ka L. Páry Hong Kong, 10. května 2015
Just OK

location, comfortable and big room
6,7
Services not very good that I expected. I found a bunch of hair on the floor in the toilet.
Daniel I. Páry Hong Kong, 8. května 2015
Pleasant Trip and Environment

Food, Easy Access, clean
8,7
We had a pleasant stay in this hotel as this is centrally located in tin shui wai and the breakfast is at its good quality. However, wifi access is expensive, charging at $120 / day
Samuel K. Páry United States of America, 2. května 2015
something is missing

roomy, clean and good location.
8,3
Very nice except wi fi is not available

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Harbour Plaza Resort City Hong KongHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Exteriér hoteluHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - ApartmáHarbour Plaza Resort City Hong Kong - ApartmáHarbour Plaza Resort City Hong Kong - ApartmáHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Interiér hoteluHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Interiér hoteluHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Interiér hoteluHarbour Plaza Resort City Hong Kong - LobbyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - BazénHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Golfový kurzHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Rekreační zařízeníHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Fitness prostoryHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Fitness prostoryHarbour Plaza Resort City Hong Kong - RestauraceHarbour Plaza Resort City Hong Kong - RestauraceHarbour Plaza Resort City Hong Kong - RestauraceHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Taneční sálHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Prostory pro setkáváníHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Prostory pro setkáváníHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Pokoj pro hostyHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3C04