Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Cotai, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 1716 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,7
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1716)
Seřazeno podle:
Sian P. Páry Australia, 27. května 2016
Perfect place to pamper yourself
6,3
Fantastic way to end our trip, wished we had stayed longer. Need more direct flights in and out of Macau, waste too much time with ferry transfers to HKG
Nahlásit hodnocení
Lee Y. Jednotlivci Malaysia, 25. května 2016
I'm love here
6
Love the environment
Nahlásit hodnocení
Kuangsiang S. Páry Malaysia, 24. května 2016
Enjoy there and very nice hotel
6,3
Good Location
Nahlásit hodnocení
Chin Y. Páry Malaysia, 23. května 2016
Our Holiday
5,3
great hotel with free bus shuttle. easy access to everywhere. great casino good breakfast
Nahlásit hodnocení
Hui C. Jednotlivci Malaysia, 19. května 2016
Great Services
5,7
All the staffs are friendly and helpful. Location of hotel also convenient.
Nahlásit hodnocení
Agus P. Obchodní cestující Indonesia, 12. května 2016
good place
6
good place
Nahlásit hodnocení
Chia L. Páry Singapore, 12. května 2016
Excellent service
6,3
Great customer service and comfortable stay
Nahlásit hodnocení
Huang L. Páry Malaysia, 11. května 2016
Perfect hotel
6,7
Hardrock is the best hotel in Macau as the design and services. Welcome drink free for every guess stay in the hotel and you may redeem it at HardRock cafe with FREE.
Nahlásit hodnocení
Li K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 11. května 2016
Friendly staff and willing to help
5,3
Thanks for the front desk person who was very friendly, especially during my check out time, he willing to call a first aid team to check my daughter temperature and guide us to nearest hospital for treatment and also a nice colouring gift set to my daughter during we pick up our luggage, she really love it, thanks again...
Nahlásit hodnocení
Zeng Y. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 10. května 2016
Superb!
6,3
Nicely located with free shuttle bus provided to tourist spots n other hotels. Staffs are friendly and helpful. Will definitely recommend this hotel to my friends.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Hard Rock Hotel MacaoHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - VchodHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Exteriér hoteluHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - Exteriér hoteluHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - LobbyHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - BazénHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - KoupelnaHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02